Şimdi Ara

LAPTOPUM İNANILMAZ DERECE DE KASIYOR YARDIM!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam bataryayı çıkartıp denermisiniz, direk kablo baglanti ile calistirin pc yi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galayev

Hocam bataryayı çıkartıp denermisiniz, direk kablo baglanti ile calistirin pc yi.
    Bataryam zaten şişik ve bitik durumda sürekli prize takılı kullanıyorum aslında sökmenin bi anlamı olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JRonas -- 22 Nisan 2020; 1:28:15 >
  • Benim 4 5 sene önce başıma geldi bu sorun. Paccardbell laptop i5 islemci 8gb bellek 320m ekran kartı vardı. Yüzde yüz olayı malesef beni de buldu. Ne yaptıysam olmamıştı. Fakat mediamark tan aldığım laptopun yaninda dvd halde adamlarin verdigi format cd si vardı. Bu cd ile formatladigimda icerisinde adobe photoshop u dahi sisteme kuruyodu formatla birlikte. Ben son çare onu denedim, düzeldi bilgisayar.
    Demin bahsettiğim olay ise , şimdi bataryadan kaynaklı bir statik elektrik sorunu olabilir mi onu merak ediyorum.

• Hocam birde bilgisayarın içini mutlaka temizleyin. Cok fazla fark yaratiyor. Özellikle kaliteli bir macun(30tl) ve fan temizliği cok önemli. Laptoplarda acayip fps farki yaratir. Isınan grafik yada işlemci önemli. Msi afterburner gibi bir programdan ısı değerlerini mutlaka kontrol et. Zaten ısınan ürün kasar. Belli olmaz , laptopun dizayni gereği belki grafik kartin cok isiniyor , anakart islemci soguktur sen anlamazsin . Yazilimla bir kontrol edin oyun oynarken .

• quote:

Hocam birde bilgisayarın içini mutlaka temizleyin. Cok fazla fark yaratiyor. Özellikle kaliteli bir macun(30tl) ve fan temizliği cok önemli. Laptoplarda acayip fps farki yaratir. Isınan grafik yada işlemci önemli. Msi afterburner gibi bir programdan ısı değerlerini mutlaka kontrol et. Zaten ısınan ürün kasar. Belli olmaz , laptopun dizayni gereği belki grafik kartin cok isiniyor , anakart islemci soguktur sen anlamazsin . Yazilimla bir kontrol edin oyun oynarken .
    Fanı geçenlerde yeni temizledim ama macun işinden pek anlamıyorum bilmiyorumda açıkcası bazen ısınma oluyor fakat öyle aşırı derecede görmemiştim ama tekrar kontrol edicem o sorunu bu öz. bir laptopun kasması imkamsız anlam veremiyorum.
  • Arkadaşlar 5 dk lol oyununda oynarken sıcaklık değerlerini kontrol ettim bilen arkadaşlar bakabilir mi normal mı bu değerler acaba ?

LAPTOPUM İNANILMAZ DERECE DE KASIYOR YARDIM!!
  • Hocam işelmci çok aşırı sıcak, hele 5 dkka sonra öle oluşu
  • grafik kartını da dahil edermisin, sıcak lık değerlerine bi bakalım
  • quote:

grafik kartını da dahil edermisin, sıcak lık değerlerine bi bakalım
    Hocam galiba o da bu sıcaklıklık aralarında oynuyor normal oyun oynanmaıdığı süre zarfında o işlemci 90 sıcaklık degerleri de 70 civarında felan oluyor uzun süre acık durdugunda internette oyalanıldığı halde.
  • Hocam haliyle ısınan ürün kasacak tabiki. Oynatmaz hiç bisey. Bence bir anca önce termal macun yapın anliyorsaniz. Ama öle 5 yada 10 liralik macun surmeyin sakın. Coolermaster htk 002 alin , n11 de kargo dahil 28 lira.
    Macun dandikse yada bitikse , cok ama cok etkiler sıcaklığı.
    Fanların da çalıştığından emin olun. Birde yanlışlık la pc yi duzeltmek için overclock vs yaptiysaniz eski haline getirin. Laptopta sizin o parçalarda oluyomu bilemem overclock. Ama belki vardır sizde yaptiysaniz bi ayar eski haline getirinn.

• quote:

Hocam haliyle ısınan ürün kasacak tabiki. Oynatmaz hiç bisey. Bence bir anca önce termal macun yapın anliyorsaniz. Ama öle 5 yada 10 liralik macun surmeyin sakın. Coolermaster htk 002 alin , n11 de kargo dahil 28 lira.
    Macun dandikse yada bitikse , cok ama cok etkiler sıcaklığı.
    Fanların da çalıştığından emin olun. Birde yanlışlık la pc yi duzeltmek için overclock vs yaptiysaniz eski haline getirin. Laptopta sizin o parçalarda oluyomu bilemem overclock. Ama belki vardır sizde yaptiysaniz bi ayar eski haline getirinn.
    Macun işine bakıcam dostum eyvallah. Overclock hiç yapmadım nedir pek bilmem fakat pcdeki bütün ayarlar ekran kartı güç vs performans ayarlı direk ama yinede alamıyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.