Şimdi Ara

LAPTOPUMA (SSD, RAM, FAN TEMİZLİĞİ VE TERMAL MACUN DEĞİŞİMİ) VE MENTEŞE TAMİRİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LAPTOPUM CASPER CN.VHY4200B MARKA LAPTOP. ALALI 6 -7 SENE OLACAK. HIZLANMASI İÇİN https://www.vatanbilgisayar.com/kingston-120gb-hyperx-fury-3d-serisi-sata-3-0-okuma-500mb-yazma-500mb-.html BU SSD'Yİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. RAM TAKVİYESİ İÇİN https://www.trendyol.com/hi-level/4gb-ddr3-1600-mhz-1-35-low-notebook-ram-hlv-sopc12800lw-4g-p-4897144?boutiqueId=501798&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.15.2 BU RAMİ DÜŞÜNÜYORUM. SÜREKLİ ISINDIĞI İÇİN FAN TEMİZLİĞİ VE TERMAL MACUN DEĞİŞİMİ DE YAPACAĞIM. BİR DE LAPTOPUMUN MENTEŞELERİ KIRIK. EĞER UYGUN BİR FİYAT BULABİLİRSEM YAPTIRACAĞIM.İSTANBUL AVRUPA'DA DÜKKANI OLAN VEYA YARDIMCI OLABİLECEK HEPSİNE BİR FİYAT VEREBİLECEK VARMI?

LAPTOPUMUN ÖZELLİKLERİ

İŞLEMCİ: İNTEL CORE İ5 4200M 2.50GHz

EKRAN KARTI : NVİDİA GEFORCE GT740M

HDD: TOSHİBA MQ01ABF050

RAM: 4GB DDR3 1600 MHZ

KIRIK MENTEŞE FOTOĞRAFI ARKADA DESTEK İLE SABİT DURUYOR!

• Alt kasa degişmesi lazim yada menteşeler hangi tarafa sabitleniyorsa. bunları yuvarlak falan takarak kaynatanlar yada yapıştıranlar var ama en iyisi degistirmek...
    Fiyat için aradığın yer yanlis. tanıdık var akyıldız bilgisayar var istanbulda. istiyosan bir ara görüs ama konu yanlis yerde
  • tam olarak ne demek istediğinizi anlamadım.
  • Tam olarak dedim ki
    konunun yeri hani fiyat istemişsiniz ya burası degil.
    konu harici menteşe tamirinden bahsetmissiniz onun için alt kasanin üstü yada altinin degişmesi lazim menteşe nereye sabitleniyorsa o kisimdan kırılmış. O kırılan kısmı kaynatan yada yapıştıranlar var ama iyi olmayabiliyor tavsiye etmem. Bu konuda istanbul içinden yardım istemissin onun icinde Akyıldız PC var istanbulda onunla görüşebilirsin. internette adresleri var.
  • internette bi tane buldum güngörende mi acaba?
  • Sanırım. iyi insanlardır bende yolladım bir kaç birsey hem ucuza halletti hemde test etmeden vermedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.