Aslında olmaması gereken potlardır, Complex sanırsam ag yi dolduruyo ama zaten önemsiz, sd ise benim sırlarımdan birisidir, şuandan itibaren değil :)
Ekranda Sd seviyesi canın solunda dudur, sarı renktedir. Bir player tarafından saldırya uğradığında azalmaya başlar, 0 a düşünce bazen etrafında mavi-beyaz bir kalkan patlar bazen de patlamaz ama sonra cok daha fazla hasar alırsın. Sd potu kullandığında sd geri dolar...
Yani sd potu kullanıyorsan Full stat olursan admini bile kesersin(karşındaki kullanmıyorsa;)
Oynadıgım serverda Large AG Potion ile ölümsüz olabiliyorsun. pointlerin full olsa karşındaki kişininde pointleri full olsada egerki karsıdaki AG potion kullanmazsa %100 sen kazanırsın atılan Dueli. Egerki arkadasımızın da dedği gibi Admin AG yada SD kullanmazsa onu bile kesebilirsin. İki kişide kullaınrsa kimin potu erken biterse o kaybeder.
Hangi server imis bu server acaba sen Global oynuyorsun + Global carini gosterirmisin GlobalMu sitesinden bakmak istiyorum
Bir cvp bekliyorum GlobalMu daki carini ismini gerekli bilgileri ver bakacam oyle bir yerleri sikayet ederek olmaz bu isler
posted sana birşeyleri ispatlama çabasında değilim kimsin nesin bilmiyorum sadece forumda gözümden kaçırmıyorum bazı şeyleri. GlobalMu da ezik bir karakterim var ve zaman buldukca kasıyorum. Seni anlamak gerçekten zor hem seni şikayet ettiğimi sana kim söyledi ? Forumda herhalde yöneticiler sana şikayet edildiğini söylüyorlar.
Şikâyetiniz başarıyla iletildi
Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.
Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz. ticket.asp?rid=485098
Pencereyi kapa ?
Wade İsimli Yönetici arkadas. Msjlarımızı Silmeyin lütfen. Adam bize Ezik diyor şikayet ediyoruz. Msjlarını siliyorsunuz. Bu sekilde Türkiye hiçbiryere varamaz. Yazık yazık.
Kendin yazdin bende Onayladin dostum kendini zorlama istersen bana ceza verdirecem die goz var nizam var
Evet göz var nizam var sende ne yazdıgını açıkca biliyorsun. Öncelikle forumlarda userlar ile nasıl konusulacagını ögrenmelisin. Karsıdaki insanın kişisel alanını tecavüz edemez onun hür haklarına özgürlüğüne laf edemez kişiliği ırkı cinsiyeti hayat görüşüne söz edemezsin. Bu forum sana bu hakkı tanımaz. Bu saydıklarıma karsı yapmıs oldugun hertürlü harekette şikayet butonunu kullanırım. Kullandım ve açıkca şikayetimi belirttim ama 5dk sonra silinmiş. Tekrardan yazdım inşallah bunlar silinmez. Kimseye ceza verme gibi bir düşüncem yok olmadıda. İnsanlarımız herkesi kendisi gibi sandıkları için bu seviyeye düşüyoruz. PoSTeD seni tanımam etmem gelip konularımda çok fazla değersiz ve boş msjların var onları editlemeni tavsiye ediyorum. Bende biraz araştırmacı birisiyim. Bilgi paylaşıldıkca değer kazanır bende ögrenip buraya yazıyorum yaptıgım tek iş bu. Kimseleri karalamadım kimseleri hedef göstermedim sen kendi üzerine alındın şunuda belirteyim Türk Serverinda oynamıyorum ve oynamayıda düşünmüyorum sen ve senin gibi insanlar yüzünden. Lütfen daha fazla konunun uzamaması için msj yazma bende noktayı koyayım artık. İyi geceler.
Anliyorum Abisi tamam senin soyledigin hersey dogrudur globalmu oynuyorsun ezik bir carin var oyle arada girer bakarsin eziklik zor napacan tekrar diyorum sozumu ii oku
Ok. Anladım. אַמקığıנı מוטער פונק. זון פון אַ הור.
Su yazdigini bakin Lutfen
quote:
אַמקığıנı מוטער פונק. זון פון אַ הור.
Ceviri GooGLe
quote:
Esq IGI N. ı motar Funk. Vizyon von A. Hore.
Tercumesi bile yok daha yani bize ne demek istedi.? Akla hersey gelebilir. Yasinin 30 Ustu olmasinin bekar olmanin bu yasa kdr amacinin vs herseyi bos yasadigini bir kere daha kanitlamis bulunmaktasin Kisiligini cok onceden cıkardin. Ben senin TÜRK Oldugunu dahi inancim kalmadi artik yoktu ama olsn kendi TR serverlarini kotulicek kdr hic birinde kasmadin ama hepsini kotuluyorsun bazilari haric kasmadin ama hic 5 dk cozdun ama muonline icinde bulunan cogu terimi bilmedigin halde biliyor ayagini yatiyorsun hadi yol artik yok almicam diyorsan pm ozel bilgileri gonder ben ararim seni orta yol buluruz.
+ Senin GlobalMu Duel atman AG SD Vs bu potlari kullanman ezik bir carinin olmasi cok garibimi gidiyor. dedigim gibi seninle su bilgilerimizi birlestirelim zonguldakta olan maden muhendisi arkadasimi aradim sen pm den bana bilgileri gonder ben gelecem sende gelirsin cok samimiyim bir oturur cay icer bilgilerimizi pekistiriz.
AG ve SD globalmuda bulacaksında kullanacaksın kesinlikle satarsın. Başka yabancı Fun serverlarda oynadığım ve edindiğim tecrübelere dayanarak o cümleyi sarfettim. Gerçekten senin yaşın kaç tahsilin ne arkadaşım zonguldağa gel geldiğindede bana PM den cep tlfnunu gönder ben seni şoförümle aldırtırım sen gerisini bana bırak. Ha unutmadan.
אַמקığıנı דיין בעיבי פון די מוטער צו די שורש פון פונק. האט איר זון פון אַ הור אַזוי איך טאָן ניט וויסן אין דעם וועלט. באַרען איר מאַמזער.
quote:
Orijinalden alıntı: PoSTeD
+ Senin GlobalMu Duel atman AG SD Vs bu potlari kullanman ezik bir carinin olmasi cok garibimi gidiyor. dedigim gibi seninle su bilgilerimizi birlestirelim zonguldakta olan maden muhendisi arkadasimi aradim sen pm den bana bilgileri gonder ben gelecem sende gelirsin cok samimiyim bir oturur cay icer bilgilerimizi pekistiriz.
Gece gece iyi güldüm ya.
quote:
Orijinalden alıntı: |Uqur|
quote:
Orijinalden alıntı: PoSTeD
Gece gece iyi güldüm ya.
Aynen bende gülüyorum o msja daha üzerimde item yok adam beni duele kaldırdı. :) Dueli fun serverlarda yaptık ama artık yeter birazda globalde kasalım dedik. O kadar arkadas biraz olayları saptırıyor yada saptırmaya yönelik hareketleri cok seviyor. Neyse
Dogru dedin senin sozlerin mah. karisi gibi bi kasmadim bi kastim cozemedik ne is
Soru sormak için konu açmış bir üyenin konusunun bu derece farklı bir konuda tartışmaya sürüklenmesinden dolayı konuyu kilitliyorum.
UYARI : Tartışmaya neden olan üyeler aynı şekilde bu tavırlarına devam ederse daha farklı çözümler uygulanacaktır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme