Merhabalar, normal bir monitör - kasa arası kablo ile toshibamı bağladım windows 7den ekran çözünürlüğü > ekran algıladan gayet rahat 2. ekranı TV olarak gördü.
Ama Windows 7 x64 Basic Edit. İşletim sistemine sahip HP notebookum aynı şekilde algılamadı, projektöre bağlan yapınca algıladı. ama bana görüntü biraz bozuk gibi geldi :S banamı öyle geldi yoksa hakkaten projektöre bağla ile normal ekran algıla arasında görüntü kalite farkı olur mu?
birde HP de HDMI girişi var, bu girişle bağlayabilirmiyim TV'ye.. saygılar..
TV de Hdmi giriş varsa bağlayabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: Noctivagant
TV de Hdmi giriş varsa bağlayabilirsin
hmm tamam eyvallah. peki 1. sorum yani projektöre bağlanla normal 2. ekrana bağlan arsnda görüntü kalitesi farkı olurmu sizce
Değişik değişik projektör var. Sendeki ne tarz onu bilmiyorum. Birde ben hiç projektör kullanmadım ama üniversiteyken sınıflarda projektör vardı. Fakat kullandığın projektör HDMI bağlantılı yani HD özellikli değilse mutlaka HD özellikli bir TV den daha kötü olacak görüntüsü.
quote:
Değişik değişik projektör var. Sendeki ne tarz onu bilmiyorum. Birde ben hiç projektör kullanmadım ama üniversiteyken sınıflarda projektör vardı. Fakat kullandığın projektör HDMI bağlantılı yani HD özellikli değilse mutlaka HD özellikli bir TV den daha kötü olacak görüntüsü.
yok sen yanlş anladın kardeşim ben projektöre bağlamıyorum HD TVye bağlıyorum ama bilgisayardan "Projektöre Bağlan" seçeneğiyle bağlanıyorum. Normal olarak bağlamıyor. Toshiba var laptop o bağlanıyor bu HP bağlanmıyor. Ekran algılanmadı diyor. Projektöre Bağlan deyince bağlanıyor. Yazılar biraz bulanık o nedenle sordum.
Çözünürlük ayarı yapabiliyorsan çözünürlüğü yükselt laptopdan.Belki sorun çözülür.
quote:
Çözünürlük ayarı yapabiliyorsan çözünürlüğü yükselt laptopdan.Belki sorun çözülür.
yok en yüksekte, zaten televizyonla HPnin çözünürlükleri uyuyor 1366x768 tam yani. neyse HDMI deniyeceğim saolasın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme