Şimdi Ara

Latede en çok düşen hero (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
173
Cevap
1
Favori
4.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lee earlyde terletir latede terletilir.
  • Lee
  • Bence lucian ve ayşe .
  • quote:

Orijinalden alıntı: 38derece

quote:

Orijinalden alıntı: coolcatMiA

latede düşen tek hero shaco'dur.

Benim shaco oynayışımı izlemeni tavsiye ederim. kaç kere başlarda oyundan düşüp sonradan oyunu Çevirdiğim maç oldu. sayısını hatırlamıyorum.

Ben statik'i bitirdikten sonra o oyun benim için bitiyor. kötü performans gösterme ihtimalim çok düşük.

Edit: oyunda ayrık ittirme konusunda en başarılı hero shaco'dur. late gamede baktın takım eziliyo. arkadaşlarınla konuş ve oyalamalarını söyle. sen o arada statik hançer, ve vahşi hydranı sırtlayıp örn. botu ittir haritaya bak rakipten birilerinin sana geldgni gorunce çalıya gir base at ve koşarak top a ittirmeye git. ordan da ejdere koş tek kes falan.. eger ittirme esnasında yakalansan bile kafanı çalıştırırsan kaçarsın. böylece 1- lane leri ittirmiş olursun 2- rakibi üstüne çekerek takım arkadaşlarını rahatlatırsın. 3- bunların karşılığında kill vermezsin.

Sen bunları yapmaya çalışırken karşı takım oyunu bitirmiş olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

quote:

quote:

Benim shaco oynayışımı izlemeni tavsiye ederim. kaç kere başlarda oyundan düşüp sonradan oyunu Çevirdiğim maç oldu. sayısını hatırlamıyorum.

Ben statik'i bitirdikten sonra o oyun benim için bitiyor. kötü performans gösterme ihtimalim çok düşük.

Edit: oyunda ayrık ittirme konusunda en başarılı hero shaco'dur. late gamede baktın takım eziliyo. arkadaşlarınla konuş ve oyalamalarını söyle. sen o arada statik hançer, ve vahşi hydranı sırtlayıp örn. botu ittir haritaya bak rakipten birilerinin sana geldgni gorunce çalıya gir base at ve koşarak top a ittirmeye git. ordan da ejdere koş tek kes falan.. eger ittirme esnasında yakalansan bile kafanı çalıştırırsan kaçarsın. böylece 1- lane leri ittirmiş olursun 2- rakibi üstüne çekerek takım arkadaşlarını rahatlatırsın. 3- bunların karşılığında kill vermezsin.

Emin misin? şimdiye kadar hiç öyle birşey Yaşamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayret Talon diyen yok, early de 50 0 gitsin yine oyun taşıyamıyor ve Late'de düşüyor.
  • Shaco ve Lee acayip derecede..
  • Şu forumda ne kadar oyundan uzak adamlar var ya. Hayır bilmiyorsunuz bari yorum atmayın, madem atıcaksınız fikirlerinizi savunmayın.

Leblanc late game de oyundaki en iyi şampiyonlardan birisi demiş bir tanesi , öteki fiddle dakika 20 yi geçince çöp demiş ...

YAV HE HE .

Gerçek anlamda late game de oyundan düşen herolar ; Shaco , Leblanc , Tiger udyr , Renekton , Riven , Oracle > rengar , Lee sin , Heimerdinger , Teemo , Aaatrox . Aklıma gelenler bunlar şimdilik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcepsX

Evelynn

+yanyatmışSekiz

• OLAF.
  • Düşen hero yoktur farmsız hero vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

quote:

quote:

• Lee sin benim kanayan yaramdır çok severim heroyu ama oynayamam... early de 10 kill alıp kasmama rağmen latede noob oluyorum adamlar early de helal qnq xd diyorlar latede sövüyorlar
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.