Şimdi Ara

iPhone X için en güzel kılıf: Spigen Classic C1 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Westhug

Merhabalar hocam. Sizinle aşağı yukarı aynı ürünleri kullanmışız. Saydığınız markalar içerisinde tech21’ı tek geçerim. Gerek müşteri memnuniyeti, gerekse malzeme kalitesi farkını belli ediyor. Kendi sitelerinden aldığım üründe ufak bir sorun yaşadığım için hemen Ingiltere’den hiçbir ücret talep etmeden veya kusurlu ürünü geri yollayın demeden yeni bir kılıf ve özür mahiyetinde 45€’luk ekran filmi yolladılar. Bir tarafta kullanıcısına bu denli değer veren firma, diğer tarafta verdiğim siparişteki ürünün gelmediğini kutuları açınca anlayan bir diğer firma. Cidden anlamak imkansız hiç gelmeyecek bir ürünü siparişe açıp 15 gün bekletmelerini. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine ve dizaynı hoşuma gittiği için spigen’i denemek istedim fakat Türkiye distribütörü pişman etti. Kaldı ki ana merkeze attığım mailde de biz oraya müdehale edemeyiz demeleri ayrı bir olay. Sanki başka markanın distribütörlüğünü yapıyorlar. Bir daha böyle bir hata yapmam. Amazon’dan sipariş etsem kılıf elime 15 günde ulaşırdı muhtemelen.
    Hocam bunlar böyle ben spigenden 6 sipariş geçtim 2 sene rahat oldu

İlk sipariste adamlar elindeki stoğun takibini yapamiyorlardi yani istediğim ürün onlarda varmi bilgisi yoktu yeni gelecek sevkiyatinda takibini yapamiyorlardi

Demekki hala ayni degişme yok.

Ben daha sonra HB dan sipariş verdim. Pişmanda olmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pro-black kullanıcısına yanıt
    Hocam Türkiye distribütörünün sorumsuzluğu bir yana ana merkezin bu denli kayıtsız kalması beni rahatsız etti açıkçası. Dünya çapında bir markanın marka değerini böyle hiçe saymasını garipsedim açıkçası. Kaldı ki sipariş veren tek kişi ben değilim. Siparişimden yaklaşık 5-10 gün sonra ürün sitede satıştan kaldırıldı. Kendilerini aradığımda ön sipariş limitine ulaştıklarını ondan kaldırıldığını söylediler. Ürünün siparişini verdiysem bana ulaşacağını belirttiler. Fakat 15. günde gelen aramada biz baktık kutudan çıkmadı hadi iptal edelim dediler. Bir telefon kılıfına böyle fiyatlar ödeyip, marka değerine güvenip alışveriş yapıyorsam karşılığı bu olmamalı diye düşünüyorum. Rakiplerini örnek almaları gerekiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Hocam Türkiye distribütörünün sorumsuzluğu bir yana ana merkezin bu denli kayıtsız kalması beni rahatsız etti açıkçası. Dünya çapında bir markanın marka değerini böyle hiçe saymasını garipsedim açıkçası. Kaldı ki sipariş veren tek kişi ben değilim. Siparişimden yaklaşık 5-10 gün sonra ürün sitede satıştan kaldırıldı. Kendilerini aradığımda ön sipariş limitine ulaştıklarını ondan kaldırıldığını söylediler. Ürünün siparişini verdiysem bana ulaşacağını belirttiler. Fakat 15. günde gelen aramada biz baktık kutudan çıkmadı hadi iptal edelim dediler. Bir telefon kılıfına böyle fiyatlar ödeyip, marka değerine güvenip alışveriş yapıyorsam karşılığı bu olmamalı diye düşünüyorum. Rakiplerini örnek almaları gerekiyor.
    Yalan uydurmak kolay tabi. Ön sipariş yeter sayısına ulaşmışkar demek yalana bak, sanki anayasayı değistirecek cogunluk 😂

Bence Apple Store dan satin almak daha cazip.

Ups le aninda teslimat var söz verdikleri gün elinizde

• Boşa vakit harcamişsiniz emeğinize yazik olmuşş kusura bakmayinnn ama hayatimda gördügüm en sacma en şekilsiz en vitaminsiz kilif olmuş yani bu kilifin neyi özel neresi özel de kamera karşisinda emek harcamişsiniz yazik olmuş sanirsam ücretli bir video olmuş ödemeli tanitim olmuş..yada hiç alinmayan bilinmeyen kilifi övmek için harcanan zaman kaybi diyelim.!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 30 Temmuz 2018; 0:23:10 >
    Apple Store’da spigen kılıfları satmıyorlar bile Tech21, Otterbox falan var. Adamlar anlamış demek ki uğraşılmayacak bir marka olduğunu hiç bulaşmamışlar bile. Dediğiniz doğru o paraları verene kadar Apple Store’dan sipariş geçmek daha mantıklı. Hiç olmazsa bir sorunla karşılaşınca karşımızda güvenilir bir muhatap var.

• quote:

Apple Store’da spigen kılıfları satmıyorlar bile Tech21, Otterbox falan var. Adamlar anlamış demek ki uğraşılmayacak bir marka olduğunu hiç bulaşmamışlar bile. Dediğiniz doğru o paraları verene kadar Apple Store’dan sipariş geçmek daha mantıklı. Hiç olmazsa bir sorunla karşılaşınca karşımızda güvenilir bir muhatap var.
    Satış sonrası konusunda Apple bir harika hocam.

Yani konuyu dağıtmak istemem ama Store daki Genius arkadaşlar şuana kadar ki tüm Genius Bar randevularimda bana samimiyetle yaklaşıp cihazım ve hatta işi bitmiş aksesuarlarima dahi çok iyi şekilde çözüm bulup yardimci oldular. Ama bizim aç gözlü köylü kurnazı halkımız yüzünden bu güleryüzlü çözüm odakli strateji çöktü çöker

• Bu ne ya ?

Biliyorum hocam Apple’ın bu konudaki hassasiyetini. Türkiye’de satış sonrası hizmet kavramına yenilik getirdiler resmen fakat suistimal edildiği bir gerçek. Bu desteği Apple Store üzerinden satılan tüm ürünlerde göstermeleri bile spigen’e ders olmalı. Gerçi Apple ile Spigen’i kıyaslamak ne kadar doğru tartışılır, farklı kulvarlarda olan iki marka fakat insan karşısında “kutuları bir açtık yokmuş” diyen bir görevli yerine işinin gereğini yerine getiren görevliler görünce hepsinin öyle olmasını istiyor. Ama spigen’in bu tutumu devam ettiği sürece imkansız görünüyor.

• Pahalı ve çirkin

• Kılıf iyi koruyor olabilir ama acayip çirkin aşırı tipsiz ve 200 tl yok daha neler . üstelik elmaya o para verenler hava atmak telefonu masaya koyup sergilemek için alıyor neden kılıf kullanıp gösterişi engellesinler ki sanmıyorum 48 ay taksitle telefonu alıp sonra telefonun her tarafını saran kılıf kullanılsın en basitinden şeffaf işe yaramayan kılıf kullanılır.

2 yılı aşkın süredir note 5 cıhazımda spigen Slim Armor kullanıyorum, köşelerin üzerine defalarca düştü her seferinde yerden sekti köşelerdeki hava odacıkları sayesinde. cıhaz hâlâ paketinden yeni çıkmış gibi ter temiz. en ufak bir çizik dahi yok telefonu kaba yapıyor ama on numara koruması var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atisaca -- 30 Temmuz 2018; 0:59:45 >
  • WB kullanıcısına yanıt
    Telefonun kenarları çizilmese haklısın.
  • Bu kılıflara neden bu kadar para veriyorsunuz arkadaşlar. Ben yıllardır kılıfları aliexpressden alıyorum en kralı 4 dolar orada. Sıkıldıkça yeni kılıf alırsınız aliexpressden, burada buna 200tl vereceğinize.
  • Bİr kılıf anca bu kadar itici olur

• reklam aldınız anladık tamamda abi bunun neresi güzel yapmayın gözünüzü seveyim. donanımhabersin sen kendinize geliniz

• "en güzel kılıf" mı?

dalga geçiyorsunuz sanırım?
  • Persembe aksam 6s icin baska bir urun siparis verdim. Cuma oldu yok, ctesi zaten calismiyorlarmis. Bende girdim Hb ye 2₺ daha ucuza hepsiexpress ile geldi urun. Sonra kendi sitelerindeki siparisi iptal edeyim dedim. Tam 15gun sonra kredi karti ile yaptigim odememi havale ile iade ettiler. Kendileri de zaten her siparis iptali icin bu sureyi teyit etti. Hb sitesinde siparis iptalinde aninda iade yapiliyor. Siparis gonderimi icin yaziyorum profesyonel bir calisma sekilleri yok fakat İyi niyetli olduklarini da soyleyebilirim. Aradigimda kibarca sorularima cevap aldim. Bir daha siparis verir miyim diye dusundugumde siparis gonderme suresini goz onune aldigimda cevabim “HAYİR”. Umarim yazdiklarimizi okuyorlardir ve bu feedbackleri not aliyorlardir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kılıf tanıtımı? :S yapmayın ya...

• Orjinal apple kılıfları dışındaki çoğu kılıf araya toz aldığından zamanla çerçeveyi çiziyor. Tasarımı dandik de olsa Apple kılıftan şaşmayın derim.

• Iphone X sahibi olmayan biri olarak ben çok beğendim sanırım tek beğenen de benim Fiyatı tartışılır tabiki ama çakmaları Aliexpress'e düşer yakında, muhtemelen android telefonlar için bile yaparlar
  • bunun çakmasını çok zor yaparlar.
    yapsalarda çakma olduğu bence çok belli olur.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.