Serdar_85 ; Yokohama adını sıkca duyurmaya başladı, yeni çıkan KIA nın jeepinde de gördüm galiba focusların da fabrika çıkısı bu lastiklerden di?
Nokıan ile yokohama yı kıyaslarsak sanırım 2 si de japon. Ama pek bilgim yok bu lastiklerle alakalı....
Aslında çok kimsenin bilgisi yok benimde yoktu araştırdım, inceledim, ince eledim sık dokudum 5 ayrı lastikçi ile görüştüm (bide TOYO marka lastiği çok övüyorlar) sonunda yokohamada karar kıldım ve iyikide öyle yapmışım diyorum lastik sesi bariz şekilde azaldı (eski lastiklerim goodyear GT3) konfor süper.
bu ebatta 2 lastik oneririm tabi fiyatına gore..michelin enerj saver ve conti eco contact..2 sininde fiyatları 110-120 tl aralıgında ,haa benim gibi ekonomi dusunurseniiz debica alırsınız tanesi 75 tl..75 bg arabama yeterde artar bile..
iyi de yokohoma da 175.65.14 ebatlarında standart lastik var mı ki? 110 tl pahalı mı? bizim araçlar için standart lastikler 100 den başlıyo 140 a kadar :)))
quote:
Orijinalden alıntı: navigator_
iyi de yokohoma da 175.65.14 ebatlarında standart lastik var mı ki? 110 tl pahalı mı? bizim araçlar için standart lastikler 100 den başlıyo 140 a kadar :)))
Yokohama Cdrive 185/60/14 den başlıyor 175/65/14 olmaması lazım yine de araştırmak lazım ama A Drive 175/65/14 mevcut ama Cdrive Adrive göre 2 gömlek üstün bir model.
sağol serdar o zman yokohama devre dışı, çünkü c drive takamayacağıma göre!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme