Şimdi Ara

Lara Croft Guardian of Light Demo Kod!!! Kacirmayin... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
3.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Ben sahsen demo kodu duyunca cildiriyorum.
    Bu aynen fakire essegini kaybettirip sonra buldurarak sevindirme taktigi ki hic sevmem..

Bu oyunun demosu XBL da 1 aydır var PSN kullanıcılarının demoyu oynamak için uğraştığı şeylere bakın...
  • ben ve @M'Shinoda var, 3 kişi daha olsak ortak alcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Ben sahsen demo kodu duyunca cildiriyorum.
    Bu aynen fakire essegini kaybettirip sonra buldurarak sevindirme taktigi ki hic sevmem..

Bu oyunun demosu XBL da 1 aydır var PSN kullanıcılarının demoyu oynamak için uğraştığı şeylere bakın...

onu firmaya söle lara croftı yapana
  • banada kodu verirmisiniz arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiKaaN

banada kodu verirmisiniz arkadaslar

gamespota girip oradan alabilirsin hangi platformda oynuyrsan
  • Beyler acaba sisteme fazla yükleniyormu?Pc için indiriyorum ama açmazsa içimde kalır.Sistemime avatarın altından bakabilirsiniz.
  • Türkiye PSN de de geçiyormuş. ( Avrupa PSN )

Bu arada kod alma yerinin linkini bulamadım.

Edit: Buldum.

http://www.gamespot.com/event/codes/lara-croft-ps3-us/
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • arkadaslar nasi ortak olup alinio anlatanilirmisiniz?bende ortak olurum belki
  • Gerçekten çok güzel bir oyun yapmışlar helal olsun almak isteriz ama alınmıyor bf 1943 alamadım error veriyor
  • beyler girip Türk PSN den kredi kartı ile 25tl ye alcaz oyunu, kişi başı 5tl düşer, bu 5tl parayı havale ile arkadaşa iletebiliriz veya 5tl lik cepten kontör yollarız oyun güzel gerçekten, 5tl deger yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

beyler girip Türk PSN den kredi kartı ile 25tl ye alcaz oyunu, kişi başı 5tl düşer, bu 5tl parayı havale ile arkadaşa iletebiliriz veya 5tl lik cepten kontör yollarız oyun güzel gerçekten, 5tl deger yani

ben ortak olabilirim 5 tl kontör yollarım oyunu indirmeye başlayınca sizin içinde uygunsa
  • ben, @M'Shinoda, @Origami killer ve @ArdaTuran#10 son 1 kişi !!
  • quote:

beyler girip Türk PSN den kredi kartı ile 25tl ye alcaz oyunu, kişi başı 5tl düşer, bu 5tl parayı havale ile arkadaşa iletebiliriz veya 5tl lik cepten kontör yollarız oyun güzel gerçekten, 5tl deger yani

ps icinmi alacaksiniz pc icinmi
  • quote:

ben, @M'Shinoda, @Origami killer ve @ArdaTuran#10 son 1 kişi !!

Pazartesi okulum açılmasa ben alırdım ya
  • ps3 için beyler
  • Hocam garanti bankası mı para yatırcağınız yer?Başka bankaysa girim ya 15 tatilde oynarım?
  • Ben kredi kartımı kapattım arkadaşlar, havale konusunu oyunu alcak olan arkadaş ile konuşcaz, ben sadece olayı organize edip useri 5 kişiye paylaştırcam
  • quote:

Ben kredi kartımı kapattım arkadaşlar, havale konusunu oyunu alcak olan arkadaş ile konuşcaz, ben sadece olayı organize edip useri 5 kişiye paylaştırcam

Hmm ok o zaman sağol.
  • son katılan arkadaşım @haydar. ve 5 olduk kim alcak oyunu beyler?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.