Şimdi Ara

lastik değiştirme önerisi lütfen (hasarlı lastik)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaldırıma çarptım ve yanakta hasar oluştu. Resimdeki gibi. Güvenliği ön planda tuttuğum için değiştirmeyi düşünüyorum. Aynı özellikte bulamazsam belki de diğer lastiklerle beraber başka markayla değiştireceğim. Resimde gördüğünüz gibi lastik 91V. Araca 95W taksam bir sıkıntı olmaz değil mi? Tabi böyle bir şey yaparsam diğer lastikler de 95W olacak yeni. 215/50R17 91V lastiklerin tümünü başka marka 215/50R17 95W ile değiştirilebilir değil mi. Öncelik güvenlik benim için.
    https://store.donanimhaber.com/b7/76/3e/b7763e7b6ec2fe4590a9be940ce45e27.jpg

• 95W ne gerek var derseniz bu boyutta fazla alternatif bulamadım da o yüzden. Yoksa 91V bile fazla bana, fazla hız yapmıyorum. Mesela aynı boy goodyear efficientgrip 91V ve efficientgrip performance 95W var. Fiyatları da yakın olunca hem konfor hem güvenlik için performance daha mantıklı gibi.
    Önceliğim Bridgestone turanza er300 215/50R17 91V bulmak iki tane ama bu lastikte stok sıkıntısı var malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sgf -- 18 Temmuz 2015; 12:10:13 >
  • İyi günler hpcam geçmiş olsun sanki bu resmi ben daha önceden hatırlıyorum yine sizin gibi biri kaldırıma sürtmüş jant ve lastik aynı sizinki durumundaydı haziran gibi bilemedim şimdi.Bide adiracınızı sora bilirmiyim şuanki lastiginiz 240 km için istediginiz lastik 270 km ye dayanıklı garip geldi onu istemenizi s600 filan herhalde.Bence degişiminde bi sıkıntı yok ama bi lastikçiye götürüp sadece o lastigi degiştirmek yeterli olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok benim 91W veya 95w alıp sürat yapma gibi bir hevesim yok.
    Bahsettiğim bridgestone er300 215/50R17 91Vnin Türkiyede stoklarda olmadığını öğrendim. Onun yerine efficientgrip 215/50/17 91V ve efficientgrip performance 215/50R17 91W var. Tek lastiği değiştirmem olmaz farklı markayla. En azından öndeki iki lastiği değiştirmem lazım. Hepsiburada fiyatlarına bakıyorum da daha iyi lastik olan performance'ın fiyatı düz efficientgrip'ten ucuz. Hem de performance 2015 üretimi. Bu fiyatla performance almak daha mantıklı geldi. O açıdan. Yoksa araç üst düzey değil opel astra sedan. Ama adamlar öyle bir lastik koymuş ki türkiyede bulamıyosun.
    Benim durumumda ne yapmak gerekir önerilerinizi alabilir miyim?
  • Lastik markalarını modellerini pek bilmem ben internetten bridgestone sitesini açıp tüm bayilerini arayıp sormak. Avrupadan istetme durumunu soracaksınız hepsine çünkü iyice yıpranmamış tekerlekleri deiştirmek cebe zararlı olabilir eger o olmassa maxsis var galiba tr malı bi tane daha vardı unuttum galiba petlasın yanı onlara sor çünkü onlar hem kaliteli idare eder bizim türk araçları için uygun ordada bulamassan petlas da araştır. Yok olmadı ise daha profısyenel biriyle konuş :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lastik onarılabilir veya olmazsa bile iki lastik alıp ön ve arka lastikler farklı marka olarak kullanılabilir diyenler var ama doğrusu ben pek güvenli bulmadım bu görüşleri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LASTİK ÖNERİSİ
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.