Şimdi Ara

LASTİK BASINÇLARINDAN ANLAYAN VARMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR... BENİM 2006 MODEL FORD FOCUS MARKA BİR ARABAM VAR . DAHA YENİ ALDIM ALLAH KAZASIZ BELASIZ KULLANMAYI NASİP EDERSE . BU BENİM İLK ARABAM. DAHA ÖNCE DE HİÇ ARAÇLA MUHATTAP OLMADIM. İLK ARABAM OLDUĞU İÇİN ÇOĞU KONUDA YARDIM ALMAK ZORUNDA KALIYORUM. BENİM SIKINTIM LASTİKLERLE BENİM ARACIMDA 205/55R16 İNÇ LASTİK VAR . LASTİĞİN BASINCI BİRAZ DÜŞÜK GİBİ.BU TİP LASTİKLERİN HAVA BASINCI KAÇ OLMALI BİLGİSİ OLAN VARSA YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM. FORULMARI ARAŞTIRDIM HERKES FARKLI ŞEYLER SÖYLÜYOR. KİMİ ÖNE FARKLI 32 ARKA 30 DİYOR KİMİ ÖN 34 ARKA 32 DİYOR BUNUN NET CEVABI NEDİR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

• 30-32------daha küçük araçlarda 28-30 vb
  • Aracınız hayırlı uğurlu olsun.
    Aracınızın karoser tipini (hatchback/sedan/station wagon) ve motor özelliklerini de verirseniz net bir bilgi verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar99 -- 20 Kasım 2011; 21:45:05 >
  • CEVAP VERDİĞİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. BENİM ARACIM FORD FOCUS 1.6 GHIA. LASTİK BOYUTU 205/55R16. BUGÜN KONTROL ETTİM ÖN 28 ARKA 30 ÇIKTI ÖNÜ 30 ARKAYI 32 YAPTIM. YOL TUTUŞUNDA BİRAZ FARK VAR. İNŞALLAH DOĞRUDUR.
  • BU ARADA ARACIM SEDAN SÖYLEMEYİ UNUTTUM...:)
  • Aracınızın model yılı-motor-lastik kombinasyonu için üretici firma tarafından belirlenmiş tavsiye edilen basınç ölçüleri :

Kısmi yükte : ön 2.4 bar (34 psi), arka 2.2 bar (32 psi)
    Tam yükte : ön 2.6 bar (37 psi), arka 3.0 bar (43 psi)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lastik Tamir Kiti kullanan varmı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.