Şimdi Ara

Lastikçide çizilen jant sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
5.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bijon takışan yuvanın çizilmesi bir miktar malesef oluyor ama sanki sizinkini kasti çizmiz böyle hiç karşılaşmadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatımda bir iki defa stepne taktım, üç beş defa bisiklet jantı değiştirdim, makinenin başına geçsem bundan iyi değiştiririm. Eğer bu çiziklerin hepsi lastik değişiminde olduysa ya kasıt ya da el-ayak tutmaması durumu var, değişimde bu şekilde çizilmesi mümkün değil.
  • Ufak tefek bisidir "Allah başka dert vermesin "yazayım diye girdim konuya da ağa bu ne .bu yarmış direk

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konu sahibi arkadaş iyi sabırlıymış valla ben kesinlikle böyle birşeyi kabul etmem komple cantları değiştirtirim dükkanı başına yıkarım valla

• quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Ne bekliyorsunuz ki. Nerde serseri, uyumsuz, keko, eğitimez tip varsa usta diye bunlar geliyor sanayiye. Edd China gibi olacak değiller ya. İşini iyi yapan vardır mutlaka ama bir süre sonra onlar da diğerlerine uyuyor. O yüzden basit ve yapabildiğiniz işleri kendiniz yapın. İnternetten bakarak bunlardan çok daha iyi iş yaparsınız. Polen filtresi değiştirmeyen adam mı olur diyeceğim ama ampul değiştirmeyen var.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 26 Kasım 2019; 19:21:37 >
  • Maleseff bızım ustalarımız yapıyor boyle yapıycak bırsey yok bızımde oldu oyle aynen ...
  • Bu kasaplar yüzünden kışlık lastiklerim ayrı jantta duruyor.
    Balans bozulmadan tertemiz kendim evin önünde 30-40 dakikaya değiştiriyorum.
  • lastikcinin adresini ve ismini verebilir misiniz?

• işin doğrusu ayrı jant takımı kullanmak ,

en başta o lastikler senede 2 kere sökülüp takılacağı kabulüyle üretilmiyor, yanak mukavvemeti her sök takda azalıyor, en iyi ihtimal 3. yıl janttan hava kaçırmaya başlıyor

belki de hepsinden önemlisi bugün standart haline gelen 225 taban 17 inç çaplı yaz lastiği ebadı kış lastiğinde istenilen performansı vermiyor ve pahalı oluyor.

kışın aracın baz versiyonunda kullandığı en dar tabanlı ve geniş yanaklı lastiği, bütçe çerçevesinde ayrı bir jant takımı ile kullanmak uzun vadede hem daha ekonomik hem daha sağlıklı ve performanslı olacaktır.

otomatik olarak jantınız da çizilmeyecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19can84 -- 1 Aralık 2019; 23:0:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

Bu nasıl bir işcilik yahu ? Jant niye çizilsinki, ben daha önce kaç kere lastik değiştirdim başıma böyle bir şey gelmedi. Bunu yapanlar esnaf mı diyor kendine ? Ben altını üstüne getirirdim oranın.
    O birşey mi? Lastik değişiminde janta hasar vermek hayvanlığı zaten standart. Biz bunu bir level öteye atlattırdık birkaç yıl önce ve lastikçinin çırağı bijonu kırdı. Utanmadan pişkince götürün yaptırın dedi ve o zamanın behrinde Toyota servisine 80 lira ödemiştik. En az 5 yıl olmuştur buna.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zero-man kullanıcısına yanıt
    Keçiören divan oto

Pınarbaşı Mh. Avcı Sk. 49/3 Adese AVM Kapalı Otoparkı İçi, 06280 Ankara

• başında durmaktan başka çare yok. adam jantı çıkarıyor, bijon anahtarını jantın üzerine yüksekten atıyor. ya ben aracı kaldırıma yanaştırırken sağ aynayı indirip gıdım gıdım yanaşırken adam gavur malı gibi davranıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.