Bildirim
Laptopum Kendiliğinden Kapanıyor.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Virüs olabilir, arkaplanda çalışan uygulamaları görev yöneticisinden kontrol edin. Sağlam bir antivirüsle tarama yapın. Kapanırken mavi ekran veriyorsa bluscreenview programıyla hatayı tespit edebilirsiniz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
biosa reset at birde -
quote:
Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu
biosa reset at birde
onu nasıl yapıcam. -
Bilgisayar açılırken F2'ye basın. En alt çubukta Load defaults 'un yanında hangituş varsa ona basın. Büyük ihtimal F9'dur. %100 emin olmadan Biosta hiçbir ayarı değiştermeyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kim ne kadar yazarsa yazsin. Sana tek sunu soyleyebilirim ISINIYOR sogutucu kullan. Arkadasda aynisi oldu getirdi temiz format attim. Temizledim. Gene ayni sorunu soguticu cozer. Birazda eski model
Bi laptop kullaniorsan normaldir. Isindikca reset atar. Ilk 30 dk goturur sonra gene isindikca reaete devam eder. Ve ilk resetten sonra artik acmanla reset atmaya devam eder. Taaaaaki soguyana denk. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
pilini cıkarman yeterli 5 dk bekle -
quote:
Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu
pilini cıkarman yeterli 5 dk bekle
sizede çok soru soruyorum ama açıkkenmi kapalıykenmi 5dk bekleyeceğim. -
kapattıkdan sonra tabiki bios pili anakartın içindedir garantisi yok ise sökün yoksa pile ulaşamzsınız -
Kardeş benim win8 dede aniden kapanmalar oluyodu . zaten sağ altta pcnizde sorunvar diyodu. virus tarama yaptık geçti. -
Bios pili resimdeki gibidir. [simage]http://www.technibble.com/articlecontent/2007/12/remove-battery.jpg
[/simage]
Sıcaklığı CPU-Z veya AIDA gibi programlarla ölçebilirsiniz.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- program data klasörü nerede
- reboot and select proper boot device
- bilgisayar kendini yeniden başlatıyor
- casper nirvana nb 15.6 driver
- wmı provider host nedir
- zyxel modem kurulumu
- bağlantı sıfırlandı.
- video boyutu küçültme
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- hoparlörden ses gelmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X