Şimdi Ara

LAST MAN STANDING (Playerunknown's Battlegrounds Tarzında Harika Oyun ŞUAN ÜCRETSİZ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.843
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar Last Man Standing yeni çıktı yaklaşık 2 hafta önce çıktı ve şuan ücretsiz her an ücretli yapabilirler. Playerunknown's Battlegrounds tarzında çok güzel ve üstelik ücretsiz bir oyun. Steam de bedavaya indirip oynayabilirsiniz. Oyunda takım modu da var, şimdiden deli gibi oynayanlar var ve yakında patlayacak bu oyun benden söylemesi. Aşağıdaki linklerde oyunla ilgili güzel videolar var. Gerçekten çok güzel oyun kesinlikle tavsiye ederim. Bir bakın derim mutlaka.. Gelin takım olalım birlikte oynayalım. Yabancılar hep takım olarak oynuyor. Biz de takım olalım.

EDİT: TAKIM OLARAK BİRİNCİ OLDUK ARKADAŞLAR. BAYA KEYİFLİYDİ MUTLAKA İZLEYİN DERİM.

BİRİNCİLİK VİDEOSU :https://www.youtube.com/watch?v=KNG8fSA8Dbc

Oyunla ilgili diğer videolar:
    https://www.youtube.com/watch?v=zAcgjNqUlG8&t=38s
    https://www.youtube.com/watch?v=aQmVq3Ii8Xo&t=25s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barocker -- 17 Mayıs 2017; 3:27:25 >

• Hocam oyun iyi guzel hatta hos olabilir ama yapimci firmasi sakat. Yarin oburgun oyunu hile basip, destegi de cekerseler sasirmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sende iyi hoş diyorsun ama tam olarak neye dayanarak anlamadım, çünkü Playerunknown's Battlegrounds yapımcısı Bluehole studio nun daha önce neler yaptığına bakarsak öyle aman aman sağlam bir geçmiş yok. Yarın pubg'ninde hile ile dolmayacağı ve desteğin çekilmeyeceği ne malum? Sonuçta benim tavsiye ettiğim oyun ücretsiz.
  • Bu konularda yapimci firmayi referans alirsin hocam. O yuzden oyle dedim. Pubg icin zaten bisey demedim, icerik ve oyun modu olarak bu kadar sig bir oyunken bence 69 tl ona verilmez. Yapimcisi h1z1 den ayrilan bir ekip diye okumustum ama tam bir bilgim yok. Hile desen her online oyunda kacinilmaz bir sondur. Dedigim gibi referans onemlidir. Mesela Uwe Boll en berbat yonetmenlerden birisidir, kalkip Lotr cekse bu gercegi degistiremez. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: RushComeBaby

Bu konularda yapimci firmayi referans alirsin hocam. O yuzden oyle dedim. Pubg icin zaten bisey demedim, icerik ve oyun modu olarak bu kadar sig bir oyunken bence 69 tl ona verilmez. Yapimcisi h1z1 den ayrilan bir ekip diye okumustum ama tam bir bilgim yok. Hile desen her online oyunda kacinilmaz bir sondur. Dedigim gibi referans onemlidir. Mesela Uwe Boll en berbat yonetmenlerden birisidir, kalkip Lotr cekse bu gercegi degistiremez. :)

Neyse hocam haklısın bişey diyemem, sonuçta ücretsiz bir oyun ve ben çok beğendim tavsiye ederim. Kaybedecek bişey yok en fazla 8-10gb civarı internet harcarsın o kadar:)
  • yapımcı kım bu oyunun
  • Yerdeki itemleri nasıl alıyoruz yaw delircem şimdi

E ye basılı tutuyomuşun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devulations -- 22 Nisan 2017; 20:12:59 >
  • Akşam deneyeyim :)
  • Takım olarak oynamak isteyen varmı arkadaşlar?
  • Bi ara mantar gibi survivor oyunu turuyordu, simdi de battle royal furyasi cikti.
  • Selam arkadaşlar geçen gün 4 kişilik takım modunda birinci olduk.

https://www.youtube.com/watch?v=KNG8fSA8Dbc

Birlikte oynamak isteyen arkadaşları bekleriz.
  • Oynamak isteyen eklesin nickim VEREN

• Sıkılmadan oynuyorum ancak Playerunknown's Battlegrounds grafikleri için tercih edilir.
  • halen ücretsiz mi?
  • XII kullanıcısına yanıt
    Evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: barocker

Evet

Steamden ekleşelim hocam profil imzamda
  • ücretsiz olması çok ilginç leş gibi oynuyorum ama zevkli yine de
  • Beraber oynamak isteyen arkadaslar pm atabilir

• oyunu yeni indirdim ama play butonuna bastığımda server timed out hatası alıyorum...
  • Yok mu yardımcı olcak bi arkadaş. Sağ alttaki Yükleniyor çemberi doluyor, tam oyun başlayacakken, çember tekrar dolmya başlıyor ve server timed out diyip ana ekrana atıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.