Şimdi Ara

Latede en çok düşen hero (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
1
Favori
4.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jjaackaal

quote:

Orijinalden alıntı: SirCrocodile

Renekton demeyin pls aklımı çeliyorsunuz

Renekton oyundaki en iyi tanktir ona ragmen early de bir suru karakteri oyundan dusurur.

Ne acıdan en iyi tank takımını koruya bilcek tek ccsi var oda ne kadar etkili tartisilir guzel bir hero ama sadece dayanikli olmak yetmez bir tanka

• quote:

Orijinalden alıntı: Patap0n

Adc olarak caitlyn düşüyore.Fiddle ve shaco da düşüyore ama lb ve renektonın düştüğünü düşünmüyore.

Caitlyn ve fiddle düşüyor ha ?

• quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

quote:

Orijinalden alıntı: MiroqLu Tr

quote:

Orijinalden alıntı: hayvanuskas

Latede en çok düşen hero luciandır... Ben oynayamıyorum belki ama wildturtle ve chaoxun oyunlarını izledim. Başlarda q %35 can götürüyor (başa baş giderken) , fakat akika 30-35 düz vurmaktan başka bişey yapamıyorsunuz q atmak zaman kaybettiriyor pasifi kullanmanızda bi işe yaramıyor (başa baş giderken)

buda sorumu tabiki vayne

Vayne
    Vlad
    kasmis bi akali
    (sinek viziltisi resmen)

Bide nasus düşer late de

• quote:

Orijinalden alıntı: gokberkoz

quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

quote:

Orijinalden alıntı: MiroqLu Tr

quote:

Orijinalden alıntı: hayvanuskas

Latede en çok düşen hero luciandır... Ben oynayamıyorum belki ama wildturtle ve chaoxun oyunlarını izledim. Başlarda q %35 can götürüyor (başa baş giderken) , fakat akika 30-35 düz vurmaktan başka bişey yapamıyorsunuz q atmak zaman kaybettiriyor pasifi kullanmanızda bi işe yaramıyor (başa baş giderken)

buda sorumu tabiki vayne

Vayne
    Vlad
    kasmis bi akali
    (sinek viziltisi resmen)

Bide nasus düşer late de

Bide evelynn hele fb falan aldiysa :(

• hayvanuskas kullanıcısına yanıt
    Rakibe bakmadan ezbere build dizersen neredeyse bütün herolar düşer latede. Late game'de tek önemli şey rakibin buildine bakarak son 2 itemi ona göre dizmektir.

Misal Lee sin ve Zed soloda karşı karşıya gelsin eşit olarak gitsinler tfler baronlar ****r dönsün ama 2 takımda dirensin. Siz lee sin full armor hp vs. giderken ZEd hem armor delme abanıp hem seri atak itemlerine geçtiyse hem sizle uğraşmadan adcyi ve apcyi bitirebilir daha sonrada sizi zorlanmadan keser.

Ve bu lee sin vs zed olarak anlaşılmasın pek çok hero ile hem tanka hem eriticiye dönüşmek gayet mümkün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patap0n

Adc olarak caitlyn düşüyore.Fiddle ve shaco da düşüyore ama lb ve renektonın düştüğünü düşünmüyore.

shaco tmm da fiddle düşüyo diyen ilk seni gördüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Playinq

quote:

Orijinalden alıntı: Dertli Genç

Cait düşüyor diyenler oyunu bilmiyor heralde normal vuruşları1.5-2 k vuran adc oyundan düşmüş mü oluyor?

ulti 0 etki q atarken beklediğin sürede tf biter trapler şansa ve adamın mallığına bakıyor e yi de yaktın mı bitti
    Early sine kıyasla konuşuyoruz genelde

hiçbir ad carry late'de düşmez, ister caitlyn olsun ister mf. doğru oynandığında hepsi can yakabilir. sonuçta 650 range ile 1k 1k vuruyor adam. o adama ulaşamazsan bütün takımı keser. early'sine kıyasla kötü diyebilirsin. bu carry nin mekaniklerini kavramanla alakalı. bütün oyun farm yapıp late'de oyunu taşıyan çok caitlyn gördüm.

• Caitlyn yazmışlar

Soruya gelirsek shaco-renekton-lucian
  • bu neyin kafası alıcaksın dreyvını hem earlyde hem latede ezip geçeceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolcatMiA

latede düşen tek hero shaco'dur.

ap tristana der geçerim
  • Vayne - nasus - veigar - mordekaiser - poppy
  • Kesinlikle Pantheon.

Edit: Bir de kasmış bir Kassadin çok düşüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kırbaccı -- 13 Eylül 2013; 15:37:35 >
  • latede düşen hero yoktur ,latede kullanılamayan bu yüzden kötü olduğunu düşünülen herolar vardır
  • Vayne latede çok düşüyor sürekli q ile düşe kalka kesiyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaturaLweeD_

pantheon, renekton, shaco,ezreal(blue olmayan),malzahar vs..

Malzahar skillerinin base damage'ine yaklaşabilen apc yok oyunda. Ap almasa bile early'de epey güçlü. Ap ratioları da w hariç ortalama %100 falan. Max hp vuruyor, liandry alınca current hp vuruyor neye göre düştüğünü çok merak ettim açıkçası

• quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

quote:

Orijinalden alıntı: NaturaLweeD_

pantheon, renekton, shaco,ezreal(blue olmayan),malzahar vs..

Malzahar skillerinin base damage'ine yaklaşabilen apc yok oyunda. Ap almasa bile early'de epey güçlü. Ap ratioları da w hariç ortalama %100 falan. Max hp vuruyor, liandry alınca current hp vuruyor neye göre düştüğünü çok merak ettim açıkçası

Qss ultisini bozmaya yetiyor çünkü.

• Darius pantheon ezreal corki lee

• quote:

Orijinalden alıntı: coolcatMiA

latede düşen tek hero shaco'dur.

Benim shaco oynayışımı izlemeni tavsiye ederim. kaç kere başlarda oyundan düşüp sonradan oyunu Çevirdiğim maç oldu. sayısını hatırlamıyorum.

Ben statik'i bitirdikten sonra o oyun benim için bitiyor. kötü performans gösterme ihtimalim çok düşük.

Edit: oyunda ayrık ittirme konusunda en başarılı hero shaco'dur. late gamede baktın takım eziliyo. arkadaşlarınla konuş ve oyalamalarını söyle. sen o arada statik hançer, ve vahşi hydranı sırtlayıp örn. botu ittir haritaya bak rakipten birilerinin sana geldgni gorunce çalıya gir base at ve koşarak top a ittirmeye git. ordan da ejdere koş tek kes falan.. eger ittirme esnasında yakalansan bile kafanı çalıştırırsan kaçarsın. böylece 1- lane leri ittirmiş olursun 2- rakibi üstüne çekerek takım arkadaşlarını rahatlatırsın. 3- bunların karşılığında kill vermezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 38derece -- 13 Eylül 2013; 16:46:19 >

• Latede en çok düşen herolar : Lee Sin ve Shacodur.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.