Şimdi Ara

LASTİK SEÇİMİ FALKEN ZE310 VS CONTİNENTAL EcoContact 6 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de yakın zamanda lastik araştırdım ve Hankook Ventus Prime 3 aldım. Daha birkaç haftalık ama bir şikayetim yok memnunum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Willian kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/147174352
    Linkte ilgili konu mevcut (falken ve nokian la alakalı)
    almama rağmen geri iade ettim. görüş ve kullanıcı yorumları yüzünden, Falken ziex 310 aldım size de mesajla söylemiştim. nokian wetproofları zaten tane başı 50/60 TL daha uygun du fiyatı koyup 150 TL yakıt veriyoruz diyorlar satamadıkları seriyi eritme taktiği kormetalin(nokian Türkiye distribütör ü) 195 65 r15 için nokianlar 7.4 kg iken falken ler 8.8 kg yakıtı arttırıp azaltan etmen bu/iç tel sarmalıda sağlamlaştıran da bu ayrıca kışlık nokian wrd4 4 yıldır kullanıyorum memnunum lakin yazlık lastiği iç taraf kanal içi kronik catlak mevcut 10/15 bin olmadan bir çok arkadaş aynı sorunu yaşadı, 30 bin de ise lastik parçalanıp döküldü fotoğraflarda da var ve balon yapma ihtimali çok yüksek yoksa bende alırdım.

Continental alıcaksanız premium contac 6 alın ecocontac değil.

Goodyear Efficientgrip2 4 kanallı Polonya üretim de bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhmmd.239 -- 18 Nisan 2021; 10:40:1 >

• Mhmmd.239 M kullanıcısına yanıt

yorumunuz için çok teşekkür ederim. Fikirlerimi değiştiren bir yorum oldu çok sağolun goodyeara bir bakayım hocam.

• Falken kullanmadım, Conti yi 2 senedir aracımda kullanıyorum. Açıkçası türkiye için michelinden sonra kullanılası bir diğer lastik. Konforlu ve yumuşak. Bu yumuşaklığı sert dönüşlerde hissediyorsunuz. Bu spor kullanım için uygun olmayabilir aöa Türkiye şartlarında iyi bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oknozd74 -- 18 Nisan 2021; 11:46:40 >
  • Ben de 205 55 16 kullanıyorum. Eco değil PremiumContact 6 aldım gayet memnunum. Tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 1 yıldır falken z310 modelini kullanıyorum 205 45 17,memnunum valla frenleme falan iyi,daha önceki 185 65 15 lassaydı,lassaya göre daha iyi geldi bana,16 incte fazla fark yoksa conti öneririm ben,17 veya 18 olsaydı uçurum fark var falken önerirdim

• Bu listede Conti alır geçerdim. Fark çok fazla değil.

Benim ebattaki (205/45R17) lastiklerde fiyat farkı çok fazla. Falken 640 TL iken Conti, Michelin, Goodyear lastikler 1000TL civarı.

Ek olarak Goodyear EfficientGripPerformance 2'yi de inceleyin derim. Güzel lastiktir.

• continental ve michelin rakiplerine göre daha yumuşak hamura sahip lastıkler, bol kasisli bir memlekette iseniz ikisini de elemenizi öneririm. Yerine Turanza t005 tavsiye ediyorum, etiket değerleri iyi(B-A) gürültüsü de eskisine göre daha iyi ıslak performansı da geliştirilmiş bir lastik. En önemlisi ülkemiz koşullarına daha uygun bir hamuru var ama lassa gibi betondan da değil, şahsen kullanıyorum micheline göre eksiğini de görmedim artısı düştüğüm kasislerde aklım kalmıyor artık.

https://www.hepsiburada.com/bridgestone-205-55-r16-91v-turanza-t005-oto-yaz-lastigi-uretim-yili-2020-pm-HB00000NSR3K

https://urun.n11.com/oto-lastik/bridgestone-20555r16-91v-turanza-t005-yaz-lastigi-2021-P391643185

• Continental conti premium contact 6 neden düşünmüyorsun.

• quxall Q kullanıcısına yanıt
    Lastik son 1 1 buçuk yıldır var ülkemizde. Ama ithal araçlarla geliyordu. 2017 kasımdan itibaren a3 aracımla geldi bu lastik. Genel olarak leş bir lastik diyemem fakat pati pati pati. Azıcık sert kalıyorsanız ya da dur kalk yokuş yukarı denk geldiyse direk pati. Islak zeminde frenlemede direk abs sokar devreye.
    Dayanamadım sattım.
    Ardından aldığım pilot sport 4 de hiçbirini yaşamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: SARIMSAKLI MAYONEZ

Continental conti premium contact 6 neden düşünmüyorsun.

Hocam genelde etiket değerleri yanıltıyor. Halbuki bu ebatta PremıumContact 6 dan daha performanslı bir lastik yok diyebilirim.

• Cuma günü Falken 310 siparişi verdim. Yarın ya da salı günü lastikleri alır taktırırım. Kullananlar arasında tabi olumsuz yorumlar olacak. Çünkü herkesin mekanı, aracı bir değil. Buna ancak siz karar verebilirsiniz.
    Aynı şekilde ben de bu lastikleri deneyeceğim. Biraz kullanayım Falken 310 un ana konusuna yorum yazarım oradan takip edebilirsiniz.

• premium segment lastiklerin ekonomik serileri çok iyi olmuyor hocam, alabiliyorsanız conti premium contact 6 alın. lastik ölçüleriniz çok yaygın olduğu için daha uygun fiyatlı oluyor. hee yok PC6 olmuyorsa falken yada hankook daha iyidir. ülkemiz yolları için nokian wetproof'a bulaşmayın yeter.

bir örnekte koyalım PC6 için, reno gitmiş en ucuz clio'ya PC6 takmış fabrikada, And lastiklerden dolayı yoldan koparamadı arabayı, deli gibi tutuyor lastikler diyor :)

https://www.youtube.com/watch?v=ZxyzFd0bsJo&feature=youtu.be

@Konu Sahibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 18 Nisan 2021; 13:23:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu ölçüler ve 185 65 15 ölçüsünü çok kıskanıyorum. Lastik fiyatları harika oluyor.

3 ve 4 ü direk elerim. Falkene göre bi avantajı yok. Lastikçiler 6-8 taksit yapıyolar. Aradaki 400 tl %25 lik farkın uzun vadede bir değeri kalmıyor. Çok farkedeceğini düşünmüyorum ama belki conti etiket değeri gözetldiğinde yakıt tasarrufuna da vesile olur.

Ölçülerin avantajıyla conti diyorum. Fiyat farkı epey az. Falken de iyi lastik üretiyor ama bir conti değil.

• 400 lira falkena verilmez bence. 350 lira filanken mantıklıydı. O fiyatlara çıkınca hankook filan alınıyor. Dunlop da düşünebilirsiniz. Falkenla aynı fabrika olsa da daha iyi bir lastik.

• HANKOK VENTUS PRİME 3 alınmıştır.

• etiket değerlerini koymuşsun ama içlerinde en zayıf değerlere sahip olanı da almışsın :)

• en iyisini almışsınız, bende kullanıyorum vp3 i çok memnunum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.