Şimdi Ara

Nootropics Depot, Jarrow Ashwagandha Çeşitleri, Bacopa Monnieri ve Life Extension B complex

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
3
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Nootropics Depot, Jarrow Ashwagandha Çeşitleri, Bacopa Monnieri ve Life Extension B complex

Merhaba

Yurtdışından kendim için uzunca araştırıp, fazla getirdiğim ürünleri satıyorum.

Nootropics Depot (Nootropic dünyasının en iyi markalarından) 180 kapsül Ashwagandha

%12 Withanolide oranı piyasada %2-3 ya da %5 oranlı olanları mevcut.

Ashwaganda faydaları:

- Bağışıklık sistemini korur

- Stresin etkilerine karşı mücadelede yardımcı olur

- Öğrenme ve hafızayı geliştirir

- Anksiyete ve depresyonu iyileştirir

- Beyin hücresi dejenerasyonuna yardımcı olur

- Kan şekerini dengeler

- Kolesterolü düşürür

- İltihap önleyici ve ağrı kesici özellikleri vardır

- Sıtmayı önleyen bir içeriğe sahiptir

- Kadında ve erkekte cinsel gücü artırır

- Tümörleri önlemeye yardımcı olur

- Yeni sinirlerin büyümesini sağlar

- Uykusuzluğa iyi gelir

- Dış baskılarla baş etmenize yardımcı olur

kaynak: ​https://livetobloom.com/ashwagandha-nedir/

1.1 Kan şekerini düşürür

1.2 Kanser tedavisine yardım edebilir

1.3 Stres ve anksiyeteyi azaltır

1.4 İnflamasyonu azaltır

kaynak: ​https://www.fitekran.com/ashwagandha-nedir-faydalari/

Bacopa Monnieri faydaları:

• Hafızayı kuvvetlendirir. Alzheimer hastalarında kullanılır.
    • Zihinsel yeteneklerin gelişmesinde faydası vardır. Görsel bilgi işlemeyi çabuklaştırır, öğrenmeyi hızlandırır, yeni bilgilerin hafızada yer bulmasını arttırır. Sınavlara hazırlık dönemlerinde bu bitkinin çayı günde iki bardak çocuklara içirilir.
    • Anksiyete azaltarak sinir impulslarının iletimini hızlandırarak kognitif (kavrayış) işlevlerini hızlandırır. Bu da hafıza ve öğrenmeyi destekler.
    • Astım hastalarında, semptomların azaltılmasında etkilidir.
    • Kalp ve akciğer hastalıklarında, ailesel kalp hastalıkları risklerinden korunmada etklilidir.
    • İshal, yüksek ateş ve bronşitte etkilidir.
    • İltihabi eklem romotizmasında ağrıyı azaltmak için kullanılabilir.
    • Odaklanma, dikkat aralığını uzatmai konsantrasyonu güçlendirmeve böyleceye hafızayı derstekleme anlamında etkilidir.

Yan Etkileri :

• Dudak kuruması, bulantı, yorgunluk gibi sekonder etkileri nadir de olsa bildirilirmiştir Tiroid ilaçları ile birlikte tüketilmemelidir.

Kaynak: https://www.bugrabuyrukcu.com/bacopa.php

Diğer kaynaklar: https://saglikliolalim.com/bacoba-monnieri-ve-faydali-etkileri

https://supplementansiklopedisi.com/bacopa-monnieri-nedir

Türkiye'nin her yerine kargo yapabilirim. Kargo dahil fiyatıdır.

Ashwagandha:

Nootropicsdepot %12 withanolide 6 ay gider yaklaşık - 180 kapsül - 945 TL - BİTTİ

Shoden versiyonu 30 kapsül %35 withanolide - Shoden - 785 TL BİTTİ

Jarrow marka 120 kapsül Ksm-66 - 615 TL BİTTİ

Life extension 60 kapsül Sensoril - 450 TL 3 kaldı

Nootropicsdepot 180 kapsül - Ksm-66 - 1100 TL BİTTİ

Bacopa Monnieri:

Nootropicsdepot %24 Bacosides yaklaşık 2-4 ay gider - 120 kapsül - 945 TL

B complex:

Life extension 60 kapsül B complex - 550 TL

Teşekkürler

Nootropics Depot, Jarrow Ashwagandha Çeşitleri, Bacopa Monnieri ve Life Extension B complex

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 945 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zekanın Yanıtı

Nootropik Destek için Jarrow Ashwagandha, Bacopa Monnieri ve Life Extension B Kompleksi

Nootropikler, bilişsel işlevleri geliştirmek için kullanılan maddelerdir. Nootropics Depot, Jarrow Ashwagandha, Bacopa Monnieri ve Life Extension B Kompleksi dahil olmak üzere çok çeşitli nootropikleri sunar.

Jarrow Ashwagandha

Ashwagandha, stres ve kaygıyı azaltma, bilişsel işlevleri iyileştirme ve fiziksel dayanıklılığı artırma gibi faydaları olduğu bilinen bir adaptojen bitkidir. Jarrow Ashwagandha, standartlaştırılmış bir ekstre içerir ve ashwagandha kullananlar tarafından stres seviyelerinde azalma, bilişsel berraklıkta artış ve fiziksel performansta iyileşme bildirilmiştir.

Bacopa Monnieri

Bacopa Monnieri, hafızayı ve bilişsel işlevleri desteklediği bilinen bir bitkidir. Bacopa Monnieri'nin nöronların büyümesini ve gelişmesini teşvik ettiği ve antioksidan özellikleri sayesinde oksidatif stresi azalttığı düşünülmektedir. Çalışmalar, Bacopa Monnieri takviyesi alan kişilerin hafıza, öğrenme ve konsantrasyonlarında iyileşmeler yaşadığını göstermiştir.

Life Extension B Kompleksi

B vitaminleri, enerji üretimi, sinir iletişimi ve bilişsel işlevler dahil olmak üzere vücut fonksiyonları için gereklidir. Life Extension B Kompleksi, tüm sekiz B vitaminini içeren kapsamlı bir takviyedir. B vitamini takviyesi almak, eksiklikleri gidermeye, enerji seviyelerini artırmaya ve bilişsel gerilemeyi önlemeye yardımcı olabilir.

Birlikte Kullanımın Faydaları

Jarrow Ashwagandha, Bacopa Monnieri ve Life Extension B Kompleksi birlikte kullanıldığında sinerjik bir etki yaratabilir. Ashwagandha stres ve kaygıyı azaltırken, Bacopa Monnieri bilişsel işlevleri destekler ve B Kompleksi enerji seviyelerini artırır. Sonuç, bilişsel işlevlerin gelişmişliği, stresin azalması ve genel sağlığın iyileşmesidir.

Önemli Not: Herhangi bir takviye almadan önce bir sağlık uzmanına danışman önemlidir. Bu takviyeler herkes için uygun olmayabilir ve diğer ilaçlarla etkileşime girebilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 1 tane kaldı.

bilginize

• başka ürün getiriyormusunuz hocam ? tonghat ali.vsvs

• gustawa G kullanıcısına yanıt

ara sıra getiriyorum. istediğinizi yazdım bir kenara.

bu arada ürünler bitmiştir.

teşekkürler

• Merhaba hocam varmı halâ

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • solent S kullanıcısına yanıt
    Kalmadı ama yeni getireceğim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam getirince bana özel mesaj ile ulaşırsanız sevinirim.

• tst- kullanıcısına yanıt

tamamdır haber vereceğim Nootropics Depot, Jarrow Ashwagandha Çeşitleri, Bacopa Monnieri ve Life Extension B complex 

• Merhaba hocam, ne zaman getirirsiniz?

• SevimliKaktüs S kullanıcısına yanıt
    Merhabalar

Aralık ortasını bulur.

• Hocam getirince bana da haber verir misiniz?

• Sıraya girelim bizde . Haberinizi beklemekteyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhabalar

Bir sürü yeni ürün geldi:

Nootropics Depot KSM-66 Ashwagandha Extract Capsules | 300mg 180 capsules
    Nootropics Depot Ashwagandha Extract Tablets | 300mg | 12% Withanolides 180 capsules
    Nootropics Depot Bacopa monnieri Tablets | Minimum 24% Bacosides 120 capsules
    Nootropics Depot Shoden® Ashwagandha Extract Capsules | 120mg | 35% Withanolides 30 capsules (Shoden)
    Jarrow Formulas, Ashwagandha, 120 Veggie Caps (KSM 66)
    Life Extension, Optimized Ashwagandha, 60 Vegetarian Capsules (Sensoril)
    Life Extension, BioActive Complete B-Complex, 60 Vegetarian Capsules

Stok ve fiyat için konuya yorum yaparsanız geri dönüş yaparım.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknerdr -- 21 Ocak 2023; 11:55:14 >
  • fiyat bilgisi alabilir miyim ?

• Agonize kullanıcısına yanıt
    Mesaj attım.

Teşekkürler

• Selamlar sözlükten de yazmıştım ✋🏻

Nootropics Depot KSM-66 Ashwagandha Extract Capsules | 300mg 180 capsules

Nootropics Depot Ashwagandha Extract Tablets | 300mg | 12% Withanolides 180 capsules

2 ürün için fiyat bilgisi alabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ashwaganda için özel mesaj lütfen.

• onruzn94 O kullanıcısına yanıt

Selamlar

Cevap verdim değil mi? :)

• tst- kullanıcısına yanıt

Tabii atıyorum şimdi.

• Son 1 adet Nootropics Depot ashwagandha ile Life Extension Sensoril ler kaldı.

Ayrıca 2 adet Bacopa Monnieri de bulunuyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.