Şimdi Ara

Latede en çok düşen hero (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
1
Favori
4.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lb ve vayne diyen var gayet şaşırttılar lb ile tf de adcye tek comboda öldürüp üstüne 2. comboya kadar ayakta kalabilirsin. Zaten vayne açıyo ultiyi sonrası oto-attack :)
  • Shaco

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eve diyenler var

• Nasus

• Shaco.
    Çünkü yere yatıyor,düşmüş oluyor yani.

vurmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rauge -- 22 Ağustos 2013; 19:23:17 >
  • NaturaLweeD_ N kullanıcısına yanıt
    kinaye yaptığını varsayıcam ama pantheon da demişsin... Malzahar latede düşüyor ney lan !!!
  • Kekolayzır kullanıcısına yanıt
    sen shaco'yu iyi bilirsin, shaco ne kadar düşüyor sence ? ad kastığım zaman gayet güçlü oluyor bana göre ultisi ile istediğin hedefi rahatça kesebiliorsun hatta ben kasmış vayne ve tank ı tek başıma bile kesebilmiştim ve daha yetenekli kimselerin çok daha etkili olacağını düşünüyorum ama hiçbir zaman shaco nun oyun sonu düştüğünü düşünmüyorum.
  • Lee düşer diyenlere gülüyorum.Jungle'da düşüyor evet ama bugün derecelide ilk kez solo alayım dedim.Ve takımı taşıdım gerçekten lane'den iyi çıkarsa off tank ile bi kabus oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doubleimp -- 22 Ağustos 2013; 19:41:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nymus93

kinaye yaptığını varsayıcam ama pantheon da demişsin... Malzahar latede düşüyor ney lan !!!

ya oyuna dün falan başladın ya da ingilizceyi iyi bilmiyorsun hocam late=geç yani oyun sonu
  • Ne kadar çok noob oldugunu görüyoruz bu arada. İyi konu takip. Herkes oyundaki nickide atarsa blocklar rahatlarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: king_WarrioR

quote:

Orijinalden alıntı: Patap0n

Adc olarak caitlyn düşüyore.Fiddle ve shaco da düşüyore ama lb ve renektonın düştüğünü düşünmüyore.

Cait mi?

Evet . Caitlyn

• NaturaLweeD_ N kullanıcısına yanıt
    salla, çok farklı oyun zihniyetlerimiz var, hayvani max hp skili, silenca rağmen latede oyundan düştüğünü düşünmek... ya ben çok iyi oynuyorum malz ile ya rakiplerim herzaman noob oluyor yada...
  • katılıyorum
  • renekton düşmez ki eğer tank kasmazsa ve caitlyn diğer adclere göre düşüyor
  • Lee sin (overfeed olursan problem yok bi lwye bakıyor), rengar, renekton, shaco.

• kha ' zix

zıplıyor e aşağı inerken haliyle düşüyooor xd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saimertug -- 22 Ağustos 2013; 22:13:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Floopper

Shaco.
    Çünkü yere yatıyor,düşmüş oluyor yani.

vurmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Patap0n

Adc olarak caitlyn düşüyore.Fiddle ve shaco da düşüyore ama lb ve renektonın düştüğünü düşünmüyore.

Fiddle?

• Vayne

• Renekton demeyin pls aklımı çeliyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.