Şimdi Ara

Laptopum Kendiliğinden Kapanıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Arkadaşlar Laptopum Kendiliğinden Kapanıyor.Isınma Sorunundan Oldğunu Sanmıyorum.Harddisk Boş.Format Atacaktım Bu Sorun Başladı.Pili Söküp Şarj Aletiyle Denedim Gene Olmadı.

Laptopum:DELL Inspiron N5110 Lütfen Yardım.

• Virüs olabilir, arkaplanda çalışan uygulamaları görev yöneticisinden kontrol edin. Sağlam bir antivirüsle tarama yapın. Kapanırken mavi ekran veriyorsa bluscreenview programıyla hatayı tespit edebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • biosa reset at birde
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

biosa reset at birde

onu nasıl yapıcam.
  • Bilgisayar açılırken F2'ye basın. En alt çubukta Load defaults 'un yanında hangituş varsa ona basın. Büyük ihtimal F9'dur. %100 emin olmadan Biosta hiçbir ayarı değiştermeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim ne kadar yazarsa yazsin. Sana tek sunu soyleyebilirim ISINIYOR sogutucu kullan. Arkadasda aynisi oldu getirdi temiz format attim. Temizledim. Gene ayni sorunu soguticu cozer. Birazda eski model
    Bi laptop kullaniorsan normaldir. Isindikca reset atar. Ilk 30 dk goturur sonra gene isindikca reaete devam eder. Ve ilk resetten sonra artik acmanla reset atmaya devam eder. Taaaaaki soguyana denk. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanımcı_71 kullanıcısına yanıt
    pilini cıkarman yeterli 5 dk bekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

pilini cıkarman yeterli 5 dk bekle

sizede çok soru soruyorum ama açıkkenmi kapalıykenmi 5dk bekleyeceğim.
  • Donanımcı_71 kullanıcısına yanıt
    kapattıkdan sonra tabiki bios pili anakartın içindedir garantisi yok ise sökün yoksa pile ulaşamzsınız
  • Kardeş benim win8 dede aniden kapanmalar oluyodu . zaten sağ altta pcnizde sorunvar diyodu. virus tarama yaptık geçti.
  • Bios pili resimdeki gibidir. [simage]http://www.technibble.com/articlecontent/2007/12/remove-battery.jpg
    [/simage]
    Sıcaklığı CPU-Z veya AIDA gibi programlarla ölçebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.