Şimdi Ara

Lastik alıcam yardımm!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: merulaalba

kaliteli lastik alacağım diye gidip goodyear alma da.

Neden hocam bunu bi açıklarmısın.

Bende goodyear ı hiç beğenmezdim ama Excellence modeli ile kafam çok karıştı.
    Eğer açıklama yaparda yardımcı olursan çok ii olur.
  • lastikçideki en ucuz ürün olduğu için spider markalı bir lastik almış ve 25.000 km kullanmıştım. karda kışta bile savrulma derdi yaşamamıştım. şimdiki arabaya -ki 91 model excel sedan, yere oldukça yakın,geniş ve uzun bir araç- kaliteli diye goodyear aldım. inan otobanda bile 90 ı geçmeye korkuyorum. vrajlarda arkayı atıyor dreksiyonu zor tutuyorum. diş derinliği 4 mmnin üstünde olmasına rağmen.
    Ancak şu da var ki belki bende ki model öyledir. Excellence modelini bilmiyorum. umarım iyidir.
  • aslında çok haklısın bende de goodyear gt2 vardı bezdirmişti. dediğin gibi hızlı gitmek yalan olmuştu.
    zaten orjinal üstünde olmasa hayatta bende goodyear almamda işte bu Excellence sanırım iyi daha onada emin olamadım aslında....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 9 Şubat 2008; 0:55:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kedhy

aslında çok haklısın bende de goodyear gt2 vardı bezdirmişti. dediğin gibi hızlı gitmek yalan olmuştu.
    zaten orjinal üstünde olmasa hayatta bende goodyear almamda işte bu Excellence sanırım iyi daha onada emin olamadım aslında....

enteresan. bende de goodyear gt2 var.
    forumda ki lastikle ilgili yorumları okuyunca iyice kafam karıştı. birinin iyi dediğine diğeri kötü demiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: merulaalba

quote:

Orjinalden alıntı: kedhy

aslında çok haklısın bende de goodyear gt2 vardı bezdirmişti. dediğin gibi hızlı gitmek yalan olmuştu.

enteresan. bende de goodyear gt2 var.
    forumda ki lastikle ilgili yorumları okuyunca iyice kafam karıştı. birinin iyi dediğine diğeri kötü demiş.

Hocam sanırım lastiklerin performansında üstün deki arabanında etkisi var. Sanırım bende bir yerde şunu okumuştum. goodyear ve pirelli gibi lastiklerin performanslarını sergilemesi için kullanlan araçların ağır ve oldukça performanslı olması gerektiği yazıyordu.
    Bunu sebebi de (yine sanırım) lastiklerin performansları için gerekli ısıya anca çıktıklarıydı.

Ben bu lastik konusuna biraz fazla taktıydım. Bir önce ki aracımda (grande punto) Bridgestone vardı. Sert bi lastikti çok ses yapıyor ve yol tutuşundan hiç memnun değildim. Daha 10 000 km ded lastiklerimi değiştirmiştim.

İnternette lastikçilerin resmi sitelerinde forumlarda ve testlerde baya bi zaman geçirdim hangi lastik diye.
    Kesin olarak NOKİAN kışlıklara karar vermiştim. Yazlık lastik konusunda da goodyear daha öncede dediğim gibi kafamı karıştırmıştı. Ama sanırım goodyearı hemen değiştirmem ömrü bitene kadar kullanırım ama yazlık lastik alırkende yine nokian alırım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.