Şimdi Ara

iPhone X için en güzel kılıf: Spigen Classic C1 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: atisaca

Kılıf iyi koruyor olabilir ama acayip çirkin aşırı tipsiz ve 200 tl yok daha neler . üstelik elmaya o para verenler hava atmak telefonu masaya koyup sergilemek için alıyor neden kılıf kullanıp gösterişi engellesinler ki sanmıyorum 48 ay taksitle telefonu alıp sonra telefonun her tarafını saran kılıf kullanılsın en basitinden şeffaf işe yaramayan kılıf kullanılır.

2 yılı aşkın süredir note 5 cıhazımda spigen Slim Armor kullanıyorum, köşelerin üzerine defalarca düştü her seferinde yerden sekti köşelerdeki hava odacıkları sayesinde. cıhaz hâlâ paketinden yeni çıkmış gibi ter temiz. en ufak bir çizik dahi yok telefonu kaba yapıyor ama on numara koruması var.
    Ben de iPhone 7 cihazımda Tough Armor kullanıyorum, telefonu kalın yapıyor doğru ama çok da güvenli oluyor.

• Stand Alone kullanıcısına yanıt
    Tough armor silim den daha kalın note 4 cıhazım için almıştım tuğla gibi olmuştu telefon telefonu sattım sonra kılıf elimde kaldı. Note 5 için tough armor yoktu silim aldım. Tough un kalınlığında alışınca silim korumaz gibi gelmişti yinede çok iyi koruyor. Bundan sonra telefon alırken önce kılıf bakacam silim armor tipinde kılıf varsa alırım telefonu. Note 2 cıhazımı sırf kılıf olmadığı için düşüre düşüre paramparça olmuştu ne yazık ki. Akıllandım önce kılıf.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi hazırladığım inceleme videosunu da paylaşmak istedim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.