Şimdi Ara

lastik almam lazım 205/55/16 yazlık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bana da lastikçi bu lastik parçalanabilir dedi. korktum valla. açtığın başlığı inceleyeceğim. teşekkür ederim.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Çekeceğim resimlerini hocam kılcal çatlaklar var yanakta daha çok benimkinde derin çatlak olmadı daha ama bu gidişle o da yakın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shunter -- 4 Nisan 2022; 11:42:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat8550 kullanıcısına yanıt

Olsun hocam kafanız minimum lastikten kaynaklanabilecek sorunlar sebebiyle 5 sene 50.000km rahat olacak + yakıt ve frenleme mesafesi de iyi.

Kendimizin ve sevdiklerimizin canı ile yol arasındaki tek bağlantı lastikler, bu sebeple ucuza kaçılması taraftarı değilim. Aynı şekilde fren balatası gibi şeylerde de öyle  

Yaptıkları ARGE ile bu işin piri markalar belli, Continental, Goodyear ve Michelin.

Nokian'ı ise iş kış lastiğine geldiğinde listeye dahil edebiliriz.

Falken'i zartı zurtu falan geçin, bu markayı aşırı savunan sonrada aşırı pişman olan tanıdık bir arkadaşım var.

Genel şikayeti lastik diş derinliği ve kılcak çatlaklardan da bahsetmişti diye hatırlıyorum. O da sonra Michelin'e geçti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 4 Nisan 2022; 11:58:47 >
  • shunter kullanıcısına yanıt

Farklı ebatlarda 65 bin km den fazla energy Saver kullandım.

İLk kullandığımın yanaklarda çatlama oldu hep. Yıkamadan sonra lastik parlatıcı kullandım

Yeni araçta takılı Gelende olmadı. Parlatıcı kullanmadım hiç.

Yeni aldığım kinergy 2 de de kullanmıyorum bakalım.

Lastiğe sürülen parlatıcılardan şüphelendim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Hocam parlatıcı şöyle diyeyim 2 senede 4 defa ancak sürülmüştür yani . Bu kadardan birşey olmaz diye düşünüyorum . Lastikler benim beklediğimden dayanıksız çıktı .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı ebat için 1 ay araştırma yaptım ve 10 gün önce hankook vp3 aldım. Özellikle yol tutuş konusunda fikrim olabilmesi açısından limitlerini biraz zorladım ve memnun kaldım. Corolla normalde yol sesi alan bi araç, o konuda da memnunum. 0km aldığımda üzerinde Bridgestone turanza vardı onlardan hiç memnun değildim sessizlik olarak.
    Yeni lastikleri uzun süreli kullanmadığım için bişey diyemem ama araştırırken kullanıcı yorumlarında genelde kaliteli ve dayanıklı bir lastik olduğu yazıyordu. Continental cpc6 ile 4 lastikte 650tl gibi bi fark vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat8550 kullanıcısına yanıt
    Falkende pek parçlanaacak hamur yok hocam bayağı sert hamurlu bence nokianla kıyaslanmaz. Pirelli, bridgestone hamuru nu anımsatıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Barum tavsiye ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • n a v y_35 N kullanıcısına yanıt

evet senin başlığı okudum 6 sayfa yazılmış baya bilgilendirici.Hankook la aralaındaki fark baya olacak. Yumuşak olmasından kaynaklı korktum ama yorumlarda sıkıntı yaşamamış kullananlar. köy yolu vs sıkıntı olmamış.

Hankookta arka lastikler sıfır gibi nerdeyse. ön 2 falken ile devam edeceğim. sonrasında bakalım deneyime göre karar veririm.

• 5 yıldır Falken kullanıyorum, 55 bin km oldu, 4 lastikte de küçük/Büyük çatlama olmadı hiç, diş derinliği ideal hala.
    Lastik ömrü diye bir kavram olmasa heralde 3 5 yıl daha giderdi .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sava Goodyear üretimi. Oldukça da iyi bir lastik. Yalnız biraz yumuşak. Zamanında kullanıp çok memnun kalmıştım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.