Şimdi Ara

Last Knights (2015) - Clive Owen, Morgan Freeman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Eski bir savaşçının, ustasının intikamını almak için giriştiği isyan mücadelesini konu alan film, detaylı sanat tasarımı ve dönem atmosferini yansıtan lezzetli görüntü işçiliği ile de dikkat çekecek gibi görünüyor.
    Kendi ülkesinde çektiği epik filmler ile adından söz ettiren Japon kökenli Kazuaki Kiriya'nın yönetmen koltuğuna oturduğu filmde, ünlü aktör Clive Owen'a, Morgan Freeman ve Aksel Hennie eşlik ediyor.

• Morgan Freeman'ın yüzünü eskittiğini düşünen bir tek ben miyim ?
    Artık yapımcılarda sanki ekstra hasılat getirsin diye role uyup uymayacağına bakmaksızın bu adamı oynatıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykıran Bıngıldak -- 13 Şubat 2015; 13:08:27 >
  • Hoşuma giden bir film oldu ve yorum yapmadan geçmek beni rahatsız ederdi açıkçası . Sebepsiz yere çatır çutur ona buna saldıran insanları seyretmektense bu tarz filmler daha güzel oluyor. Daha güzel olabilir miydi derseniz eğer elbette olabilirdi ama yine de yeterli.
  • Clive Owen ve Morgan Freeman çok iyi bir iş çıkartmışlar. Aksiyon fazla yok, kollar bacaklar havada uçuşacak sanmayın ama iyi bir senaryosu var. 47 ronin filmi gibi senaryosu var. Clive Owen ı çok beğenirim, izlemem bile yeter.
  • Film bir solukta bitiyor.Eğer sıkılıyorsanız kesinlikle zaman geçirmek için izleyin.Filmden fazla birşey beklemeyin tatmin eder.Senaryosu 47 Ronin gibi.6/10

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç gün önce izlemiştim ve çok beğendim.

Clive Owen mükemmel bir performans sergilemiş, Morgan Freeman ise zaten görünse bile yetiyor :). Birde izlemeye başlarken kellelerin bolca havada uçuşacağı bir film beklentisine girmeyin o tarz bir film değil.

Birde benim içimde sanki devamı gelecekmiş gibi bir his uyandırdı.
  • İmdb puanının bu kadar düşük olmasına ve hakkında yapılan olumsuz yorumlara çok şaşırdım. Sanki bana karşı yapılmış gibi üzüldüm.

Son sahnesi hariç kafa karıştıran bir film değil, ama çoğu kişinin filmdeki 1-2 kilit, vurucu noktayı anlamadığını bu yüzden filmden etkilenmediğini düşünüyorum.

Bir de 47 ronnin'e benziyor diyenlere sadece gülüyorum

Bir film izleyip hayatın sırrını çözmeyi bekleyenleri tatmin etmemiş olabilir. Ama imdb puanı 8/10 olması gereken bir film.

Dediğim gibi çoğu kişi kurguyu tam anlamadığı için filmi klişe sanmış. 47 ronnine benzetilmesi de insanların filmi tam olarak kavrayamadığının bir kanıtıdır.

Kısaca, izleyin ama saf bir aksiyon filmi beklemeyin yoksa sıkılabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzel filmdi şimdi izledim clive owen akmış resmen harika oynamış. daha yüksek bütçeyle 2.si gelse iş yapar bence
  • beyler bu akşam izlemeyi düşünüyorum aile ile izlenebilirmi açık sahneler varmı ?
  • Guest-F31FE8CB4 G kullanıcısına yanıt

çok doğru tebrikler ...

• çok güzel anlamlı bir film kesinlikle imdb puanı daha yüksek olmalıydı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.