Şimdi Ara

iPhone 13 ve 13 Pro için Orjinaline en yakın kaliteli silikon kılıflar ve magsafe cüzdan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Aksesuar #Kılıf Apple #Aksesuar Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 iPhone 13 ve 13 Pro için Orjinaline en yakın kaliteli silikon kılıflar ve magsafe cüzdan

Piyasada bulabileceğiniz en kaliteli 1:1 sıvı silikon kılıflar.

Magsafe özellikli ve animasyon aktif.

Abyss Blue

Kırmızı

Siyah renkler mevcut.

13 ve 13 Pro için var. Kendim de kullanıyorum animasyon aktif ve yumuşak silikon, şu ana kadar aldığım en iyi kılıf diyebilirim. Fiyat : 350 TL

Magsafe Cüzdan da işime yaramayacağı için satıyorum. Arkasına yapışıyor cüzdan olarak kullanabiliyorsunuz. Sadece kart alıyor max yaklaşık 3 ya da 4 kart alabilir. Fiyat :250 TL

Yer: İzmir istenilen yere kargo yapılabilir.

iPhone 13 ve 13 Pro için Orjinaline en yakın kaliteli silikon kılıflar ve magsafe cüzdan

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 350 TL Miktar : 5 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Abyss Blue iPhone 13 için son fiyat ne olur ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • OnRe kullanıcısına yanıt
    Abyss Blue 13 Pro da kaldı sadece.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.