Şimdi Ara

Lastiğin İçine Böcek Kaçtı, Acil Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabah kış lastiklerini taktirmak için bilmediğim mahalle arasinda bir lastikçiye gitmiştim, içerisi leş gibi ama sıcaktı. Tam lastiği janta geçirirken içeri iki tane böcek girdi. Abi dur böcek girdi çıkaralim dedim. Adam amma kılmişsın abi, nolacak ölür gider dedi. Ben de belki insafa gelir diye yazık ölmesin çıkaralim doğal yaşam alanlarına birakalım, onlarin da insanlar gibi akşam evde bekleyeni vardır, evde ağlaşırlar gelmeyince diyerek işi espriye vurduysam da fayda etmedi.

Şimdi işyerindeyim ve kafayı yiycem, lastikler yeni sayilir, yiyip patlatma durumu olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdi acele yola çık yüksek hızda bir müddet kullan arabayı. Muhtemelen başlari döner, kusar ve bayilirlar. İste tam bu zayif anlarını yakalayinca lastiğe 55 hava bas, o basınçla muhtemelen ölürler. Tahmin ettiğim böcekse bayginken yüksek basinca dayanamaz.

• Harbiden nolcak bocek kactiysa ölür gider. Bocek gelip buraya konu aciyormu lastigin icine kactim yardim pls. diye.Takilmayin bukadar

• Combalac kullanıcısına yanıt

• Balansı etkiler yalnız onu da söyleyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tacsız Kral Aragorn

Yalnız böcek hamileyse ve erken doğum yaparsa o larvalar tahmin edemeyeceginiz kadar uzun yaşar ve yüzlerce yavru doğar.

Hocam veteriner gibisiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Balansı etkiler yalnız onu da söyleyeyim.

Saka mi hocam? Kaç gram gelecek ki iki böcek

• quote:

Orijinalden alıntı: Combalac

Şimdi acele yola çık yüksek hızda bir müddet kullan arabayı. Muhtemelen başlari döner, kusar ve bayilirlar. İste tam bu zayif anlarını yakalayinca lastiğe 55 hava bas, o basınçla muhtemelen ölürler. Tahmin ettiğim böcekse bayginken yüksek basinca dayanamaz.

Zaten birazdan yola çıkıcam, denerim, anladigim kadariyla biraz spor kullanmam gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turbo_Şevket

quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Balansı etkiler yalnız onu da söyleyeyim.

Saka mi hocam? Kaç gram gelecek ki iki böcek

Aracınızın üzerindeki balans kurşununun üstüne bakın. Yazan değerler 5-10-15 gram diye gider. Hatta bazen 5 gramlık kurşunu bile kesip ufaltarak takarlar. Yani lastik balansında 5 gram bile önemlidir.
    İki tane böceğin de 5 gram gelmesi (Ki türünü bilmiyoruz, uğur böceği de böcektir, kalorifer böceği de böcektir, hamam böceği de böcektir) balansı etkiler. Üstelik sürekli yeri değiştiği için böcekler çıkmadan balans tutmaz.

• Böcekler nefes alıp verdikçe içerideki havayı tazeler.
  • Siboptan içeri sprey böcek ilacı sıkın
  • Lastikten tıkırtılar gelebilir. Rahatsiz eder bu ses sizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozr2pkr -- 7 Kasım 2014; 10:08:21 >
    Adamsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence sen arabayı sat.
  • Açtığınız konular çok ilginç Niht Hatipoğluna programda sorulan sorular gibi olmuş konu başlıkları

Ya Arabayı Satıcam Ya da Köpek Katili Olucam

Boğa Bağlanan Arabanın Şasesi Kayar mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 7 Kasım 2014; 10:31:34 >
  • Lastikçinin lastiğin içinde böcek unutması bi şey değil de bizde doktorlar hastanın içinde makas unutuyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: ozerpeker61

Lastikten tıkırtılar gelebilir. Rahatsiz eder bu ses sizi

Combalacin dedigini yaptim. Şuan sıkıntı görünmüyor, çok sessiz ortamda doktorlarin ses dinleme aletiyle dinledim çıt tok. Insallah ölmüslerdir. Ölüp ölmediklerini anlamanin baska yolu var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

Açtığınız konular çok ilginç Niht Hatipoğluna programda sorulan sorular gibi olmuş konu başlıkları

Ya Arabayı Satıcam Ya da Köpek Katili Olucam

Boğa Bağlanan Arabanın Şasesi Kayar mi?

Çok günahkarim, hayatim düzenli degil, o yüzden tüm belalar beni buluyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.