Şimdi Ara

LastPass Şifre ve Veri Yönetim Uygulaması'LastPass inceleme' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
1.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lastpass 'ı 4 yıla yakındır kullanıyorum, arasıra abonelik için para öde gibi serzenişlerde bulunuyor ama yinede sorunsuz sorgusuz kullanılıyor. Çok faydalı başarılı yapanlara çok dua etmişimdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: dream54

quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

1Password'de bir kez ücret veriyorsunuz, LastPass sizi ömürboyu kitliyor, bence hiç gerek yok bel bağlamaya 1password varken

Bende 1Password kullanıyorum, ios 8 den sonra ücretsiz olmadımı.?

Yok canım adamlar para kazanamaz o zaman, tek seferlik ödüyorsunuz alıyorsunuz üyeliği. Gerçi ben Windows'da demo modunda
    kullanmaya devam ediyorum ama ceptelefonundaki versiyonlarda limit yok. Yani aslında para verilip alınan hizmet sadece sanki
    Windows ya da Mac'de gezinirken otomatik giriş yapabilmesi için. 20 adetten sonrası paralı diyor çünkü.
  • eozen81 kullanıcısına yanıt
    Burada ücretsiz gözüküyor.
    https://itunes.apple.com/us/app/1password-password-manager/id568903335?mt=8
  • Lastpass kesinlikle favorim. Bos diyenlere aldirmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dream54

Burada ücretsiz gözüküyor.
    https://itunes.apple.com/us/app/1password-password-manager/id568903335?mt=8

Anlatamadım sanırım. Mobil uygulama ücretsiz ama uygulama içi ücret olayı var.
    1password'u bana göre bir çok kişi ücretsiz olarak istediği gibi kullanır çünkü ücret istedikleri hizmetler
    öyle aman aman şeyler değil.

• kimlik için cüzdanın hariç her yere baktın hocam :D yoksa lastpass'a gerek kalmayacaktı.

• Lastpaas reklam için çok sevindi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unconc3rn3d -- 9 Mart 2015; 18:27:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyboy_xhan

Lastpaas reklam için çok sevindi :)

Reklam'dan ziyade biraz Türkiye'de düştüğümüz durumları canlandırmak istedim açıkçası. Eminim herkes şurda canlandırdığım olayı yaşamıştır. Lastpass ve benzeri programlarla bu durum biraz daha azalacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kojiro

kimlik için cüzdanın hariç her yere baktın hocam :D yoksa lastpass'a gerek kalmayacaktı.

:)))

Kimliği cizdanda tutmam ya, genelde evde olur, ara ara bul sonra :)
  • quote:

1Password'de bir kez ücret veriyorsunuz, LastPass sizi ömürboyu kitliyor, bence hiç gerek yok bel bağlamaya 1password varken

Merhaba

1 Password2'un windows ve mac uygulamaları ayrıca ücretli ve 49 dolar gbi bir fiyatı var. Lastpass ise tüm platformlarda kullanılabiliyor. Benim kendi kişisel tercihim bu sebeple lastpass olmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhasturk

Ayrıca LastPass ücretli değil. Masaüstünde ücretsiz, mobilde ücretli. Mobil kısmına değinmişsiniz ama ücretsiz kısmına değinmemişsiniz.

Merhaba

Video sizin seyrettiğinizde bır hatadan dolayı 13 dakika olarak yayınlanmış. Normalde 16 dakika idi. Ve geri kalan kısımda ücret konusuna değiniyorum. Evet Webde ücretsiz ama güvenlik ayararında ek özellikler ücretsiz versiyonda çıkmıyor. O yüzden hiç bir şekilde tavsiye etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkans

quote:

Merhaba

1 Password2'un windows ve mac uygulamaları ayrıca ücretli ve 49 dolar gbi bir fiyatı var. Lastpass ise tüm platformlarda kullanılabiliyor. Benim kendi kişisel tercihim bu sebeple lastpass olmuştu.

Merhaba Berkan Bey,

İncelemeleriniz çok güzel, bir kez daha teşekkürler ancak hesap ortada. 1 kez 49 Dolar vermek mi yoksa her sene 12 Dolar vermek mi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berkans

quote:

Merhaba

Merhaba Berkan Bey,

İncelemeleriniz çok güzel, bir kez daha teşekkürler ancak hesap ortada. 1 kez 49 Dolar vermek mi yoksa her sene 12 Dolar vermek mi

Merhaba

Güzel sözleriniz için öncelikle çok teşekkür ederim. Aslında biraz kişiden kişiye değişiyor sanırım bunun cevabı. Ben kendim hem Mac hem windows hemde iphone ile Adnroid kullanıcısıyım. Bu sebeple ben 1password almak istediğimde tüm platformlarda kullanmak için 110 dolarlık bir fatura çıkıyor. Dolayısıyla Lastpass şu an için daha mantıklı. Birde lastpass arkasındaki ekip daha tecrübeli. Kalite olarak hemen hemen aynılar ama işte farklı platformlar söz konusu.

Saygılarımla

• Yıllardır hem windowsta hem iosta Roboform kullanıyorum. Gayet güzel.

• Roboform daha iyidir bu konuda severek kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozgyur -- 12 Mart 2015; 1:18:35 >
  • Arkadaşlar bu tip ürünlere yıllık tutar vermeye neden bel bağlıyorsunuz gerçekten anlamıyorum. 1password'u deneyin, beğenmezseniz gene devam edin yıllık para ödemeye
  • Elinize sağlık.
    Sıcak fırsatlar sayesinde bu uygulama ile tanışmıştım 2 yıllık premium üyeliği bedava idi
  • Uzun yıllardır kullandığım bir uygulama. An itibari ile 556 şifrem kayıtlı durumda. 1 kez android uygulaması için premium satın aldım ama kullanımı hoşuma gitmediği için tekrar satın almadım. Özellikle banka hesaplarının kontrollü girişi için tekrar satın almayı isterim ama mevcut uygulaması ile satın almayı düşünmüyorum

• Uzun yıllardır kullandığım bir uygulama. An itibari ile 556 şifrem kayıtlı durumda. 1 kez android uygulaması için premium satın aldım ama kullanımı hoşuma gitmediği için tekrar satın almadım. Özellikle banka hesaplarının kontrollü girişi için tekrar satın almayı isterim ama mevcut uygulaması ile satın almayı düşünmüyorum

• 1Password direk

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.