Şimdi Ara

Lassa Multiways ve Snoways 4 Satışa Sunuldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
23.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: coskunserce

Karlı zeminde de yol tutuşu çok iyi. Rakımı yüksek ve kar yağışı alan bir şehirde yaşıyorum.

Alıntıları Göster
    Alakasi yok bende yuksek rakimli kisin sert gectigi bi yerde yasiyorum ya onceden iyi bi kislik lastik kullanmadiniz sanirim islak zeminde ozellikle hafif tuzlu yolda acayip kayiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polestar191

Alakasi yok bende yuksek rakimli kisin sert gectigi bi yerde yasiyorum ya onceden iyi bi kislik lastik kullanmadiniz sanirim islak zeminde ozellikle hafif tuzlu yolda acayip kayiyor

Alıntıları Göster
    Yok başka uluslararası markaların kış lastiklerini de kullandım. Lassa Snoways kış lastiğinin eksiği yok fazlası var. Bence sizin yerli malına karşı önyargınız var.
    Birde Lassa'nın 3 farklı seri kış lastiği var (Snoways Era, Snoways ve Iceways). Lastiklerin yol durumuna göre performansı değişiyor. Kar üzerinde snoways, kar-yağmurda snoways era, buzda Iceways iyi.

• Lassa kış lastiğini iyi yapıyor. Silica dediğimiz silikonu yüksek bir lastik.

185/60/15 snoways era

185/65/15 snoways 3

Kullandım 30000 km civarı toplamda

205/55/16 siparişi verdim bu kış için yanlarında ince oluk açılması iyi olmuş hem de bayağı sessiz duruyor testlere göre. Hayırlısı bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 13 Kasım 2018; 0:30:52 >
  • Lassa ve Petlas fiyat konusunu tekrar gözden geçirmeli. Lassa lastikleri dandik diyemem lastik üretim konusunda tecrübesine diyecek sözüm yok fakat modern çağa uydurmak lazım

• Merhaba Snoways 4 lerde Cuma günü aşağıda verdiğim sitede kampanya olacak, eski desenlere göre çok daha başarılı Lassa Snoways 4 ler. Bir de Lassa'nın yabancı markalara göre yanaklarının daha sağlam yapıda olması dolayısıyla bizim yol şartlarımızda yarılma ve balon yapma gibi hasarlara karşı daha dayanıklı olduğunu söyleyebilirim.

www.lastikTR.com
  • Yaz lastiğini driveways almıştım. Memnun kaldım sadece sesi biraz fazla.

Kış lastiğin de de aynı markadan snoways 4 aldım. 268 TL ye hepsi burada. (205 55r16)

Taktirdim yaz lastiginden daha sessiz şaşırdım. Tam tersi bekliyordum. Kar performansını göreceğiz inş. İyidir.

• Multiways'i alıp kullanan yok mu?Merak ettiğim bir lastik ancak internette lastik hakkında hiç yorum bulamadım.Snoways 4 hakkında olumlu yorumlar var ancak Multiways pek satılmamış herhalde.
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Lassa snoways 3 lastikleri 3 sene kullandım dersin ki sesli çalışıyor amenna ama atıp tutman çok iyi olmuş.

Ben uzun yolda sürekli Sivas-Malatya bölgesinde milletin gitmeye korktuğu güzergahta kullandım bir kere olsun yolda bırakmadı. Symbol gibi yol tutuşu zayıf bir araçta bir kere olsun kuru havada kaymadı 👍🏻

Şimdi lastik alacak olsam kafamda lassa için bir fiyat limiti var tercih ederim yoksa sava alırım o da çok iyi lastik.

Biz hep 80 le kullanıyoruz limitleri bir siz zorluyorsunuz 😂

Ben lassaları aldığım dönem goodyear ultragrip 8 vardı ki yorumlar çok kötü. Yine aynı şekilde continental gerçekten Harika ama fiyatları gereksiz yüksek. Ben diyorum Sivas’ta kullanıyorum düşen damlanın donduğu yer tipiden yol kapanıyor siz Ankara diyorsunuz o da güzelmiş.

Lassa’ya malum gürültülü olmasından dolayı bir limite kadar para veririm sonrası Yok Biz de ne olursa olsun Lassa demiyoruz ama kış lastiğinde gayet iyi 👍🏻

Uzakta değil forumda biraz bakın görürsünüz Islak ve kuru zeminde nasıl kaydığını.

• Bu kış kendi aracımda kullandım 205/55R16 Gelecek kış ikinci aracımız Toyota Yaris için de alıcam 175/65R14. Lastik çok sessiz, karda buzda çok iyi.
  • Bu snowvays i kullandım 14000 km çıkardım
    Kar yağsa kar kışta ne yapar bilmiyorum çünkü İstanbul’da bu sene kar olmadı

Yani mevcut iklimde rezalet diyebilirim
    İlk başta yumuşak ne güzel hissi vardı sonra inanılmaz sertleşti 0-3 derece kuru zeminde basbayağı kayıyor

Neyse bu arkadaşları çıkarttık yine Lassa’nın son ürettiği driveways denilen yaz lastiğini taktık
    Eyvah eyvah evlerden ırak

36 hava bastım 1.5 tonluk araca olması gerektiği gibi
    Araba insignia gs
    Ölçüler 245 45 18
    O kadar ban güm lastikki havaları 33 e indirdim

Kendim olsa hayatta taktırmazdım da kiralık işte
    Bir daha sözleşme başında lastik markası belirteceğim ayda 100-200 eklesinler valla değer

Arabadan soğuttu Lassa’lar o derece
    İnsanlar bu lastikleri neye göre nasıl beğeniyor anlamıyorum

Bu zamana kadar kullandığım lastikler
    Michelin primacy
    Michelin pilot sport
    Continental conti contac sport da olabilir
    Pirelli pzero nero gt

Lassa pişmanlık tek kelimeyle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• İstanbul koşullarında ikinci el bi kış lastiği almayı düşünüyorum. Conti, lassa, michelin arasında ne önerirsiniz?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.