Şimdi Ara

LASTİK TERCİHİ YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Erdem09 kardeş verdiğin bilgiler için çok sağol.Ben de şoför(Kamyoncu) bir aileden geliyorum.Ama öğretmen olduğum için senin kadar tecrübe edinme şansım olmadı tabiki.Eğer bu sayfayı tekrar okursan Lassa impetus revo hakkında fikirlerini almak isterim.Lastik 2008 ağustosunda Türkiye'ye geldi.Fikrin yoksa genel olarak lassa hakkındaki fikirlerinde benim için iyi olur.Teşekkürler.
  • Erdem09 teşekkürler.Senin ve diğer arkadaşların bir konuda daha fikrini almak istiyorum.175/65/14 yerine 195/60/14 lastik taksam sağa sola sürter mi?Fazla mı geniş olur? fikirlerinizi bekliyorum.Eğer çok olur dönüşlerde veya hendeklerde sürtme tehlikesi varsa 185/60/14 takmaya karar verdim.Ama 195 olsa güzel olur.
  • fabrika 175/65 uygun görmüş siz 195/60 takmak istiyorsunuz...
    riskli tercih diyorum....yükte ve bozuk yolda sürtebilir...yakıtı artırabilir...belkide beklediğniz performansı alamazsınız...
  • Evet sanırım 195 biraz abartılı olur.185/60/14 te karar kıldım galiba.
  • Lassa İmpetus kullandım sayılır,kardeşim Opel Vectra aracında kullandı,zaman zaman deneme mukayese etme şansım oldu..Yağmurlu ve soğuk havalarda çekişi zayıf bir lastik fakat genel olarak sürüş konforu,yol sesi,km ömrü orta seviye bir lastik..Genelde Lassa kötüden daha iyi,en iyiden de daha kötü bir lastik olarak bilinir..Ortada bir yerde:))
    quote:

Orjinalden alıntı: ozdan

Erdem09 kardeş verdiğin bilgiler için çok sağol.Ben de şoför(Kamyoncu) bir aileden geliyorum.Ama öğretmen olduğum için senin kadar tecrübe edinme şansım olmadı tabiki.Eğer bu sayfayı tekrar okursan Lassa impetus revo hakkında fikirlerini almak isterim.Lastik 2008 ağustosunda Türkiye'ye geldi.Fikrin yoksa genel olarak lassa hakkındaki fikirlerinde benim için iyi olur.Teşekkürler.
  • selam,195 tabana yükseltmek pek mantıklı görünmüyor..nedenine gelince lastik yuvarlanma mesafesi sınırdan birazcık fazla değişecek..Lastikler davlumbaza sürtebilir,km saatinin gösterdiğinden fazla hızlı gidebilirsin,bana sorarsan 185 60 14 daha uygun..
    quote:

Orjinalden alıntı: 1şahıs

Erdem09 teşekkürler.Senin ve diğer arkadaşların bir konuda daha fikrini almak istiyorum.175/65/14 yerine 195/60/14 lastik taksam sağa sola sürter mi?Fazla mı geniş olur? fikirlerinizi bekliyorum.Eğer çok olur dönüşlerde veya hendeklerde sürtme tehlikesi varsa 185/60/14 takmaya karar verdim.Ama 195 olsa güzel olur.
  • Sana continental ecocontact3,fulda ecocontrol,fulda carat progresso,bridgestone B330 Evo tavsiye edebilirim,ebatında mevcutsa biri sana yeterli gelir..
    quote:

Orjinalden alıntı: Libert

İyi akşamlar arkadaşlar.Foruma yeni katıldım.Birkaç hafta önce 2007 corolla D-4D plus line satın aldım.Bu aracı daha doğrusu toyotayı ilk defa kullanacağım nasipse.
    Corolla da orjinal de Brigdestone var biliyorsunuz.Islak zeminde sorun ve uzun yolda lastik ses yapıyor diyorlar.
    Araç yeni lastik istiyor.Hangi marka önerirsiniz? Birde orjinal ebat 195/60/15. 195/65/15 taksak herhangi bir sorun olurmu? Birkaç cm. daha yüksek. Bu arada şu anda Michelin Energy i düşünmekteyim.
    Fikir verirseniz sevinirim.
  • Arkadaşlar Nokian H lastik hakkında düşüncesi olanlar var mı?Tavsiye eder misiniz?Forumlarda bayağı övüyorlar.
  • 2008 Haziran'ında sattığım Astra'mda orjinal Dunlop lastikleri vardı.Sorunsuz 3 yıl kullandım ve 50.000km civarında değiştirdim.Nokian,Toyo,Yokohama,Kumho,Falken,Maxxıs gibi birçok markayı araştırdım.En son fiyat/performans olarak hesabıma en çok uyan Nexen taktırdım.Michelin kadar sessiz,yol tutuşu gayet tatminkardı.Sattığım kişi hala kullanıyor lastikleri ...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.