< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
LastPass bir kez daha hacklendi! Bu sefer kullanıcı bilgileri de ortaya çıktı (2. sayfa)
-
-
Teşekkürler tam aradığım uygulamaymış. Ben düz keepas uygulamasını yüklemiştim, onda çok özellik yok. Şimdi keepas üstüne tanımam.
-
Ben lastpass'e güveniyorum şifreler çalınmadı demişlerse çalınmamıştır uzun yıllardır kullanıyorum bir yamuğunu görmedim. Zaten çok önemli sitelerde (banka, borsa, sosyal medya hesapları vs.) hepsi 2fa veya sms ile girilebilen yerler.
Lastpass'in kendisi de zaten 2fa ile korumalı, kullanımı da çok büyük rahatlık ondan kullanmaya devam ederim.
-
şirkete verdiğin yok zaten sunucuya şifrelenip yükleniyor kripto virüsünün şifresini çok çözdülerde güvenilmez buluyorlar... zaten kullanışsız ki... üyelik zahmetli...
-
Bilgi kirliliği hat safhada !!!
Hacklenen kullanıcıları bilgileri değil, LastPass'ın sitesi. Arada önemli bir fark var !
LastPass şifre yönetimi alanında sektörün en iyisi ve açık ara farkla birinci firma. Elbette rakiplerinden çekemeyenler olacaktır.
Bu tür haberleri iyice araştırmadan yorum yapmayın. LastPass iyidir demiyorum, EN İYİSİDİR
-
ben bununla beraber face insta tweeter gibi sitelerde 2FA kullanıyorum. diğerlerini ise kırarlarsa kırsınlar çoğu forum falan zaten. 2FA varsa sıkıntı yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben de otomatik dolduruyor. iphone kullanıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X