Şimdi Ara

laptopu batarya takmadan şarjda oynadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler öncelikle selamun aleykum son zamanlarda performansım artar diye pc yi bataryasız oynadım hem bilgisayarın hızı yavaşladı hem de anıden donuyor pc hiç tepki vermiyor mecbur resetliyorum pc yi bataryanın ömrü 3 dakika :D eskiden farcry3ı hıgh da oynarken mafia 2 yi low da oynuyorum acaba sorun nerededir şarjda mı yoksa anakart vb mi acil yardım edin pc 5 senelik garantısı yok
    Hp g62 i5 4gb ram 3 gb ekran kartı 64bit w7 ultimate acil yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bataryanın takılı olmasıyla laptop performansının bir alakası yok.Dahası eğer uzun bir süre bataryadan değilde direkt prizden güç alarak laptobunuzu kullanacaksanız,bataryanın sağlığı açısından bataryayı çıkarıp öyle laptobu kullanmalısınız.Fakat siz bunu yapmadığınızdan bataryanız çoktan ölmüş.Performans düşüşünüzün sebebi windows batarya+priz gücü aktif olduğunda laptobu yüksek performans ayarında çalıştırıyor olabilir.Bunu sadece prizde yapmak için sağ alt tarafta saatin orada güç seçenekleri var,orayı dengeli ve yüksek performans yaparak deneyin birde.
  • bilgisayarı ayrı ayrı hem yüksek performansta hem de dengeli de denedım.Donmalar hala devam edıyorum oyun oynarken veya nette dolaşırken birden pc kendını kapatmış gibi oluyor sadece ekran açık ve ekran da donmuş biçimde yanı mecbur reset atıyorum hayır anakartta felan varsa problem gideyim yaptırtayım fakat evde kendım yapabılecegım bıseyse gıtmek ıstemıyorum tanıdıgım bilgisayarcı yok batarya değişimi de sizce yeterlı olur mu ?
  • diskinizde sikinti var gibi gorunuyor donmalar genelde disk kaynakli olur bad sector taramasindan gecirin diski.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki bu disk problemini format atarak çözebilir miyim daha yeni format attım bilgisayara fakat bilgisayar hala donuyor SADECE oyun oynarken donuyor ve hiç tepki vermıyor klavye felan kapanıyor mouse kapanıyor mecbur reset atmak zorunda kalıyorum yanı problem oyunla alakalı
  • yusuf101998 Y kullanıcısına yanıt
    diski hd tune ile quick mod isaretli olmadan error scan testine sokun sonrasinda program ekran goruntulerini ekleyin ki ona gore yorum yapalim oyun dosyalari bad sectorlu alana denk geliyorsa oyunda bu sikintiyi yapmasi normal format atarak kurtulamazsiniz bu sorundan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim pc 8 yıllık bataryayı en fazka 7-8 kez takmışımdır benimki hep çıkık duruyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar şöyle bişey farkettim pc yi dengelide açınca nadir donma oluyor yüksek performans dediğim zaman daha sık donma oluyor
  • Batarya çıkarıp prize takılı oynarsanız laptopun çekeceği maksimum enerji 100wattır. Bu enerji oyun sırasında yetersiz geliyor olabilir. Pil takılı ve şarjda oynarsanız sorun çözülecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.