|
LastPass bir kez daha hacklendi! Bu sefer kullanıcı bilgileri de ortaya çıktı
-
-
Bitwarden 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şifreleri Google'a kaydetmek varken böyle enterasan çözümlere ne gerek var anlamıyorum. Kim olursa olsun Google'dan daha güvenli olamaz ki.
-
Apple şifreleme sistemini kullanıyorum bence %100 güvenli olmasada bu saçmalıklardan daha güvenlidir diye düşünüyorum.
-
geçen sene İlk hack olayından sonra last pass' ı bıraktım, şu anda tek güvencem Google.
-
Keepass öneririm. İstediğiniz yerde (yerel dahil) tutabilirsiniz şifrelerinizi. Üstelik açık kaynaklı ve ücretsiz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
google password yeterli
-
Lastpass'ın bu kaçıncı açığı?
Dashlane.
Google diyenleri anlamıyorum.
-
sen böyle yazınca aklıma şu şarkı geldi: her sevincin her kederin, en ölümsüz sevgilerin, sonsuz denen göklerin, her şeyin bir sonu varsa..
şifreyi kaydetmemize gerek yok google. google zaten kaydetmiş durumda. Allah aşkına, kredi kartı şifrelerini kim kaydeder google'a? tamam kaydedenler vardır da.. azdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 2 Aralık 2022; 2:49:32 > -
Aklı olan hiç kimse, önemli veri içeren cloud sistemlere şifresini ve kart bilgilerini emanet etmez.
Geçen gün microsofttan gelen bildirim ile şok oldum. Hesabımın şifresi sayısız deneme sonucu kırılmış. Ortalama 3 gün içinde. Hesaba son erişim lüksemburgtan veri eşitleme isteği gönderilmiş.
Microsoft bu kadar şüpheli işleme karşı beni uyaran bir mail atmış. Hatta, ben o mailin bile sahte olabileceğini düşündüğüm için adresi araştırdım ve öyle inandım. Tabi ben sabah kalktığımda gördüm. Velhasıl kelam şifremi ve güvenlik bilgilerimi değiştirdim. Microsoft hesabıma kayıtlı kredi kartım yok şükür. Sanal kart tanımlı. Bu olaydan almanız gereken ders, internet sizi her zaman korumaz. Şifreler ne kadar güçlü olursa olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar, beyin diye bir şey var. Unutmayacağınız bir şey yapın şifrenizi. Hiçbir şey yoksa kağıt kalem var. Şifreleri unutmamak için bütün şifreleri aynı yerde toplamak nasıl bir saçmalık?
-
Appleın işi... sheeple verilerine erişemeyince karalama kampanyası başlatmışlar...
-
sheeple kafası... tarayıcıya kaydet sende...
-
her şey bulut sisteme geçiyor yakında ne bilgisayar nede telefon kullanamazsın... :P
-
8 karakterli şifreler kolay kırılıyorken 32~64~128 karaktere geçmiyeceğim mi diyorsun?...
-
telefon ile kod onayı daha kolay değil mi?
-
Ben de kullanıyorum da sitelerde otomatik doldurma yapamadığımız için pek kullanışlı değil. Programı açacaksın da şifreyi gireceksin de vs vs. Bu programı daha kullanışlı hale getirmenin bir yolu var mı?
-
huawei Y 2018 ile değil... onay için tıklatan bildirimde smsde telefon baygınlık geçiriyor... 2 adet HD yayın izletirken sorun yok...
-
Kimseye vermemen gereken şifreleri şirketlere verip güvende olduğunu zannetmek?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bitwarden 👍
|
Şifreleri Google'a kaydetmek varken böyle enterasan çözümlere ne gerek var anlamıyorum. Kim olursa olsun Google'dan daha güvenli olamaz ki.
|
Benzer içerikler
- kitap okuma uygulaması
- internet tarayıcıları
- xiaomi whatsapp sorunu
- whatsapp durum video kalitesi düşüyor
- instagram koyu tema
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X