Şimdi Ara

Laptopun hoparlörü patladı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2014'ten beri kullandığım MSI GE60 2OE bilgisayarımın hoparlörü patladı.

Nasıl oldu anlamadım. 4.1 hoparlör var üzerinde gümbür gümbür ses alıyordum. Durduk yere hoparlör cozurdamaya başladı.

Tamiri mümkün mü? Yedek parça bulunur mu yoksa çıkma mı aramak lazım?

• Aynısı benim MSI laptopta da başıma geldi. Başka bir bilgisayarin hoparlörlerini uydurmustum mecbur,

Eğer hoparlörleriniz plastik bir muhafaza içindeyse işiniz kolay, patlak hoparloru sokup aynı çapta bulup yapıştırın.

Eğer değilse ona yakın boyutta hoparlör uydurmaktan başka çareniz yok maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • robotica R kullanıcısına yanıt

Ben orta büyüklükte bi ilçede yaşıyorum. Kendim işten fırsat bulamam. Güvenebileceğim bilgisayarcı bulmak da zor. Napsam...

• Patlayan hoparlörleri sokup bir bilgisayarciya götürün benzerleri muhakkak vardir

Yapmaya çalışacağım hocam. Teşekkür ederim. :)

• HanKaĞaN kullanıcısına yanıt

Biraz detay isteyen bir iş ama halledersiniz, kolay gelsin :) ben daha ufak hoparlör uydurdum oluyor yani.

İnşallah sağ olun. :)

Hocam merhaba;

Benim laptopun hoparlörünün fotoğrafını alttaki linkte paylaştım. Yanlış anlama olmasın; fotoğraf benim bilgisayara ait değil. Örnek fotoğraf olarak internetten buldum. Bahsettiğin onarım buna yapılabilir mi? Yedek parça zinhar bulamıyorum...

https://forum.donanimhaber.com/store/b3/52/75/b35275cea7631dc26ffa9af3f0d529b8.jpeg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanKaĞaN -- 19 Temmuz 2023; 16:19:57 >
  • Hocam plastik bir kasa içerisinde ufacık hoparlörler, o hoparlörleri bulup kendi kasaniza monte etseniz

Yok hocam hiç bir yerde yok. Çinde sadece ikinci el olarak var, çok pahalı ve gelince sağlam çıkar mı çıkmaz mı belli değil...

• hocam google'da "msi laptop hoparlörü" yazınca bir sürü sonuç çıkıyor n11'de, bilgisayarınızın kodu ile de arama yaparsanız muhakkak bulursunuz. 100-150 arası fiyatlar

Hocam acayip bişey oldu;

Üst hoparlör takımı daha kolay bulunuyor diye hangi hoparlör patlak diye, hoparlörlere ince uçlu bişeyle baskı uyguladım. Alt sağ hoparlörün patlak olduğunu tespit ettim.

Ondan sonra nasıl olduysa ses düzeldi ya... Bu nasıl olur ki? Sadece iki gıdıkladım yani...

Eğer hoparlorde sorun varsa yakında yine gidecektir ki yüksek sesle kullaniyorsaniz kesin gidecek, şimdilik gittiği yere kadar kullanın bakalım

Umarım dediğiniz gibi olmaz hocam. Zira hiç bir sorun kalmadı. Acaba mazgaldan içeri bi çöp gibi bişey girdi de o mu buzur buzur ses yapıyodu diye düşündüm.

Ben yine de hoparlör araştıracağım. Sağlam kalsa da bulursam alacağım.

Geçmiş olsun. 👍

Teşekkür ederim.

• Ayni sorun benim ge60 2oe bilgisayarımda mevcut, söküp kontrol edeceğim olmadı parça değişimi yapacam mecburen

• teyubesk39 kullanıcısına yanıt

Parça yokki hocam.

gelişme varmı hocam, sorun düzeildimi yoksa parça bulup değiştirebildinizmi?

• teyubesk39 kullanıcısına yanıt

Belirli aralıklarla bakıyorum ama yok hocam, hala bulup alamadım. Ses sorunu aynı devam ediyor...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.