Şimdi Ara

Lastik alıcam yardımm!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pirelli p3000 lastik kullanıodm. bugün izmirden dönerken aniden sağ arka lastik patladı. 7-8 yerinde yarıklar fln vardı. lastik daha 10bin kmyi yeni doldurmuştu. hiçbir sorn da yoktu.sabah havalarına baktırmıştm. neden oldu hala anlayamadım. yerine stepneyi taktım. stepne hankook marka. marka farkı olduğundan ve stepneyide yerine koymam gerektiğinden iki lastik alıp, yenileri öne koymayı önden çıkanları da arkaya takmayı düşünüorm. sizce nasıl olur? ve hangi marka tavsiye edersiniz? gerçekten kaliteli bi lastik istiorm. bugünkü olaydan sonra korkmaya başladım. böle bişi tekrar olursa die çünkü gerçekten zor durumda kaldım. hangi marka lastiği önerirsiniz? araç hyundai accent 175-70 r13 lastik...

• 4 adet lastik al bütçene göre
  • Babamda ve bende Aqua-400 var. Babam genelde kaldırımlara çok sürter. Geçen lastiğin kenarı balon yapmış. Garantiden değiştirdiler. Hem de dengesiz olmasın diye 2 lastiği birden. Senin de garanti hakkın varsa kullanabilirsin. Pirelli yardımcı oluyor. Ama 7-8 yerindeki çatlaklar genelde eski lastiklerden kaynaklanır. Alırken lastiği iyice baktınmı hocam üretim tarihine falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gacara_53

4 adet lastik al bütçene göre
    o lastiğin üstünde havasız gitmissin yada çok yük az hava. lastik kırılmış ve zamanı gelincede dağılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sulphur

Babamda ve bende Aqua-400 var. Babam genelde kaldırımlara çok sürter. Geçen lastiğin kenarı balon yapmış. Garantiden değiştirdiler. Hem de dengesiz olmasın diye 2 lastiği birden. Senin de garanti hakkın varsa kullanabilirsin. Pirelli yardımcı oluyor. Ama 7-8 yerindeki çatlaklar genelde eski lastiklerden kaynaklanır. Alırken lastiği iyice baktınmı hocam üretim tarihine falan.
    hocam saol cvbın için. ancak garanti süresi geçti. yani aslında 3-3,5 senelik lastikler fakat araç sık kullanılmadığı için 10 bin km bulmadı. garanti olmaz yani. ben goodyear ve micheline fln baktım ama pek bi fikrim yok lastik konusunda. yol tutuşu iyi olan kullanımı rahat bi lastik istiorm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: monster_89

hocam saol cvbın için. ancak garanti süresi geçti. yani aslında 3-3,5 senelik lastikler fakat araç sık kullanılmadığı için 10 bin km bulmadı. garanti olmaz yani. ben goodyear ve micheline fln baktım ama pek bi fikrim yok lastik konusunda. yol tutuşu iyi olan kullanımı rahat bi lastik istiorm.

Alıntıları Göster
    bugün saat 6 gibi alsancaktan çıktm. arabaya binerken arkadaşlarla arabanın kirine fln baktık hatta. şakalaştık böle kirli arabaya binilmez gibisinden o ara lastiklerde en ufak inik yoktu. alsancaktan çıkıp manisaya geliodum. sabuncubelini geçtikten hemen sonra patladı ztn. yani havaları inik değildi. ayrıca sabah havalarına baktırdım lastikçide. benzinliklerdeki hava makinalarına pek güvenmem de...

• yokohoma 175/70/13 aa01tam senin aracın lastiği işte. http://www.yokohama.com.tr/ProductDetails.aspx?ID=3
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SIFIR AKÜ ALICAM YARDIM
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam uzmanların söylediklerine göre lastiğin ömrü 4 yılmış 4yaz 4kış zatan lastiği öldürüyor çok sıcakta çatladığı gibi çok soğuktada çatlamalar oluyor tabiiki miadları dolmuş hepsini değiştir bence ebatlar küçük olduğundan 4 lastik fiyatı sanırım 250ytl falandır.
  • quote:

hocam uzmanların söylediklerine göre lastiğin ömrü 4 yılmış 4yaz 4kış zatan lastiği öldürüyor çok sıcakta çatladığı gibi çok soğuktada çatlamalar oluyor tabiiki miadları dolmuş hepsini değiştir bence ebatlar küçük olduğundan 4 lastik fiyatı sanırım 250ytl falandır.
    walla aslında doğru sölüosun. hepsini değiştirsem daha iyi olur. yokohamaya baktım 87ytl tanesi. peki iyi bi lastik mi? goodyear a baktım 82 idi. hangisi daha iyi sence?
  • yokohama çok kaliteli lastiktir sen o fiyatlara bakma benim lastikcim var ist isen eğer sana fiyat alır yarın yazarım tanesini demekki 60tan alabiliriz bizim arabaların lastikleri hep alınan yer arkadaşımdır baya markalar varda yokohomanın bayiisi
  • quote:

yokohama çok kaliteli lastiktir sen o fiyatlara bakma benim lastikcim var ist isen eğer sana fiyat alır yarın yazarım tanesini demekki 60tan alabiliriz bizim arabaların lastikleri hep alınan yer arkadaşımdır baya markalar varda yokohomanın bayiisi
    hocam çok ii olur. zaten bankadaki fon sorunu yüzünden yarın para çekemicekmişim. bu arada da biraz daha inceleme fırsatım olur. eğer sende fiyat alırsan benim için çok sewinirim. gerçi ben manisadaym aynı yerde diiliz sanırım ama en azından fiyat konusunda burda da o fiyata yakın bi fiyat tutturmaya çalışırım. şimdiden çok sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monster_89 -- 31 Ocak 2008; 0:11:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: monster_89

hocam çok ii olur. zaten bankadaki fon sorunu yüzünden yarın para çekemicekmişim. bu arada da biraz daha inceleme fırsatım olur. eğer sende fiyat alırsan benim için çok sewinirim. gerçi ben manisadaym aynı yerde diiliz sanırım ama en azından fiyat konusunda burda da o fiyata yakın bi fiyat tutturmaya çalışırım. şimdiden çok sağol

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: monster_89

tamam yarın fiyat alırım akşama yazarım inşallah sende araştırısın esenkal

• quote:

quote:

tamam yarın fiyat alırım akşama yazarım inşallah sende araştırısın esenkal

Alıntıları Göster
    LASTİĞN MARKASINDAN ÇOK NERDE KULLANDIĞIN ÖNEMLİ:DAHA ÇOK ASFALT:MİCHELİN,STABİLİZE:GOODYEAR ,HEM STABİL HEM ASFALT:BRİDGESTONE,
    İDARE ETSİN DİYOSAN:DUNLOP, AMA SAKIN PİRELLİ ALMA

• bugün uğrayamadım lastikciye yarın mutlaka
  • quote:

bugün uğrayamadım lastikciye yarın mutlaka
    ölçüne göre lasti markası ölçünü yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

ölçüne göre lasti markası ölçünü yaz

Alıntıları Göster
    bende fiyat rica edeceğim; ebat : 195/55/R15
  • quote:

Orijinalden alıntı: churchy

bende fiyat rica edeceğim; ebat : 195/55/R15

Alıntıları Göster
    lastik konusunda tam bir nokian hayranıyımdır. Malesef bu kış geçti ama seneye kış lastiklerim yine nokian WR olacak.
    Ancak,
    Arabamın üstünde goodyear Excellence lastikler geldi. içimden hah dedim şimdi bunlarıda değiştirene kadar canım çıkar. (bi sebepten goodyear ı sevmem) Goodyear a inanılmaz ön yargılıydım. Fakat aradan geçen 3 ay zarfında inanılmaz bir şekilde fikrimi değiştirdi Excellence lar. Sanırım kışın nokian a devam ama yaz lastiklerinde goodyear Excellence dan şaşmam...

• quote:

Orijinalden alıntı: True_Sun

lastik konusunda tam bir nokian hayranıyımdır. Malesef bu kış geçti ama seneye kış lastiklerim yine nokian WR olacak.
    Ancak,
    Arabamın üstünde goodyear Excellence lastikler geldi. içimden hah dedim şimdi bunlarıda değiştirene kadar canım çıkar. (bi sebepten goodyear ı sevmem) Goodyear a inanılmaz ön yargılıydım. Fakat aradan geçen 3 ay zarfında inanılmaz bir şekilde fikrimi değiştirdi Excellence lar. Sanırım kışın nokian a devam ama yaz lastiklerinde goodyear Excellence dan şaşmam...

Alıntıları Göster
    P 3000 berbat bir lastik palionun üzerinde p3000'ler vardı.Ne yol tutar nede araba ıslak zeminde durudu.Eskimedi bir türlü şimdiki satılanlar gibi T değil H sınıfıydı ama berbat bir lastikti.Onun yerine abim maxxis marka bir lastik almış oda berbat araba yolu tutmuyor dandik lastikler yüzünden kaza yaptım 800 liraya maloldu.Alacaksan kaliteli lastik al sonra başın ağrımasın.

• quote:

pirelli p3000 lastik kullanıodm. bugün izmirden dönerken aniden sağ arka lastik patladı. 7-8 yerinde yarıklar fln vardı. lastik daha 10bin kmyi yeni doldurmuştu. hiçbir sorn da yoktu.sabah havalarına baktırmıştm. neden oldu hala anlayamadım. yerine stepneyi taktım. stepne hankook marka. marka farkı olduğundan ve stepneyide yerine koymam gerektiğinden iki lastik alıp, yenileri öne koymayı önden çıkanları da arkaya takmayı düşünüorm. sizce nasıl olur? ve hangi marka tavsiye edersiniz? gerçekten kaliteli bi lastik istiorm. bugünkü olaydan sonra korkmaya başladım. böle bişi tekrar olursa die çünkü gerçekten zor durumda kaldım. hangi marka lastiği önerirsiniz? araç hyundai accent 175-70 r13 lastik...

SAYIN MONSTER ARACINIZIN ORJİNAL LASTİKLERİ HANKOOK MARKA (KORE MALI). EĞER İKİ LASTİK ALIP ÖNE TAKACAKSANIZ YİNE P 3000 ALMANIZI; YOK 4 LASTİK ALACAKSANIZ 3 JAPON MARKASINI (BRIDGESTONE, YOKOHAMA, TOYO TIRE) ÖNERİRİM.

• quote:

Orijinalden alıntı: palazar

quote:

pirelli p3000 lastik kullanıodm. bugün izmirden dönerken aniden sağ arka lastik patladı. 7-8 yerinde yarıklar fln vardı. lastik daha 10bin kmyi yeni doldurmuştu. hiçbir sorn da yoktu.sabah havalarına baktırmıştm. neden oldu hala anlayamadım. yerine stepneyi taktım. stepne hankook marka. marka farkı olduğundan ve stepneyide yerine koymam gerektiğinden iki lastik alıp, yenileri öne koymayı önden çıkanları da arkaya takmayı düşünüorm. sizce nasıl olur? ve hangi marka tavsiye edersiniz? gerçekten kaliteli bi lastik istiorm. bugünkü olaydan sonra korkmaya başladım. böle bişi tekrar olursa die çünkü gerçekten zor durumda kaldım. hangi marka lastiği önerirsiniz? araç hyundai accent 175-70 r13 lastik...

SAYIN MONSTER ARACINIZIN ORJİNAL LASTİKLERİ HANKOOK MARKA (KORE MALI). EĞER İKİ LASTİK ALIP ÖNE TAKACAKSANIZ YİNE P 3000 ALMANIZI; YOK 4 LASTİK ALACAKSANIZ 3 JAPON MARKASINI (BRIDGESTONE, YOKOHAMA, TOYO TIRE) ÖNERİRİM.
    kaliteli lastik alacağım diye gidip goodyear alma da.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.