Şimdi Ara

laser yazıcı alcam- YARDIM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar - laser yazıcı alcam, yardımcı olursanız sevinirim.

once renkli laserlere baktım ve buldugum en ucuz renkli laser hp1600 oldu (ki bunu begendim ama 360$) ama bu ve diger renkli laserler cok pahalı geldi. sonra cok fonksiyonlulara baktım, samsung scx4100 i begendim ama fotokopi-tarayıcı ozelliklerini cok kullanmayacagıma kanaat getirdim (bu da 340ytl) . en son mono-laser lere bakayım dedim ama karar veremedim. (hp 1018, 1020, samsung ml1610 a baktım)

aradıgım 2 ozellik var : hız & kalite. olabildigince hızlı ve kaliteli baskı yapan bir laser yazıcı istiyorum. 300-350 ytl verebiliirm. 1) dedigim gibi renkli laser olsa daha ii olurdu ama bildigim hp1600 dan ucuzu yok, sizin bildiginiz var mı? 2) samsung ve hp dısındaki markalara fazla bakmadım cunku duyduguma gore o kadar ii deiller ama sizin baska onerileriniz varsa dikkate alırım. 3) kartuslar ne kadar tam bilmiyorum ama samsung tam dolu kartus veriyo, parasını cıkartır dusuncesi ile hp lere bakmayıp bahsettigim samsung u mu alsam?

teşekkürler . . .

• 350 ytl 200 dolar+kdv yapar.
    bu fiyata alacağın en iyi monochorom laser yazıcı HP 1022 - SAMSUNG 2510 dur. başka hiçbir modele bakma
    alabilirsan benim imzamdaki yazıcı 235dolar+kdv

çıktılara yetişemiyorum

aklına takılan her şeyi sor yardımcı olurum.
  • Bilaaderim bende arıyom renkli yazıcı, taraya taraya bihal oldum taaaa senin yazına ulaştım. Ama ben mono yazıcı istemiyom . Renkli laser arıyom. Bu noktadan sonra paraya kıymaya karar verdim 4000 serisinden takıulacaam anlaşılan birkaç model var ama kararsızım çıktı alıp görmedende karar vermek istemiyom 355$ + kdv civarı fiyatlar. sen ne aypan bilmem. adm gibi bi laser için kesenin azını açmaklazımmış onu anladım.
  • Üreticiler abarttılar.
    Hem renkli laser olup hem de all in one özelliğine sahip cihazlar 1000$ dan başlıyorlar.
    Fiyatını geçtim apartman gibi devasa boyuta sahipler. Masaüzerinde bile durmaz.
  • bence şu aralar hiç renkli lazer olayına girmeyin, sarf malzameleriyle baş edemezsiniz.. ortalama toner fiyatları 70-100$ civarında yain bu da 450-500$ toner maliyeti demek ki, içlerinden gelen tonerler de tam dolu değil zaten!
    anladığım kadarıyla çok yoğun b ibaskı almıycaksınız.. siyah baskılarınız için hp1020 yada canon lbp 2900 almanızı önerirrim (bu ürünlerin sarf malzeemelri kutu içerisinde tam dolu olarak gelir) ve bi tonerle ortalama 2500-3000 syf civarı baskı aşabilirsiniz

canon un fiyat avantajı var... şu anda 99€+kdv hp den 30-40 ytl daha ucuz

renkli baskılarınız için; özellikle fotoğraf kalitersinde baskılar almak istiyorsanız canon ip4200, 5200, 6600d modellerinden birini tavsiye edebilirim. bu ürünlerin hem baskı kaliteleri diğer markalara göre çok daha başarılı (9600x200 dpi) hemde sarf maliyetleri diğerlerine göre çok daha ucuz

ve fiyatları da 100€ dan başlıyor

daha ayrıntılı bilgi almak isterseniz boracanon@hotmail.com dan konuşabiliriz

• ml1610 yeterince hızlı bence dakikada 16 sayfa

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=18021

daha hızlısını arıyosan ml2510 dakikada 24 sayfa

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=23587

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackDaniels -- 25 Ekim 2006; 10:38:42 >

• öncelikle cvplarınız için teşekkürler arkadaşlar.

hp 1018-1020-1022 ve samsung ml1600-2010-2510 marka ve modelleri inceledim ve bunlardan birini alcam. kullanan arkadaslar memnuniyet derecelerini paylasabilirlerse sevinirim.

bir de 1200*600dpi ile 1200*1200dpi cozunurluk arasında ne kadar kalite farkı vardır, bariz belli olacak kadar var mıdır mesela?
  • Hocam konica minoltadan uzak dur. Biz işyerine 2400 W aldık. Aletin kartuşu 70 YTL ye doluyor. Zaten dolma olayıda başarılı değil Chip değişiyor diyorlar. En son kendi kendine bir parçası kırıldı bizde garantisi var diye servise yolladık parça garanti dışıymış. Kartuş doldurum + parçaya 500 Euro istediler. Bizde yaptırmadık mecburen. Yazıcı alacaksan HP alacaksın. Ben eve 1018 aldım gerçekten canavar. 20 Ytl ye toner doluyor 2000 sayfa en az basıyor. Bence renkli alacaksanda HP al
  • üstat renkli lazerde HP'nin altında minolta var, samsung var, xerox var. sen sadece HP'yi görmüşsün.
    siyah beyaz alacaksan samsung al derim tam dolu tonerle 89 dolara satılıyor.
    renkli alacaksan minolta tercih et derim ama bir arkadaşın belirttiği gibi tonerlerini doldurtmakta zorlanırsın ben tonerleri orjinal kullandığım için makine kalitesi bende daha önemli. Xeroxun 6120 modelinide minolta ürettiğinden onda da toner doldurma sorunu yaşarsın.
    eğer dolum toner kullancaksan HP en mantıklı seçimdir. ama makinen dolıum toner üzerindeyken arızalanacak olursa direkt makineyi at yenisini al çünkü gerçekten fiyatını iyi giydirirler.
    çözünürlük değerlerini sotrmuşsun. sonuç olarak donanımsal olarak çözünürlük ne kadar yüksek ise o kadar yüksek kaliteli çıktı alırsın
  • piyasadaki lazerlerin hepsi zaten yeterince kaliteli baskı yapıyordur. çok ciddi yazım kalitesi farkları olacağını sanmıyorum. (siyah beyazlar için)
  • HP 1018 kullanıyorum. Bir iki hafta oldu alalı. Baskı kalitesinden memnunum.
  • arkadaslar sonunda Hp 1018 ile Samsung Ml-1610 arasındaki kararımı verdim ve bugün Samsung Ml-1610 aldım. Bunun en önemli sebebi Hp den cıkan kartus ile 300 sayfa basılabiliyorken, Samsung'dan Tam dolu kartus cıkması (2000 sayfa). Ve de Samsung'daki "Toner Save" tuşu ile bu sayının artırılabilinir olması. e tabii aradaki fiyat farkıda bi etken oldu- şöyle ki aldıgım Samsung ile Hp 1018 arasında 50 YTL kadar fark var (Samsung daha ucuz). Memnuniyetimi sizlerle daha sonra paylasırım.
  • valla ben o makinadan 2 tane aldım

arkadaşlar gayet memnun

ama çoğunlukla scx 4100 alıyom arkadaşlara

çünkü en uygun çok fonksiyonlu

toner dolumuda

altlarda bi arkadaş samsung tonerleri nasıl dolduracağımızı anlattı

yani kendinde doldurabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

Bir arkadaş; toneri evde doldurmanın toz zerreciklerinin ciğerlere kadar nüfus etme gibi bir tehlikesi olduğunu yazmıştı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

Bir arkadaş; toneri evde doldurmanın toz zerreciklerinin ciğerlere kadar nüfus etme gibi bir tehlikesi olduğunu yazmıştı.

e tabi önlemini alcaksın. dolum yaparken tıbbi maske, eldiven, galoş hatta şu yüzme gözlüklerinden de kullanmak gerek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.