Şimdi Ara

LAST CHAOS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
1
Favori
33.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşte yeni bir oyunla yine yeni yeniden beraberiz...Oyunumuz yine fantastik dünyadan büyüleyici bir oyun.Nako adındaki bir firmanın elinden çıkmış.Yalnız şuan beta.Hemen sitesini vereyim:

http://lastchaos.aeriagames.com/

http://video.google.com/videosearch?q=last+chaos burda bir sürü video var izleyebilirsiniz...!!!

Bir kaç ss ve nidirebileceğiniz yerler ardından oyundan bahsedebilirim.Tabi beni mazur görebileceğiniz gibi bende herzaman ki gibi yeni başladım hatta başlamadım iniyor.

LAST CHAOS
     LAST CHAOS

Buyrun...

http://files.filefront.com/Last+Chaos+Beta+Version+++FF+Exclusive/;6164798;;/fileinfo.html
    http://www.gamershell.com/news/34441.html

Yukardaki linklerden indirebilirsiniz 450 mb civarında bir client ı var.filefront önerimdir.

Minimum System Requirement Recommended
    OS Windows (R) XP/2000/98
    (NT and 95 are not supported)
    CPU 800 MHz Intel Pentium III
    Memory 128Mb
    Hard Drive 700 Mb free hard-drive space
    Video GeForce2 MX/Radeon 7500 (or equivalent) with 32 Mb VRAM GeForce4 TI/Radeon 8500 (or equivalent) with 64 Mb VRAM
    CD-ROM 4x CD-ROM Drive
    Sound DirectX 9.0 Compatible sound card
    Network Network 56 Kbps Internet Connection

LAST CHAOS

Kapılar açılıyor...

Yalnız çok sevinmeyin şuan beta ve sanırım oynama süresi sınırlı.Bişeyler zırvalamışlar ama çözemedim halen.Oyun açılınca paralı olacakmı olmayacakmı bilmiyorum tabii
    Oyun kısaca herzaman bildiğimiz oyunlardan çevirmelermim yapıp daha ayrıntılı anlatacağım şimdilik bi giriş yapalım.Bide oyun zaten kendini pek ayrıntılı anlatmıyo oynayıp hepberaber görcez sanırım...
    On-line role playing game tabiki kendinizi gelişitirim savaşlar yapabileceğiniz ve tanrılarınıza dualar edebileceğiniz bir oyun. iris sizin kentiniz olacak.Ama item crafting ve pet sistemi mevcut.

Elimden geldiğince hikayeyei anlatayım.Ne yazıkki hikayesi çok güçsüz, aceleye gelmiş.
    ------------------------------------------------------------------
    Zamanın başında 3 dünya vardı.Biri Karanlıkarın ülkesi buranın lordu Tanrı Eres tir.Dİğeri aydınlıklar diyarı burayı Tanrı Apollon yönetir ve 3. sü İris tirÖlümlülerin ülkesi.

Fakat karanlık tanrı çok hırslı bir insanaslardı kendisi (tanrıda olsa insan insandır lütfen) neyse.
    Korkunç ordusuyla İrisi kuşattı ve yerle bir etti.Oraya şehrini kurmaya çalıştı.Titanlarının ölümlülerin üstüne saldı.Tabi titanları hiç bir insan yenimiyordu çünkü onlar çok güçlülerdi.

Tabi güneş tanrısı apollon olaylardan habersiz değildi.Baktı iş çığrından çıkıyor.Vay uyanık eres sen napıyosun dedi.Apollon un arkası vardı.Bi kaç kişi gönderdi.Eresle konuşmaya ama eres banamısın demedi önce abi mabi çekti ama yemedi tabii.Bunun üzerine Apollonda insanlara zeka yı hediye etti ve gücün ve aklın savaşı yani ışığın ve karanlığın savaşı başladı...

----------------------o-o-o-o-o-o-o--o-o-o--o-o-o-o--o-o-o-o-o--o-o-o-----------------------------
    Gelelim klaslara:

1.Knight
     LAST CHAOS

Oyunda bu savaşçıların adı apollonun şovalyeleri olarak geçiyor yani APOLLON OF KNİGHT bu adamlar onurları ve haysiyetleri için ve tabiki apollon için yaşıyorlar.Kabiliyetleri ve güçlerini güçsüzeri kötü yaratıklardan korumak için kullanıyorlar.
    Tabi tahmin edebileceğiniz gibi knightlar daha çok kalkanlık üstüne yoğunlaşmış bir klass bazılarımızın warrior diyebileceği.

(beni tanıyanlar az çok seçeceğim klası çakmışlardır)

2.High Elf Healer
     LAST CHAOS

Bu büyücüler mana gücünü kullanırlar.Güçlerini 4 tanrıdan alırlar.Mana ile heal yaratırlar.defansive bir taktikleri vardır(sanki bilmiyos) gezgin gruplara lazımlarmışmış.
    (yengeniz sakın sulanmayın)
    3.Titan
     LAST CHAOS

Titanlar karanlığın tanrısı eres tarafından yaratıldılar.ışığın tanrısı Apollon ile savaş yaratmalrı için.(burdan anlıyoruz ki bi savaş var eğlenceli olacak gibi)
    Titanlar insan değildir.Sadece bir hata sonucu adama benzemişler.Çok güçlüler ve last chaos un en korkulan savaşçılarıdır.

4.Mage
     LAST CHAOS

Bu ablalarda manacılardanlardır kendileri.Yılarca kara büyü üstüne çalıştılar ve en sonunda mana yı nasl güçlü büyülere dönüştüreceklerinibuldular.

5.Rouge

LAST CHAOS

Bu tatlı ablalarda doğduklarında kutsanmışlar.Shiruhu diye bişey onlara hız bahşetmiş ve bu hediye onların gücü olmuş.En sevdikleri silah ok ve stiletto?! muş.Görünmezlik ve katliam kabiliyetleri var.

6.Sorceror bu klass hazırlanıyor.
    ----------------------------------------------------------------------------------

İnterface:
     LAST CHAOS

Biliyorum arayüz çok alışıla geldik ve tanıdık ama napalım böle yapmışlar.

tu be kontinyuuuu....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POLEMARCH -- 27 Kasım 2006; 0:29:02 >

• Görüşlerimi karışmasın diye ayrı bir postta yazacağım vize haftasında hazırlamış olduğum tanıtımı umarım seversiniz benimde yeni başladığım last chaos a ilk girdim andan itibaren atmosferi sevdim daha sonra sıkıldımmı?.Daha sıkılacak kadar başında kalamadım.Ama tavsiye ederim yeni bişey arayanlara yalnız unutmayın oyun beta testte sonra bana suç atmayın lütfen.

Bu arada bu hafta içinde daha fazla görüş bildiremeyebilirim yani buralarda olamayabilirim çünkü vizelerim var...

Herkese iyi oyunlar....umarım beğnirsiniz...
  • bizim eski LC ile arasında bi fark varmı bunun yoksa yeniden açıldı falan ben 1 ay içinde bişii mi kaçırmışım ayak üstü ?? Oo

siteyede baktım ve eski üyeliğim ile kullanıcı girişi yapılıor ? alalla entere bi durum Oo

unutmadığım kadarı ile hayatımda oynadığım en ebleh hareketleri olan oyun bu.. ferentus tan bile beter hatta o biçim yani

fakat mine/farm olayları olsun item crafting olsun bi adım önde fazla detaylı yapılmış bi oyun.. oyunda hp pot satılmıodu sinir bi durum =) craft ve skill ile hp pot yapıosunuz vs...

emeğine sağlık güzel çalışma olmuş
  • eline sağlık.güzel bi çalışma...

oyuna bende ilgi duyduydum çünkü grafikler hem ii gibi bi iki videoda az buz izledim hemde çekik gözlü de içermio.daha çok avrupai tarzi şeyler....
    güzel oyun ama sweetinde yorumlarını dikkate almak lasım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: home_sweet_chaos

bizim eski LC ile arasında bi fark varmı bunun yoksa yeniden açıldı falan ben 1 ay içinde bişii mi kaçırmışım ayak üstü ?? Oo

siteyede baktım ve eski üyeliğim ile kullanıcı girişi yapılıor ? alalla entere bi durum Oo

unutmadığım kadarı ile hayatımda oynadığım en ebleh hareketleri olan oyun bu.. ferentus tan bile beter hatta o biçim yani

fakat mine/farm olayları olsun item crafting olsun bi adım önde fazla detaylı yapılmış bi oyun.. oyunda hp pot satılmıodu sinir bi durum =) craft ve skill ile hp pot yapıosunuz vs...

emeğine sağlık güzel çalışma olmuş

soal abi eski lc yi bilmiyorum ama bu open beta ya yeni geçmiş bir oyun eski olabileceğini pek sannetmiyorum en azından ben yeni gördüm gözümden kaçmış olabilir biraz araştırdım burdada fazla adı geçmemmiş evt dediklerinin hepsinekatılıyorum farm mine çok güzel oyunda

• Arkadaslar kendinizi bu oyunla hic kasmayin ne biliyim gotic felan alın oynayin daha fazla zevklarisnizi aldanmayin goruntulere ya lvl atlan mior o oyunda neyse yinede siz bilirsiniz.. her keze kolay gele
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaliBoy

Arkadaslar kendinizi bu oyunla hic kasmayin ne biliyim gotic felan alın oynayin daha fazla zevklarisnizi aldanmayin goruntulere ya lvl atlan mior o oyunda neyse yinede siz bilirsiniz.. her keze kolay gele

atlamayı bilcen hehe lvl atlanmıyor diye eleştirimi olur ya...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    temple of elemental evil
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • akisne lvl de gayet kolaydı... hp pot büyük sorundu yaw.. en güzeli bi healer olacak bi kankanız. sizde warrior falan.. pöh sırtınız yere gelmez ver elini cave lere.. HP pot olmadığından acaip kasıosunuzdu cave lerde özellikle. Ben bu oyunun closed betasını oynadım demekki bu kadar net hatırladım bak işte. hatta çok entere bi olay bu oyuna başlamamızın sebebi bi video klipti. küçük emah filmi gibi acıklı bişiidi. bulacam cd lerimi pikniktube e aktarıcam link veriicem o klibe

oyunu 2 kişi, kankanızla yada mümkünse ( kız arkadaşınızla ) [ healer elf ] oynayın, 1 haftada 40 lvl olabilirsiniz.. lvl alınmıo dandik oyun diyenelere duyurulur.. Ama karakterlerin savaş haraketleri çok ebleh... cidden... özellikle healer elf in ok atışı çok yavaştı... halen öylemi bilmiorum o ayrı..

edit:

TıklA

bu kısa versyonu hemen buldum anca bunu =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi home_sweet_chaos -- 28 Kasım 2006; 0:29:01 >

• polemarch ellerine sağlık vise haftanda çok güzel yazmışsın =)
    aklıma takılan bi konu var heal pot craft demişsiniz şu an oyunu indiriyorum char açmadan önce öğrenmek istedim pot u yapmak çok mu zor ?? ve mana pot satılırmı?
  • bu oyun bu forumda daha önce uzun uzun konuşuldu bende oynadım fakat tavsiye etmem map küçük grafik göründüğü kadar iyi değil +++ sıkıcı indirmek isteyen indirsin ama en geç 1 hafta sonra silersiniz pc den ben sadece uyarıyorum kimse alınmasın...
  • polemarch ın görüşlerine güneviyorum hero yu ondan öğrendik forumda öyle başladık =)
    Hero dan sonra nasıl gelir bilmiyorum ama arda farklı bi tat olsun işte... Hero bırakmıyorumda çikolatanın arasına fıstık karıştırıyorum o kadar =) az oynicağım için heal pot sorununu öğrenmek istedim günde 1saat oynicam die bütün gün pot yapmakla uğraşamam tembelim ben =))
  • ben de gelıyom :D
  • _battal_ hero yada öyle dendi bilmiyorum tabi bu hero gibi tutarmı hero nun havası farklıydı...

asuwiş heal pot yapmak zor değil ama uğraş istiyo farm falan yapman gerekiyor bu yüzden zaman alıyor benim her söylediğime güvenin ama sonra bana sitem etmeyin
  • guzel oyuna benzıyor ama kota hakkkımıı dekarona harcıcam :D
  • beyler oyunu indirdim yuklerken basta installshield wizard i yuklemeye calisiyor o dolduktan sonra package acarken hata olustu diyor kapaniyor neden olabilir biliyor musunuz yardim ederseniz sevinirim
  • Bende öyle bir şey olmadı.Pc yi kapatıp tekrar dene eğer bir dl programı yardımıyla indirdiysen bozuk kesim olabilir...
  • hala aranızda oynayan varmı? varsa hangi serverda?
  • ben oynuyorum hangi server demen mantıksız zaten 1 tane server var
  • o yuzden 6 tane yazıo dimi? hey yarabbim secerek veriosun heralde ya
  • Pole den gene yararlı bi topic ve gene güzel bi oyun ayrıca açık ve net anlatım hemen indiriyorum ellerine sağlık Pole sende olmasan bu tür oyunlardan haberimiz olmayacak.

Birazcık daha detaylı bilgi verirsen ilerde tam süper olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyrande -- 8 Aralık 2006; 8:54:36 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.