Şimdi Ara

LAST CHAOS DA PET SİSTEMİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar petler lvl 1 den baslio herbr turunk adi verilen bitkilerle beslenio onlar da bulundugunuz kulenin disinda haritay bakinca gorebilceginiz yerde duruo am il once tool aid denen seyi bulmaniz gerkio o da kastigiz yaratiklardan dusuo yavass duser birde bizim gibi diger oyuncularda satio petin sari cizgisini herb dolduruo diger cizgisinide qalty stone die bi tas dolduruo oda heb bitkilerinin biraz ilersindeki bolgede bulunuo

• iyi günler, ben de bu oyunu oynuyorum ve hastasıyım, oynanabilirliği, grafikleri mükemmelin de ötesinde. hiçbir online oyun bununla yarışamaz. sen hangi serverdesin ve kaç lvlsin? ben
    Char adı: Ubeyde
    lvl: 62
    sınıf: royal knight
    ayrıca elimde 65+15 kilic ve 65-67+6 full set var ve ayrıca 37 lvl at ve 37 lvl ejderham var. ve 3 tane de sol kullanıyorum. 100lerce 100 lvl üstü türk taniyorum. yani zenginim
    birakin şu atariye benzer oyunlari(KO, silkroad, vs). herkezi beklerim... :)
  • Last Chaos la Knight Online arasında grafik olarak pek bir fark yok bence. Silkroad bu 2sinden daha iyi
  • Oyun çok zor kasılıyodu ya 100 olmak 1 ömür demek galiba
  • hayır yeterli itemin olduğu sürece 1 gün bile sürmez 90 lvl olman.şimdi 102 lvl de skiller geldi ama 90 dan sonra çok zor.
  • insanlar neden her oyunu ko veya sro ile kıyaslar anlamıyorumki bu iki oyun oyunluk tan çok ticaret üzerine şekillenmiştir reel paranın döndüğü ekonomisi şekillenmiş oyunlardır....diğerleride oyundur oyun oynamak isteyen ko ve sro harici şeylere bakar ticaret isteyen biri ko veya sro oynar ama hiçbiri birbiriyle kıyaslanmaz ...

edit:bu konunun açılma sebebinide anlamadım ayrıca last chaos un rehberi zaten var turk sitesi var her türlü bilgi var zaten...ayrıca konuyu açan arkadaşta süper açıklayıcı anlatmış olayı kelimeler yarım yarım anlamsız insanların bu tip konulardan faydalanması için kullanıcağı eşyalar tool box lar veya skiller tam olarak yazılmalıdır sonuçta ing. okunduğu gibi yazılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agni_tr -- 3 Nisan 2009; 23:59:19 >

• arkadaşlar petim 2 lvl oldu ve skillerini
    nerden were ceğimi bilmiom yrdm plsss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poker54 -- 1 Mayıs 2009; 21:17:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.