Şimdi Ara

lastik yanak hasarı (konulara baktım aradığımı bulamadım)(resim eklendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
11.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Atmosphere

o lastiği değiştirmen gerekir. kord tellerin olduğu bölüm olsa hot compress ile çözülürdü iş. yanak kopmuşsa lastik ölmüş demektir. zira yanak lastiğin en zayıf bölgesi.

kord telleri butun lastiğin ustunde var diye biliyorum ben lastik yapımını izledim. Sizin dediğiniz sırttaki çelik kuçaklar olmasın
  • bir yil balonlu er300 ile gezdim sehir ici sehir disi yaptim.. en son park ederken kaldırıma hafif dokundu balon yerinden patladi.. lastiginiz kaliteli.. fazla hiz yapmadan dolasin..
  • bugün benzer bir olay başıma geldi.lastiği sivri bir kaldırım tasına sürttüm ve kord görünecek kadar parça koptu yanaktan. tamiri olmaz diye düşünüyorum da merak ettiğim yeni tek lastik alsam sıkıntı olur mu?michelin primacy 3 lastik ve ebattan dolayı tanesi 400tl civarı.o yüzden düşünmeden yanlış karar vermek istemiyorum.bilgisi olan var mı?
  • Şahsi kanaatim ben olsam eger lastik yipranmis ise o ayarda sağlam olmak şartiyla çikma lastik haa eger lastik yeniyse bir adet yeni sifir lastik alirdim,o derece yanaktan yara almis lastik hava kacirmasa bile lastigin en zayif noktasi orasidir diger noktalarla direnci bir degildir Allah korusun sert bir şekilde çukura,tumsege vs girilirse balon gibi patlayabilir Allah korusun sonu kotu olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradox08

Şahsi kanaatim ben olsam eger lastik yipranmis ise o ayarda sağlam olmak şartiyla çikma lastik haa eger lastik yeniyse bir adet yeni sifir lastik alirdim,o derece yanaktan yara almis lastik hava kacirmasa bile lastigin en zayif noktasi orasidir diger noktalarla direnci bir degildir Allah korusun sert bir şekilde çukura,tumsege vs girilirse balon gibi patlayabilir Allah korusun sonu kotu olabilir

Teşekkürler, öne iki adet yeni Good year aldım riske girmemek adına.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.