Şimdi Ara

Lastiğin İçine Böcek Kaçtı, Acil Yardım Lütfen (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MESUT52_34

Baldız.

Ayıpsın. Nişan yemeği verildiğinde Hatunun evinde, ablasına yanaşıp, "Eee naber Baldız!?" dediğim günden beri kendisi "baldız" olur. Ben de "enişte" oluyorum sanırım. Şahin abi olmasa hayatın baharatlarından biri eksik olur, bu kadar eğlence malzemesi çıkaramazdık valla. Adam normal bir komedi filminde oynadı, oynadığı film geçtim TV'de yayınlanmayı, çoğu sinemada yayına çıkamadı. Durduk yere +18 aldı Talim Terbiye'den. AYIPTIR YAHU! Ey RTÜK duy sesimizi! Şahin abiyi sansürleyeceğine, okullarda ders olarak okutulması için bakanlığa tavsiye et!

Ama yok! RTÜK Türk milletini komplekslerinden arındırma ve doğallık konusunda çok da iyi işler yapan Şahin Abi'yi yasakla (Bkz. Oynayan kızların doğallığı ve Şahin abinin ultra doğallığının "benim neyim eksik lan, ben de yaparım" dedirtmesi, komplekslerden arınma terapisi gibi...), Türk milletinin kanseri dedikoduculuk ve hasetliği kaşıyan "Bu tarz benim"e laf etme... Böyle de dansözdür RTÜK. Nurella'lar kovalasın sizi. Çıkmaz sokakta Kemal Doğulu'lar kur yapsın size! Ivana ablalar booty'leri kafanıza kafanıza vursun inşallah. Brazzers beyinliler!

• Arı filansa başın belada ,lastiğe iğnesini batırıp havasını alırlar.
  • Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt

Bilemeyeceğim.
  • arada bir serum bas lastiğe ölmesin hayvancıklar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.