Şimdi Ara

Lastik alırken dikkat edilmesi gereken önemli kriter: AB etiketlemesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
51.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Avrupa Lastik ve Kauçuk Üreticileri Derneği'ne (ETRMA) göre bölgenin 47 milyar avroluk lastik pazarında Çinli, Koreli ve Avrupa dışı markaların payı 2007'de yüzde 20 iken geçen sene yüzde 23 gibi rekor bir seviyeye ulaştı.

ETRMA ticaret grubunun genel sekreteri Fazilet Çınaralp, "Etiketleme lastik endüstrisinde oyunun kurallarını değiştirecek," dedi. "Rekabet daha da sertleşecek. Büyük markaların daha yüksek fiyatları haklı göstermek için çok çaba harcamaları gerekecek."

http://www.ensonhaber.com/pahali-olanin-nedenini-gostermesi-gerekecek-2012-11-19.html

• Beyler Şu Soruma bi cvp verin ALLAH AŞKINA

195 / 65 / R15 91 H ( yada T ) farketmez

Continental TS 850 ( 150-160 TL )
    Good Year UG8 ( 130-135 TL )
    Petlas Snow Master 651 ( 110 TL )

bu fiyatlara NAKİT olarak Sökme Takma Balans Dahil İSKİTLER de nerden alabilirim ?

Benim aldığım fiyatlar

Conti : 210 TL
    UG8 ( 35.hafta lastiği ) : 145 TL
    Petlas SNow Master 651 ( 35. hafta lastiği ) ( 120 TL )

yardımcı olurmusunuz. 43.hafta ile 35. hafta cok mu fark var ?

biri demiş 130 tl ye ug8 diğeri demiş 110 a petlas. aradım bayileri yardımcı olan y0k . şimdi gidip iskitleri gezcem adamlar eski lastik ( 30. hafta yı ) fln vercekler onu da istemiyorum.

tek amacım yağmur da fazla yakmasın yol tutusu iyi olsun. ug8 alcaktı yagmur da karlı havada yaktıgı gibi yakıyor dediler vazgeçer gibiyim ama işim belli olmaz gider taktırırım ug8 i sinirlenirsem petlas cılara

Onun için bi yardımcı olunuz Lütfen

PAZAR günü Alcam ALLAH izin verirse

•  Lastik alırken dikkat edilmesi gereken önemli kriter: AB etiketlemesi

Continental ts 850, michelin ve petlas'tan daha iyi etiket değerine göre. Sadece sesi 3 db yüksek.

Yalnız conti Türkiye'de çok konuşulmuyor, sanırım o yüzden de çok ilgi görmüyor. Yoksa tarafsız test sonucu olduğu söylenen adac'a göre de continental ts 850 1. sırada.

adac test sonuçları: 205 55 r16 için
     Lastik alırken dikkat edilmesi gereken önemli kriter: AB etiketlemesi

• Kış lastiklerinde ıslak performansı A olan lastik herhalde yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: one man one engine

1 hafta önce petlas snowmaster 225 45 17 kar lastiği aldım.Şu ana kadar bir problem yok.Lastik 2012 nin 37. haftası üretilmiş.Aynı ebatta LAssa 345 tl, michelin 420 tl, nokian 368 tl,toyo bulamadım,goodyear yanlış hatırlamıyorsam 460 tl gibi fiyat verdiler.Ben ise tanesini sökme takma balans sübap dahil 230 tl 2 ay ertelemeli 6 taksite aldım taktım.En mantıklısı bu geldi.Hem yerli malı, hem ucuz.Kalitesine ise iyi diyorlar.Deseni filanda hoş.Bakalım kış performansı nasıl olacak.....

Selam,
    Nereden aldiniz ögrenebilir miyim?
    Bende petlas almayı dusunuyorum.
    Syglr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkerem

quote:

Orijinalden alıntı: one man one engine

1 hafta önce petlas snowmaster 225 45 17 kar lastiği aldım.Şu ana kadar bir problem yok.Lastik 2012 nin 37. haftası üretilmiş.Aynı ebatta LAssa 345 tl, michelin 420 tl, nokian 368 tl,toyo bulamadım,goodyear yanlış hatırlamıyorsam 460 tl gibi fiyat verdiler.Ben ise tanesini sökme takma balans sübap dahil 230 tl 2 ay ertelemeli 6 taksite aldım taktım.En mantıklısı bu geldi.Hem yerli malı, hem ucuz.Kalitesine ise iyi diyorlar.Deseni filanda hoş.Bakalım kış performansı nasıl olacak.....

Selam,
    Nereden aldiniz ögrenebilir miyim?
    Bende petlas almayı dusunuyorum.
    Syglr

Samsun'dan aldım...Siparişle getirdiler...

• Başka konulara da yazdım buraya da yazayım almak isteyenlere rehber olur en azından. Ben geçen kışın başından bu yana petlasin kış lastiklerini kullanıyorum. Yer:Sivas. 20cmlik buzda da gittim kar üstünde de. Gayet memnunum başka bir lastik kullanmadım ama bu gayet güvenli ve işini fazlasıyla yapıyor. Yerli malı falan demeyeceğim çünkü mesele güvenlik olunca yemisim yerli malını. Ancak lastikler iyi gerçekten..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada conti ve nokian da kıs lastiklerinde çok başarılı sonuclar almış.

• Arkadaşlar lassa Snowvays ERA+ nın lastik etiket bilgilerini arıyorum ama hiç bir yerde bulamadım.ERA ile ERA+ arasında ne fark var? Kendi sitesinde bile yok 195/65/15 için Bu arada yaptığım incelemede fulda cristal control hp etiket bilgileri D D 68 . Bu etiket bilgileri ile adac testi neden örtüşmüyor?
  • arkadaşlar ben 205 / 55 / R 16 4 mevsim veya yaz lastği alacağım bana kesin birşey söylerseniz sevinirim aracımın altında hala kış lastikleri var biran önce değiştirmek istiyorum bu arada samsunda oturmaktayım yönlendireceğiniz tanıdık bir yer varsa lastikleri oradan da alabilirim yanlış tercih yapmak istemiyorum aklımda brıdgestone vardı ama sizden de bilgi almak istiyorum grşmek üzere
  • arkadaşlar uzun araştırmalar sonrasında karar vermiş olduğum lastiği bugun chevrolet captiva aracıma taktırdım.
    235/55/18 GT Radial marka lastiği tanesi 275 liradan izmir errottan aldım. araştırmalarda lastik etiketine çok dikkat edilmeli.
    GT radial lastik AB standartlarına göre michelin enerji saverdan sonra en iyi lastik en sessiz lastik olarak görünüyor. fiyat olarak bir o kadar uygun. michelin 475 lira. continental 500 lira. dunlop 400 lira. gt radial 275 lira. bilginize sunarım
    bugün lastik takılır takılmaz o konforu fark ettim. lastik almadan önce vereceğim link ten lastik etiketlerini incelemenizi tavsiye ederim.

http://www.mytyres.co.uk/cgi-bin/rshop.pl?dsco=110&cart_id=67980601.110.30782&Cookie=reifentest_suchbox&s_p=index

• Değerli arkadaşlar Torosuma yeni lastik almam gerekiyor fakat biraz kararsız kaldım.
    Şu anda bridgestone kullanıyorum, dişler yeni olmasına rağmen lastik sertleşti ve kaydırma yapıyor.
    Bu sefer farklı bir marka denemek istiyorum, Petlas mı, Lassa mı siz olsanız hangisini tercih edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surfcasting -- 10 Mayıs 2014; 21:11:20 >
  • cyclone500 C kullanıcısına yanıt
    kardeşim etiket olayında yakıt tüketimi hikaye bana göre .adedi 195 tlden 205 65 16 KUMHO marka lastik aldım.yakıt tüketimi E sınıfı ıslak zeminde duruş C sınıfı.lastiğin etiketine bakarsan hayatta almassın dimi? ama yakıt tüketiminde eskı MICHELIN lastıklere göre hiçbir fark olmadı tüketim aynı.KUMHO lastiklerle ani frenler virajlara sert gırısler yaptım bana mıchelını aratmadı :) he ne olur mıchelından önce aşınır dogrudur mıchelın 50000 gıderse kumho 35000-40000 gıder.arasındakı fıyat farkıda ortada ..ek olarak bırsey daha ıkı lastık markasıda aynı ebatlarda fakat mıchelının tabanı 1 cm daha genıstı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ECDAD_OSMANLI -- 23 Mayıs 2014; 23:39:57 >
  • Arkadaşlar 205-55-16 lastik alacağım ...alabileceğim en düşük ses seviyesine sahip lastik hangisidir acaba ..

• Hah elinize sağlık bibetiketi öğrenemedi su millet. Satıcılarda kafalarına gore etiket basıp milleti kandiriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: murat8361

Arkadaşlar 205-55-16 lastik alacağım ...alabileceğim en düşük ses seviyesine sahip lastik hangisidir acaba ..

Membat a sınıfı kolayotoda satılıyor hemde kampanyali 110 tl kaçırma derim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.