Last of us 1 bitirdiğimde bir konu açmıştım.Dedim ki Joel hatalıdır, bencillik yapmıştır; arkadaşların bazıları eleştirdi beni joel haklı empati yap 'sen kızını feda eder miydin '' diye . Bu arkadaşlara dedim ki siz de bi empati yapın aileniz ısırılmış ve tedavisi elliede, neyi savunursunuz Last of us 2 de anladım ki Abby gerçekten iyi ve mantıklı , ellie ve joel ise bencil duygusal mantıksız düşünenler.Abby babasına beni ameliyat yapmanı isterdim diyor, ellie de zaten joel e beni kurtarmaman lazımdı diye kızgındı.Yani burada ikisi de canını feda ediyor orada bi problem yok da. Ama ellie harbi kinci bir karakter olmuş.Abby nin intikam duygusu daha mantıklıydı, joel i öldürdü sonra 2 defa ellie yi, tommy yi üstüne dina yı affetti. Ellie durmuyor bu kadar abby nin iyiliğine rağmen hala seni öldürecem kafasında.Ne için , tedaviyi bulabilecek tek cerrahı ve babasını öldürdüğü kızın joelden intikam aldığı için.Abby bence az bile yaptı, ellienin 1-2 tayfasını daha indirmesi lazım merhamet etmeyip. Kısacası abby adamdır bence, ellie ve joel i bu itici hale sokmalarının sebebi neydi onu anlamadım. Joel hala yaptığımdan pişman değilim diyordu oyun sonunda.Joelin kızı sarah vurulmayıp da virüs bulaşsaydı ellieyi 1 saniye düşünmeden feda ederdi.Buradan ne kadar bencil düşündüğünü anlayabiliriz Oyun sonunda abby yi öldürmeye çalışmamız da en rahatsız olduğum yerlerden biriydi.Resmen zalim olduk oyunda. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRiviaCiri16 -- 9 Kasım 2021; 2:30:33 > |
Bildirim