Arkadaşlar laptopumu temizlerken bir tane yalama olmuş vida vardı ekran kartının bulundugu kısımda onu zorladım biraz anakarta zarar vermeden dokunmadan fazla asılmadan herneyse sonra bilgisayar acılmamaya basladı ilk başta siyah bir ekran geliyordu 2 3 sefer böyle oldu kapatıp actım sonra hiç bir türlü ekran gelmedi bataryayı cıkarttım taktım adaptöre bağladım her türlü bekledim biraz bu sefer ekran geldi güzelce bios ekranı fakat bu seferde reset dedikten sonra bir daha acılmadı bilgisayar napmalıyım anakart hasar görmüş olsaydı hiç gelmezdi heralde sorun ne farklı adaptörlerde denedim ama olmuyor oda dediğim kısım burasıda
Taner006T
kullanıcısına yanıt
Pili çıkar, fişini cek adaptör un, bilgisayarı açma tuşuna 5 saniye basılı tut, ondan sonra fişi tak açmayı dene pc yi, açılmazsa tekrar çıkar fişi yine 5 sn basılı tut açma tuşuna ondan sonra fişi tak tekrar dene çalıştırmayı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Denedim bunu fakat olmadı elektirik namına birşey göremiyorum ki bilgisayarda herhangi bir ışık pil adaptör 2 türlüde olmadı farklı adaptörler
Taner006T
kullanıcısına yanıt
o zaman senın güç bilgisayarın güç girişi bozulmuş olabilir,pil'in bitmiştir - adaptörde girişi de bozuk oldugu için şarj olmuyordur pc de açılmıyordur laptop tamir eden yerler var oralardan birine götürüp göster,büyük ihtimal güç girişinde sıkıntı vardır
Sarj oldugunu gösteriyor suan güç girişinde sıkıntı yok yani fakat güç tuşunun durduk yere bozulma ihtimali var mı anakartım mı arızalandı güç girişinde sıkıntı olsa batarya ile calısırdı en azından değil mi anakartım mı arızalandı yani ne gibi bi arızadır komple değişmesini istemezler değil mi ?