Şimdi Ara

Laptopum kaç tl eder

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptopum bu. Alalı tam 1 buçuk yıl oldu sizce ne kadar eder. http://www.samsung.com/tr/consumer/pc-peripherals-printer/notebook-computers/essential/NP350V5C-S09TR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• herhangi bi araştırmam yok tamamen tahmini fiyat söylüyorum.
    3.nesil i5+ 7670m+ 4gb ram + 500gb hdd + 1,5 yıllık pc... max 1400 civarına aldığınızı varsayıyorum şu an dolar yüksek olduğu için 1000 civarına satarsınız ancak daha fazla etmez

edit: belki 1000 bile etmez tamamen tahmini söyledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tns1 -- 16 Şubat 2014; 12:25:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tns1

herhangi bi araştırmam yok tamamen tahmini fiyat söylüyorum.
    3.nesil i5+ 7670m+ 4gb ram + 500gb hdd + 1,5 yıllık pc... max 1400 civarına aldığınızı varsayıyorum şu an dolar yüksek olduğu için 1000 civarına satarsınız ancak daha fazla etmez

edit: belki 1000 bile etmez tamamen tahmini söyledim

Bende dolar pahalı olduğu için satmak istiyorum. Burda verilen cevaplara göre sahibinden.com a koyucam. Mac book pro almayı düşünüyorum. Eğer 1000tl ederse çok iyi. Bu arada 1500e hepsiburada.com dan almıştım.

• en azından bi 800 tl si var hocam 800-1000 tl arası bi fiyata olur ki bu da iyidir
  • İyi bir araştırma yaparsan 1000 TL ye çok rahat satarsın dostum. Sonuçta Casper değil bu samsung ve asus lar 2.el de gayet makul fiyatlara elden çıkarılabiliyor.
  • hocam 1000 olunca fazla gozukuyor 950yazin pazarlikla 900e kadar dusersiniz he bana gelirse hala isimi goruyorsa satmam :)

• Arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için teşekkürler. Yukarda yazmayı unutmuşum cihazda 8GB ram var. Sonradan 4GB ram taktım.

quote:

Orijinalden alıntı: Biolystick

hocam 1000 olunca fazla gozukuyor 950yazin pazarlikla 900e kadar dusersiniz he bana gelirse hala isimi goruyorsa satmam :)

Hocam işimi görüyor görmesine ama laptopta windows beni tatmin etmiyor.
  • tercih sizin hocam ama 8gb ram varsa sistem fena degil 1000lira altina sakin satmayin derim bir sorunuda yok sanirim kolay alici bulursunuz

• 900 é rahat alıcı bulursunuz.

• 850-1100 arası rahat eder arkadaşım..Garantiside devam ediyor sanırsam makinanın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 22 Şubat 2014; 19:42:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.