Şimdi Ara

[ANA KONU] Last Epoch 1.0 Çıktı (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
339
Cevap
16
Favori
11.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git

[ANA KONU] Last Epoch 1.0 Çıktı

(En Son Oy Tarihi: 5.1.2025)
Giriş

* 3.cycle 2025 in ilk çeyreğinde başlayacakmış
    * Eylül 19 da event başlayacakmış, gold düşmesi artacakmış , fraksiyonladaki ün kazanma artacakmış, vs vs
    * haftaya gelen reset ile karakterler legacy evrene taşınacak ya tüm etkinlikler ve sezon mekanikleri de legacy dünya da olacakmış.

Bana göre, 3.sezon şubatta başlasa 6 ay var demek. O zamana kadar diablo4 toparlamaz ama poe2 erken erişim başlar, titan quest2 gelebilir belki, wolcen2 iddiaları dolanıyor ortalıkta..

Not: bak o kötü wolcen bile diablo4 den daha derin bir oyun idi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 36 level oldum keyifli bayağı. Necromancer oynuyorum. Oyun bana ciddi oranda Wolcen hissi verdi bu arada. Nemesis sistemi bile Wolcen'de vardı galiba. Poe 2 çıkana kadar oynar suyunu çıkarırım gibi duruyor.

• 57 level ile Lagos bossunda takıldım arkadaşlar. Craft yapayım dedim üstümdeki pantolonu p.ç edince bari grind yapayım dedim yüksek seviyeli bölgeleri farmlıyorum exp için. Sizin tavsiyeniz nedir? Solo takılıp kendim kasmak istiyorum o yüzden yardım almak istemiyorum ama en azından fikir verebilir misiniz? Necromancer oynuyorum 12-13 civarı minion ve 1 tane de golemim var kalabalıkça geziyoruz ama karakter biraz dayanıksız ya, bayağı çabuk azalıyor canım.

Oyun beklentimin üzerinde çıktı bu arada tutkuyla yapıldığı her halinden belli.

• Zebercet kullanıcısına yanıt

offline'mı oynuyorsun hocam? yaklaşık 2 yıldır kütüphanede yatıyor. erken erişimde final versiyon çıksın diye bekledim. Finalde de serverlar çöp çıktı en düşük pin 150ms üstüne birde serverla bağlantınız koptu diyip oyunun ortasında atması yüzünden oynayamıyorum oyunu.

• unconc3rn3d kullanıcısına yanıt

Online. Serverlar bitik 160 170 pinglerde geziyor. Öyle aman aman bir problem yaratmadı ama arada can sıkıyor evet yalnız öyle oyundan atma falan da olmadı bende şimdiye kadar oynuyorum gayet. Yalnız azıcık rehber video falan bakınmam lazım galiba zorlanmaya başladım. Levelling ve hikaye kısmı güzeldi aktı gitti ama endgame olayları yaklaşınca kazıklaştı ufaktan.

Bak mesela yukarıda monolith diye bir mekanikten bahsediliyor ancak ne olduğunu bilmiyorum bile. Muhtemelen kaçırdığım çok şey var her zamanki gibi. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 28 Kasım 2024; 14:32:39 >

minion necro öyle hocam ama lagon mekaniklerinden rahat sıyrılırsınız. Logon diğer versiyonları da daha zor ama mantık aynı hasar almamak.

Eliniz alışana kadar lagon u boş verin zaten lagon dan sonra hikaye 1 saat daha, direk gidin monolith lere (adacıklar) end of time haritasında sağda.

Oyunda ping yok, 40ms 60ms yağ gibi akar oyun. Solo bu oyun daha zevkli zaten.

• Brazian B kullanıcısına yanıt

Fark ettim orayi dun alti yedi level aldim item de dustu bir iki tane ve Lagon'u gectim. 9. Bolumdeyim burasi final chapteri zannedersem. Bu aksam bitirir haftasonu da iyiden iyiye yardiririm. Bayagi guzel oyun beklentimin uzerinde cikti. Poe 2 cikana kadar guzel vakit gecirtecek boslugu doldurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 72 level gibi bıraktım. Gerekli itemleri pazardan alınca anlamı kalmadı. Pazar sistemi oyunu bariz kolaylaştırıyor ister istemez. Bundan sonrası da full grind artık. Ben bu tür oyunlarda levelling kısmını daha çok seviyorum onu hatırladım bir kez daha. Wolcen başlıyorum şimdi. 2 sene önce oynamış endgame görmüştüm onda da ama sonrasında sular akmış oyunun serverları kapanmış falan. Offline moffline de olsa bir tur daha dönelim Poe 2 çıkana kadar. Last Epoch misyonunu tamamladı benim için 20 saat civarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 30 Kasım 2024; 19:45:1 >

Item almak tüm başarı hissini benim için kapattığından hiç uğraşmıyorum oyunlarda o işlerle.. Ssf candır.

• Benim bir sorunum var yardımcı olabilirseniz sevinirim ben hep solo oynuyorum ve hep de başıma geliyor bir türlü slotlara yerleştirdiğimiz 5 skillin herhangi birine 20 puan veremiyor şuan hepsi 18 puan verilmiş bir şekilde duruyor yani 18 levelden sonra skiller level atlamıyor xp barı kımıldamıyor bunun nedeni ne olabilir ?

• erkinakkas E kullanıcısına yanıt

Hocam oynadığınız bölgelerin seviyesi yükseldikçe yeteneklerin tecrübe puanı da yükselecektir. Zaten en erken karakteriniz 70li seviyelerde iken yetenekler maksimum seviyeye ulaşacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brazian -- 22 Aralık 2024; 20:41:2 >
  • Brazian B kullanıcısına yanıt
    Level 64 bnm normal mi yani

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • level 68mişim yani level ile mi alakası var 70 levelden sonra mı level artmaya devam edecek ?

• erkinakkas E kullanıcısına yanıt

Belli bir yerden sonra skillerin level atlaması yavaşlıyor, ama eninde sonunda hepsi 20 level oluyor. sadece daha fazla üst level haritalarda dolaşmak, oynamak gerekiyor. Monolith haritalarını 100 yapın ve haritaları sırayla bitirmeye başlayın.

• saintroyo kullanıcısına yanıt

Tşkler hocam 1er level daha atlayabildim 20 yapmaya çalışıyorum şuan

• kış indiriminde deluxe ve ultimate upgradeleri indirimde, onlar değer mi sizce?

• Zierox kullanıcısına yanıt

Gerek yok hocam sadece kozmetik. EHG ye yardım etmek isterseniz başka tabi.

• 7küsür gb lık download yükleme ne diye sorarsanız, oyun grafik güncellemesi aldığı için.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.