Şimdi Ara

laptopum öldü tam bir bilgisayar cahiliyim YARDIIM LUTFEEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar. ben bilgisayardan hic anlamam caresizim.
    ACER travelmate 4600 laptopumu aldıktan 1 ay sonra düsürmüstüm. arkada bırazcık ezilme ve catlak olusmustu . fakat 10 ay boyunca sorunsuz kullandım. 2 ay once ekran pır pır etmeye renkler bırbırıne gırmeye basladı. ama 2-3 dakika bekleyince sorun kendiliginden duzeliyordu. servise gonderırsem sorun baska birseyde olsa bana yinede düsürdügün icin olmus deyıp garanti kapsamına almazlar diye servise yollamadım. cok nadir olan bir sorun oldugu icinde büyük ıhtimalle virustur deyip cok da ilgilenmedim.
    fakat 2 hafta önce tekrar pır pır ve KÜT ekran masmavi oldu. durup dururken.
    bilgisayar tamircisine yolladım. baska bir ekrana baglayıp calıstırmıslar wındows cökmüs ama bilgisayarda sorun yok sorun lcd de dediler.lcd yi calıstıran minik bir parca varmıs o calısmıyormus. o parca calısmadıgı icinde acaba yanlızca o parcamı calısmıyor yoksa tüm lcd mi gitmiş bilemiyorlarmış.
    lcd nin degişmesi erektiğini ama kendilerinde yedek parca olmadığı içinde ACERin yetkili servisine yollamam gerektigini soylediler.
    ACERi aradım 400 dolaran acıyorlar agızlarını o kadar param yok işin açıkcası.
    biri bana yardım etsin noolur.
    simdi acaba o ufak parca ne ise sadece onu değiştiremezmiyim ki.
    yada bu haliyle satabilirmiyim acaba bu laptopu
    yoksa lcd yi cıkarıp baska herhengi bir ekran taksam masaustu gıbı kullansam olu mu ki en azından cöpe gitmemiş olur.
    yada siz olsanız ne yapardınız
    LUTFEN YARDIM EDİN
    SIMDIDEN TESEKKURLER

• Öncelikle geçmiş olsun, eğer bilgisayarı yere düşürdüğünü söylemediysen, garanti kapsamında olduğunu tahmin ediyorum, aldığın yerin teknik servisine götürüp biraz ısrarcı ol, hoş bir davranış değil ama yağ gibi yukarıya çık, isyan et falan Eğer bu numara tutmazsa, tamir için çizgi elektronikle ile bi temasa geç - normalde acer laptopları tamir etmiyorlar - tamir edilebilecek durumdaysa belki uygun bir ücrete yardımcı olurlar Ya da aklıma gelen son çare olarak yazdığın gibi başka bir monitöre bağlayıp kullanabilirsin

• en iyisi dizüstü pc nizi en kısa zaman da elden çıkarmak olacaktır. sorun soruşturun en çok para verene satın gitsin, daha fazla eskimeden...
  • Geçmiş olsun kadrdeş, işin zor. Farklı bir ekrana takarakta kullanabilirsin
  • Karaköydeki elektrikçileri gezebilirsin tamir vs için..

Yoksa servise verip yaptırmaktan başka çaren yok..

Bu haliyle satmayı aklından bile geçirme çok büyük zarar edersin..
  • yorum yazan tum arkadaslara cok tesekkur ederim. bu cizgi elektronikin telefonu falan varmı acaba sizde

ben laptopu ingiltereden almıstım garantisi bitti bitecek su an didimdeyim acaba izmirde filan varmıdır servisi bu acerin bilen varmı az once istanbuldaki servisle konustum 350 dolar +kdv dediler
    of of of

canım laptopum beniiimmmmm
    onu ilk aldıgım gun ruyalarıma girmişti ne kadar mutluydum
  • quote:

Orjinalden alıntı: funda12345

yorum yazan tum arkadaslara cok tesekkur ederim. bu cizgi elektronikin telefonu falan varmı acaba sizde

ben laptopu ingiltereden almıstım garantisi bitti bitecek su an didimdeyim acaba izmirde filan varmıdır servisi bu acerin bilen varmı az once istanbuldaki servisle konustum 350 dolar +kdv dediler
    of of of

canım laptopum beniiimmmmm
    onu ilk aldıgım gun ruyalarıma girmişti ne kadar mutluydum

arkadaşın deiği gibi sakın satma bencede..tek çaren srvis gözüküo.yada çok ii bi tamirci.ama acer açarlar mı bilmiyorum..çok geçmiş olsun gerçekten.400 dolarda çok ama gerçekten..napmışlar ya

• Abi 499 dolara notebok satıyorlar yaww. 400 dolara nasıl sadece ekranı değiştirmektir bu böyle. Yufff diyorumççç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.