Bildirim
iPhone X için en güzel kılıf: Spigen Classic C1
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Cok cirkin duruyor, en guzeli kilifsiz sekilde yanliz cam filmi ile kullanmak..
-
bence poh gibi oldu..
-
Buna güzel diyenin zevkine :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kötü tasarım -
Nostalji tasarım zaten, modern bir tasarım değil. Herkese hitap etmez.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kılıf, tasarımsal açıdan farklı ve koruma bakımından güzel bir yapıya sahip fakat Spigen Türkiye’nin iş ciddiyeti konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Yaklaşık üç hafta önce bu kılıf için Spigen Türkiye’den verdiğim siparişim her hafta, “Bu hafta elimize ulaşacak.” denilerek uzun süre bekletildikten sonra üç gün önce kargoya verildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAlperenK -- 29 Temmuz 2018; 17:46:43 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hayatımda gördüğüm en çirkin kılıflardan biri
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi reklamlar.
Spigen reklamını izledik. -
Bir kılıfa 200 lira para verilmez.
https://www.spigen.com.tr/urun/iphone-x-kilif-spigen-classic-c1
Kaldıki sert plastik. İlk yere düşmede çatlar. -
Böyle bir kılıfa 200 TL vermek... -
Valla bu devirde herkes ince olsun güzel görünsün derdinde artık kimse kalın kılıf olup dayanıklı olsun istemiyor. Telefon ince diyorsun alıyorsun sonra kalın bir kılıfa koyuyorsun o zaman ne anladım ince telefon almaktan.
-
+1. En kral telefonuda alsan 1 sene içerisinde modası geçip eskiyor. Öbür seneyede kasmalar ve diğer başlıyor.quote:
Orijinalden alıntı: alemburda34
Valla bu devirde herkes ince olsun güzel görünsün derdinde artık kimse kalın kılıf olup dayanıklı olsun istemiyor. Telefon ince diyorsun alıyorsun sonra kalın bir kılıfa koyuyorsun o zaman ne anladım ince telefon almaktan. -
Buna bu parayı verene kadar UAG alırım. İnce, hafif ve çok dayanıklı bir kılıf.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
pre-order olarak 20 gün önce sipariş ettim ama halen elime ulaşmadı hergün teslimat tarihi değişiyor
-
Bu kadar çok videoyu kesmek yerine çok kitap okuyup akıcı konuşan keşke...
-
15 gün boyunca sitesinden verdiğim siparişini bekleyip, 15. günün sonunda “ Aa biz gelen kutuları açtık ama iphone 7/8 için c1 classic çıkmadı siparişinizi iptal edelim” diyen firma. Nasıl bir satın alma departmanları var, nasıl bir profesyonellik anlayışları var anlamak güç. Madem gelmeyecek sitede neden ön siparişe açtınız? 15 gün boyunca da gelecek mallardan haberleri yok herhalde. Şanslarına yurtdışından ne gelirse onu satıyorlar anladığım kadarıyla. Şikayet etmek için ana merkeze mail attığımda ise “Spigen Türkiye ile iletişime geçin biz karışamayız” cevabını aldım. Müşteri memnuniyetini önemsemeyen firmadan alışveriş yapmak mantıklı gelmiyor. Tech21’ın gözünü seveyim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Eksi butonu olsa da bu gereksiz videoya bassam eksiyi (
-
Hocam selamlar ben ezelden İphone cuyumquote:
Orijinalden alıntı: Westhug
15 gün boyunca sitesinden verdiğim siparişini bekleyip, 15. günün sonunda “ Aa biz gelen kutuları açtık ama iphone 7/8 için c1 classic çıkmadı siparişinizi iptal edelim” diyen firma. Nasıl bir satın alma departmanları var, nasıl bir profesyonellik anlayışları var anlamak güç. Madem gelmeyecek sitede neden ön siparişe açtınız? 15 gün boyunca da gelecek mallardan haberleri yok herhalde. Şanslarına yurtdışından ne gelirse onu satıyorlar anladığım kadarıyla. Şikayet etmek için ana merkeze mail attığımda ise “Spigen Türkiye ile iletişime geçin biz karışamayız” cevabını aldım. Müşteri memnuniyetini önemsemeyen firmadan alışveriş yapmak mantıklı gelmiyor. Tech21’ın gözünü seveyim.
3gs den beridir Apple sadık kullanicisiyim
İphone 4s den sonrada korunmaya cok önem verdiğim için Tech 21
Speck Candyshell
Uag
Ve malesef Spigen kullandim
Malesef demem seni yaniltmasin Spigen kotu değil bunlarin distirubitörleri arıza.
Siparişlerimde ne sikintilar yaşadim bi bilsen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhabalar hocam. Sizinle aşağı yukarı aynı ürünleri kullanmışız. Saydığınız markalar içerisinde tech21’ı tek geçerim. Gerek müşteri memnuniyeti, gerekse malzeme kalitesi farkını belli ediyor. Kendi sitelerinden aldığım üründe ufak bir sorun yaşadığım için hemen Ingiltere’den hiçbir ücret talep etmeden veya kusurlu ürünü geri yollayın demeden yeni bir kılıf ve özür mahiyetinde 45€’luk ekran filmi yolladılar. Bir tarafta kullanıcısına bu denli değer veren firma, diğer tarafta verdiğim siparişteki ürünün gelmediğini kutuları açınca anlayan bir diğer firma. Cidden anlamak imkansız hiç gelmeyecek bir ürünü siparişe açıp 15 gün bekletmelerini. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine ve dizaynı hoşuma gittiği için spigen’i denemek istedim fakat Türkiye distribütörü pişman etti. Kaldı ki ana merkeze attığım mailde de biz oraya müdehale edemeyiz demeleri ayrı bir olay. Sanki başka markanın distribütörlüğünü yapıyorlar. Bir daha böyle bir hata yapmam. Amazon’dan sipariş etsem kılıf elime 15 günde ulaşırdı muhtemelen.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Cok cirkin duruyor, en guzeli kilifsiz sekilde yanliz cam filmi ile kullanmak..
|
Hayatımda gördüğüm en çirkin kılıflardan biri
|
Benzer içerikler
- gizli story izleme
- whatsapp hd fotoğraf gönderme
- whatsapp yedeklenen mesajları geri getirme
- whatsapp tek seferlik fotoğraf atma
- whatsapp okundu bilgisi kapatma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X