Laptopun hoparlörü patladı...
-
-
Aynısı benim MSI laptopta da başıma geldi. Başka bir bilgisayarin hoparlörlerini uydurmustum mecbur,
Eğer hoparlörleriniz plastik bir muhafaza içindeyse işiniz kolay, patlak hoparloru sokup aynı çapta bulup yapıştırın.
Eğer değilse ona yakın boyutta hoparlör uydurmaktan başka çareniz yok maalesef
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben orta büyüklükte bi ilçede yaşıyorum. Kendim işten fırsat bulamam. Güvenebileceğim bilgisayarcı bulmak da zor. Napsam...
-
Patlayan hoparlörleri sokup bir bilgisayarciya götürün benzerleri muhakkak vardir
Yapmaya çalışacağım hocam. Teşekkür ederim. :)
-
Biraz detay isteyen bir iş ama halledersiniz, kolay gelsin :) ben daha ufak hoparlör uydurdum oluyor yani.
İnşallah sağ olun. :)
-
Hocam merhaba;
Benim laptopun hoparlörünün fotoğrafını alttaki linkte paylaştım. Yanlış anlama olmasın; fotoğraf benim bilgisayara ait değil. Örnek fotoğraf olarak internetten buldum. Bahsettiğin onarım buna yapılabilir mi? Yedek parça zinhar bulamıyorum...
https://forum.donanimhaber.com/store/b3/52/75/b35275cea7631dc26ffa9af3f0d529b8.jpeg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanKaĞaN -- 19 Temmuz 2023; 16:19:57 > -
Hocam plastik bir kasa içerisinde ufacık hoparlörler, o hoparlörleri bulup kendi kasaniza monte etseniz
Yok hocam hiç bir yerde yok. Çinde sadece ikinci el olarak var, çok pahalı ve gelince sağlam çıkar mı çıkmaz mı belli değil...
-
hocam google'da "msi laptop hoparlörü" yazınca bir sürü sonuç çıkıyor n11'de, bilgisayarınızın kodu ile de arama yaparsanız muhakkak bulursunuz. 100-150 arası fiyatlar
-
Hocam acayip bişey oldu;
Üst hoparlör takımı daha kolay bulunuyor diye hangi hoparlör patlak diye, hoparlörlere ince uçlu bişeyle baskı uyguladım. Alt sağ hoparlörün patlak olduğunu tespit ettim.
Ondan sonra nasıl olduysa ses düzeldi ya... Bu nasıl olur ki? Sadece iki gıdıkladım yani...
-
Eğer hoparlorde sorun varsa yakında yine gidecektir ki yüksek sesle kullaniyorsaniz kesin gidecek, şimdilik gittiği yere kadar kullanın bakalım
Umarım dediğiniz gibi olmaz hocam. Zira hiç bir sorun kalmadı. Acaba mazgaldan içeri bi çöp gibi bişey girdi de o mu buzur buzur ses yapıyodu diye düşündüm.
Ben yine de hoparlör araştıracağım. Sağlam kalsa da bulursam alacağım.
-
Geçmiş olsun. 👍
Teşekkür ederim.
-
Ayni sorun benim ge60 2oe bilgisayarımda mevcut, söküp kontrol edeceğim olmadı parça değişimi yapacam mecburen
Parça yokki hocam.
-
gelişme varmı hocam, sorun düzeildimi yoksa parça bulup değiştirebildinizmi?
-
Belirli aralıklarla bakıyorum ama yok hocam, hala bulup alamadım. Ses sorunu aynı devam ediyor...
Benzer içerikler
- laptop şarj ışığı yanıp sönüyor açılmıyor
- pdf siyah beyaz yapma
- eventsetinformation yordam giriş noktası advapi32.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı
- windows 7 fotoğraf görüntüleyicisi indir
- ctrl c çalışmıyor
- oem açılımı
- root ne demek
- secure boot nedir
- ekran videosu alma
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X