Şimdi Ara

LastPass Şifre ve Veri Yönetim Uygulaması'LastPass inceleme'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
1.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lastpass uygulaması ile tek bir şifre ile tüm şifrelerinizi yönetebileceksiniz. Tüm hesap bilgileriniz, kredi kartlarınız, giriş bilgileriniz ve faturalarınız artık tek bir kasa içerisinde, sürekli yanınızda olacak. Şifresini unuttuğunuz bir siteye Lastpass sizin adınıza otomatik giriş yapacak. Şifre oluştur uygulaması ile internet hesaplarınız için daha güvenli şifreler kullanabileceksiniz.

Video İçerikleri : 

00:00 - 02:13 : Canlandırma :)

02:13 - 03:20 : Tanıtım 

03:20 - 05:21 : Kurulum 

05:21 - 11:41 : Program Anlatımı 

11:41 - 12:56 : Güvenlik Ayarları 

12:56 - 15:38 : IOS ve Android Sürümleri

15:38 - 16:16 : Hoşçakalın :) 

• Giriş ve kurgu gerçekten güzel olmuş tebrik ederim. :)

• iyi reklam olmus ama alternatifi bircok program varken üstelik bir defa ödeyip süresiz kullanirken senelik ücret ödeyipde öyle kullanacagimiz bir uygulamayi tavsiye etmiyorum.

• RoboForm varken işe yaramıyor.
    İlk başta bununla başladım ama roboform daha iyi.
  • KeePass var....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Merhaba

Şifre yönetimi konusunda tonla uygulama var. Diğerleri içinde incelemelerim olacak. LastPass'ı seçmemdeki sebep güvenlik alt yapısı ve program içeriği olarak en başarılı olanlarından biri olması. Lastpass aynı şekilde yurt dışındaki inceleme sitelerinde de en başarılı program seçilmiş.

Bu konuda 1password var örneğin, İOS uygulaması 20.99TL ancak windows uygulaması 49 dolar. Mac uygulamasıda ayrı bir ücret. Lastpass ise senelik 12 dolar seçeneği ile tüm platformlarda kullanılıyor.

Lastpass için dashlane ve 1password rakip gösteriliyor ancak dashlane senelik 39 dolarlık bir ücrete sahip.

Roboform ise lastpass ıle hemen hemen aynı yılllık ücreti.
  • Yaklaşık 1 2 senedir kullanmaktayım cok kullanışlı bi program

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 yıldır kullanıyorum ama kesinlikle banka şifreleri tutulmamalı ben bir kez internet cafeden girmek zorunda kaldım ordada laspass ana şifremi çaldılar bütün kayıtlı şifreleri silmişler 100 lerde şifre kayıtlıydı ama silen kişi programın kendi içerisindeki geçmiş kısmını temizlememiş yani çöp kutusunu bende tekrar ordan geri yükledim. Sonuç olarak en pratik en kolay harika bir uygulamadır ama kesinlikle banka şifrenizi falan kaydetmeyin ana şifrenizi 1 kez kaptırırsanız ne var ne yok gider benimkisi allahdan acemiye denk gelmiş öle kurtardım :D:D:D

• 4 senedir LastPass kullanıyorum. Harika

• Ayrıca LastPass ücretli değil. Masaüstünde ücretsiz, mobilde ücretli. Mobil kısmına değinmişsiniz ama ücretsiz kısmına değinmemişsiniz.

• demekki bir şifre çalınınca bütün şifreleniz gidecek :)
  • 1Password'de bir kez ücret veriyorsunuz, LastPass sizi ömürboyu kitliyor, bence hiç gerek yok bel bağlamaya 1password varken

• keepass ve oluşturduğu dosyalar içinde onedrive kulllanın telefon ve bilgisayar için ücretsiz programları var... ayrıca şifre oluşturma özelliği muhteşem her site için ayrı bir şifre oluşturabilirsiniz

• Last pass 1.5 yıllık kod dağıtmıştı. O günden beri kullanıyorum çok iyi gerçekten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç yıl oldu hatırlamıyorum ama uzun süredir LastPass zaten kullanıyordum. Linux, windows vs hepsinde çalışıyor. Ayrıca sadece mobil için ücret istiyor ki o da yıllık 12dolar, telefonda kullanmaya başlayana kadar da herhangi bi eksiğini de görmediğim için gözümü kırpmadan verdim parasını. Tavsiye ederim :)

Sonradan edit: Videoyu izlememiştim, girizgahına bayıldım, çok yaratıcı ve esprili olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9unkarekoku -- 9 Mart 2015; 23:05:50 >
  • KeePass'ı da incelerseniz sevinirim.

• insan güvenemiyor

• Ben mi kıllanıyorum sadece bu tarz programlardan acaba. Varsın aklımda tutayım tüm şifrelerimi, beyin jimnastiği olur hem
  • Güzel inceleme olmuş teşekkürler.

Hastane kestane
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

1Password'de bir kez ücret veriyorsunuz, LastPass sizi ömürboyu kitliyor, bence hiç gerek yok bel bağlamaya 1password varken

Bende 1Password kullanıyorum, ios 8 den sonra ücretsiz olmadımı.?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.