Şimdi Ara

Latede en iyi ve en kötü 3 hero (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
2
Favori
9.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Darius en kötü mü ? Darius'u adam gibi yapılandıramıyorsunuz da ondan. Darius latede Vayne'i dahi alabilir birebirde istediği kadar kite yapsın bir bruiser her zaman vsde adcyide keserr apcyide keser.
  • Bence tamamiyle burayı terketmelisin.
  • Atilan mesajlari gorunce kör oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun hakkında hiçbirşey bilmiyorsun.Caitlyn en kötü demişsin bide yemin ediyorum yazık sana.

En iyiler :
    1-Kayle
    2-Jax
    3-Master
    4-Vayne
    5-Draven
    6-Kha'Zix
  • Evet insanlar shacoyu unutmuşlar
  • En iyi
    Sejuani
    Draven
    Gragas

En kötü
    Zed (zhonya ga lardan sonra)
    Urgot (neden aramaya gerek yok)
    Darius
    Rammus
    Nunu
    Taric
    Xin zhao

• Pardonda full item leblack kime tek atmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay With Me

Latede naut neye göre kötü? 1v1?

Ölmüyor ayrıca iyi dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D37FC5D75 -- 17 Şubat 2014; 20:42:41 >
  • Caitlyn latede çok fazla hasar koyuyor da yinede pozisyon almasını bilmek gerekiyor. Çünkü çok çabuk eriyor.
  • Seju hakkaten ölmüyor la nasıl bir tankliktir o

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbaros Hayreddin Paşa

Cait tabiki kötü hiç bir skili late e göre değil ve adclere karşı 1v1 de bir hiç

Pasifi hasar vermek icin gayet etkili late gamede. Kacmak icinde e skili var. Hic yoktan iyidir

• Bir adcye latede kötü diyemezsin

• AD Sion kadar op yok gözümde. Kite sorunu var biraz evet ama iyi bi oyuncu buna izin vermez Sion ile.
  • En kötü cait mi?
  • Abi oyunun en çok rangeli herosu caitlyn'i latede kötü yaptınız size bişey demiyorum. Her skili op karakterin ya herhangi bi adcnin kasılması gerektiği kadar kasarsa pasifi ile 3 kill sadece basic attackla alır tf de geri kalanına q atar ardından tekrar basic ve son kalanada ulti ile pentaya yolu var. Lütfen caitlyn duymamış olayım.
  • en iyi
    nasus
    vayne
    udyr
  • Nidalee ye teemoya latein en kötülerine katanlar var ya evlere şenliksiniz asıl bu şampiyonlar earlyde bir halt yapamıyorlarken nasıl latede çöp diyorsunuz
  • hocam cait ve lb nin neyini beğenmediniz lb bi kere latede tekler kırılgan bi şampiyonu cait'de takım savaşına katılmıyomus gibi uzaktan geçiriyo 800 800 damage
  • Hicbir champ late de kotu degildir, sadece lee veya lb tarzi champlar biraz daha fazla kontrol istiyor early e gore.

• En iyi ;

Nasus
    Vayne
    Jax
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.