Merhaba arkadaslar, sorunsuz bi sekilde kullandigim wirelessimi, ikigundur kullanamiyorum, FN + Wireless tusuyla ac kapa da yapmiyor, ustunde dugme yok zaten, bağlan menusunden ugrastim, sorun tanila filan yaptim ordan da wirelessi adaptoru ac diyorum yine acilmio, acikcasi uctu alet... acaba driveri tekrar kaldrıp kursam duzelirmi, yoksam baska bi problemmi var daha dogrusu donanimsal bi problem olabilirmi... simdiden herkese tesekkurler...
Casper ' NoteBook PC ' CN-TKP8600A Teknoloji : Intel Centrino 2 Teknolojisi İşlemci : Intel Core 2 Duo P8600 İşlemci Hızı : 2 40 GHz, 3MB L2 1066 MHz FSB Bellek : 4 GB Sabit Disk : 320 GB ekran Boyutu : 15,4" Grafik Tipi : GeForce 9600GS Optik Sürücüler : DVD-RW Yazılım : Windows Vista Ultimate
bazen wireless tuşu çok kullanıldıgında bsılmıyor bnm laptoptada ses tuşu öle olmustu restart çekince düzelio. Restart çekmediysen bi dene derim ama gerçi çekmişsindir
bios ayarlarını standard ayarlara getirmeyi dene.
Aygıt Yöneticisinden bakıyoruz. Başlat > Çalıştır > devmgmt.msc (yazacaksın) enter... Burada (Aygıt Yöneticisinde) Ağ Bağdaştırıcıları altında Wireless Network Adapter görünüyor mu? Bir problem (sarı ünlem işaretli bir cihaz) var mı? Ağ bağlantıları altında Kablosuz Ağ Bağlantısı var mı? Devre dışı vs.. olabilir.
arkadaslar, aygıt yoneticisinden kaldirip tekrar kurdum driveri, sorunu cozdum, herkese tesekkurler :)