Şimdi Ara

lastik (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: navigator_

Serdar_85 ; Yokohama adını sıkca duyurmaya başladı, yeni çıkan KIA nın jeepinde de gördüm galiba focusların da fabrika çıkısı bu lastiklerden di?

Nokıan ile yokohama yı kıyaslarsak sanırım 2 si de japon. Ama pek bilgim yok bu lastiklerle alakalı....

Aslında çok kimsenin bilgisi yok benimde yoktu araştırdım, inceledim, ince eledim sık dokudum 5 ayrı lastikçi ile görüştüm (bide TOYO marka lastiği çok övüyorlar) sonunda yokohamada karar kıldım ve iyikide öyle yapmışım diyorum lastik sesi bariz şekilde azaldı (eski lastiklerim goodyear GT3) konfor süper.
  • bu ebatta 2 lastik oneririm tabi fiyatına gore..michelin enerj saver ve conti eco contact..2 sininde fiyatları 110-120 tl aralıgında ,haa benim gibi ekonomi dusunurseniiz debica alırsınız tanesi 75 tl..75 bg arabama yeterde artar bile..
  • iyi de yokohoma da 175.65.14 ebatlarında standart lastik var mı ki? 110 tl pahalı mı? bizim araçlar için standart lastikler 100 den başlıyo 140 a kadar :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

iyi de yokohoma da 175.65.14 ebatlarında standart lastik var mı ki? 110 tl pahalı mı? bizim araçlar için standart lastikler 100 den başlıyo 140 a kadar :)))

Yokohama Cdrive 185/60/14 den başlıyor 175/65/14 olmaması lazım yine de araştırmak lazım ama A Drive 175/65/14 mevcut ama Cdrive Adrive göre 2 gömlek üstün bir model.
  • sağol serdar o zman yokohama devre dışı, çünkü c drive takamayacağıma göre!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.