Şimdi Ara

Last of us 2 Abby,Ellie ve Joel hakkında eleştiri (ağır spoiler içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Last of us 1 bitirdiğimde bir konu açmıştım.Dedim ki Joel hatalıdır, bencillik yapmıştır; arkadaşların bazıları eleştirdi beni joel haklı empati yap 'sen kızını feda eder miydin '' diye .

Bu arkadaşlara dedim ki siz de bi empati yapın aileniz ısırılmış ve tedavisi elliede, neyi savunursunuz

Last of us 2 de anladım ki Abby gerçekten iyi ve mantıklı , ellie ve joel ise bencil duygusal mantıksız düşünenler.Abby babasına beni ameliyat yapmanı isterdim diyor, ellie de zaten joel e beni kurtarmaman lazımdı diye kızgındı.Yani burada ikisi de canını feda ediyor orada bi problem yok da.

Ama ellie harbi kinci bir karakter olmuş.Abby nin intikam duygusu daha mantıklıydı, joel i öldürdü sonra 2 defa ellie yi, tommy yi üstüne dina yı affetti.

Ellie durmuyor bu kadar abby nin iyiliğine rağmen hala seni öldürecem kafasında.Ne için , tedaviyi bulabilecek tek cerrahı ve babasını öldürdüğü kızın joelden intikam aldığı için.Abby bence az bile yaptı, ellienin 1-2 tayfasını daha indirmesi lazım merhamet etmeyip.

Kısacası abby adamdır bence, ellie ve joel i bu itici hale sokmalarının sebebi neydi onu anlamadım.

Joel hala yaptığımdan pişman değilim diyordu oyun sonunda.Joelin kızı sarah vurulmayıp da virüs bulaşsaydı ellieyi 1 saniye düşünmeden feda ederdi.Buradan ne kadar bencil düşündüğünü anlayabiliriz

Oyun sonunda abby yi öldürmeye çalışmamız da en rahatsız olduğum yerlerden biriydi.Resmen zalim olduk oyunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRiviaCiri16 -- 9 Kasım 2021; 2:30:33 >

• Avatari Ellie olan kişiler tarafından taşlanmaya hazir ol Bütün yazdıklarında haklısın bence de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 9 Kasım 2021; 7:5:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Size katılıyorum hocam, Abby adamdır. Hatta öyle ki Kadınlık ile uzaktan yakından alakası yok..

• Abby nin yerine koysam kendimi Joel u bende öldürürdüm. Ellie nin yerine koysam, baba gibi gördüğüm adamı öldüreni öldürürdüm. Joel un yerine koysam, bu lanet insanlar (asker bir de kızı öldüren) benim bir kızımı almış benden, diğer kızım yerine koyduğum Ellie yi bu boktan insanlar için feda mı edecem , hasss ordan!

Sonuç; oyundaki herkes haklı. Zaten oyunun anlatmak istediği şeyde bu, intikam intikamı doğurur, bu döngü kırılacak mı yoksa devam mı edecek. Oyundaki tarikatla , wlf arasında da anlatılan intikamın yol açtıkları zaten.

Bu oyunda saf kötü olanlar sondaki insan kaçakçılarıdır. Geri kalan herkes haklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Szeth-son-son-Vallano kullanıcısına yanıt
    Ellie = lady igraine haksiz miyim hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teessüf ederim hocam. Lady Igraine gibi bir İngiliz asilzadesini (Onun Londra aksanını yerim.) nasıl olur? da! Ellie denen amerikan paçozu ile bir tutarsınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.