Şimdi Ara

Lastik seçimi için yardımmmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 2008 model 1.6 tdci fiesta aracım var.Lastikleri değiştirmek istiyorum ebatlarım 175 65 14 üç marka arasında kararsız kaldım yardım edin lütfen
    1 michelin energy saver
    2 goodyer efficentgrip
    3 nokian
    Bnm lastiklerim şuan bridgestone lastikten beklentim ise sessizlik ve frende sağlamlık frenlerim yeni arkadaşlar lütfen bana yardımcı olunuzzz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu arkadaşlar bir yardımda bulunucak bir tavsiyesi olacak kimse?

• Heyyy millet nerdesiniz ya

• quote:

Orijinalden alıntı: nusperato

Arkadaşlar merhaba 2008 model 1.6 tdci fiesta aracım var.Lastikleri değiştirmek istiyorum ebatlarım 175 65 14 üç marka arasında kararsız kaldım yardım edin lütfen
    1 michelin energy saver
    2 goodyer efficentgrip
    3 nokian
    Bnm lastiklerim şuan bridgestone lastikten beklentim ise sessizlik ve frende sağlamlık frenlerim yeni arkadaşlar lütfen bana yardımcı olunuzzz

energy saver ın + (plus ) modelini
    efficentgrip in performance modellerinden birini alın. model uzantılarına dikkat edin eski modellere göre çok fark var
  • Yorum için teşekkürler ama benim istediğim ebatlarda bu mıdeller yok aslında nokian ı çok merak ediyorum ama heryerde yok ve bulsam bile 2013 üretimlesini bulmak çok zor galiba goodyear alacağım ama nokian kullanan arkadaşların görüşlerini cok merak ediyorum zira yaz lastikleri bile kışın diğer lastiklere oranla daha başarılı olduklarını iddia ediyorlar anlayacağın çok kararsızım

• Benim eski lastikler continentaldi (Bilirsiniz civiclerde ses yalıtımı yok) çok ses yaptığı için farklı bir marka deneyim dedim ve michelin energy saver taktırdım. Evet seste biraz azalma olur gibi oldu ama yol tutuşu çok zayıfladı aracın kuru asfaltta kötü gibi geldi bana virajlarda savurmalar başladı. en kötüsü özellikle ıslak zeminde michelin hiç iyi değilmiş yol tutuşu falan kalmadı yaşadım öğrendim.
  • Goodyear ın bu yıl çıkardığı efficentgrip modeli ses yol tutusu ve ıslak zemindeki frenlemesiyle çok başarılıymış kullanan var mı acaba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.