Şimdi Ara

LATİTUDE 508 SUPERB (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
2.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fenerbahce19077

quote:

Orijinalden alıntı: asloader_489

3 araçtan en az ve en çok yakanı kimdir ?

Latitude sehiricinde 7.3/100 km yakıyor.

bana çok geldi ort hız 50 km/saat olsa 6 litre olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvenxoca

valla bir superb sahibi olarak tabiki superb tavsiye edicem ama neden,

şimdi aynı sıkıntıyı bnde yaşıyorum,benimde 100bin tl ye kadar çıkan bir limitim var ve önümüzdeki kış aracımı değiştirmeyi düşünüyorum,

fakat bu fiyat limitinde önüne çıkan seçenekler ya sıfır olarak D segment araba alıcaksın yada 2008-2009 5.20d,2007-2008 e200 alacaksın...

elbette bir 5 serisi veya E serisi bir yana diğerleri bir yana fakat,sorun yaşamamak ,bir aracın ilk sahibi olmak ve garanti gibi unsurlardan dolayı sıfır D segmentine yöneliyor insan...

bu segmentte benim için zirvede superb ve insignia var.bugün cosmo insignianın donanımı ve şekli hiçbir araçta yok ama malesef 1.6 dizel seçeneği getirmedikleri için eleniyor..

superb ise evet biraz tipsiz ama f/p olarak gerçekten mükemmel bir araçtır,ayrıca yukarıda atıp tutanlara bakmayın alışınca vazgeçmesi zor bir araç

508 de donanım olarak dolu ama o iğrenç şanzımanı geliştiren ve bu araca koyan salağı bulup bir güzel zopalamak lazım,ayrıca malzeme kalitesi kim ne derse desin bu araçlar arasında bence en kötüsü,50 tane oyuncak koyuyorsun ama adam gibi kaliteli iç trim koymuyorsun...

latitude ise çok ruhsuz geliyor bana,aslında güzel araç ama renaultun safrane ve lagunadan gelen D segmenti başarısızlıklarının ceremesini çekiyor.adamlar lansmanı masajlı koltuk ve parfümle yaptılar,kim gidip masajlı koltuğa ve parfüme kanıp araba alırki?

passatı ayrı bir yere koyuyorum ,bu araç türk insanı için herşeyden önce yastık altı yatırım gibi düşünüldüğü için her zaman talep görecektir,hani altın olsun çamurdan olsun misali...
    hadi bu yönünü geçtik zaten yeni kasa geliyor....

şahsi düşüncem bu paraya yine alınabilecek f/p aracı superbdir ayrıca full+dsg yi 90 civarına alıp 10 kağıt tasarruf edilir...

sizin dediğiniz çoğu şeye katılıyorum ama full+dsg 90 bin değil o konuda skodadan neredeyse soğudum çünkü full araç demiş deri koltuğa 5.500 tl istiyor-anahtarsız çalıştırma 1.700 tl. dsg -siz 100 bin tl buluyor araç zaten.

508 bu donanımların fazlası + otomatik ile 100 bin tl skoda uzcuz sananlar yanılıyor bence kusura bakmayın.

deri koltuğa 5.500 istenir mi yaa

• Şİmdi aklıma geldi skoda daha adını yeni duyuracak olduğu için acaba superb'i marka imajı için çok iyi yapmış olabilir mi? infinity gibi mesela
  • Superb tabiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fenerbahce19077

quote:

3 araçtan en az ve en çok yakanı kimdir ?

Latitude sehiricinde 7.3/100 km yakıyor.

bana çok geldi ort hız 50 km/saat olsa 6 litre olur mu?

Hocam kullanıma baglı birazda ben aracı sıkıştırarak kullanan birisiyim 6.0/100 km görenler var.fluence de var bizde ilk aldıgımızda 8.0/100 km asagıya inmiyordu chip yaptırdıktan sonra bide sakin kullanım 5.1 şuan yakıyor.

• quote:

Öncelikle herkeze iyi günler dilerim.

konumuza gelirsek üç arabayıda yakından görüp inceledik ama aklımızda sorular kaldı.

kendi ve ailemin izlenimimize göre superb tank gibi sağlam araba
    508 nedense bi tek ben beğendim ve çok az yakıyor
    latitude çok havalı ve tasarımı çok hoş

üçününde en full+opsiyonlar+1.6 dizel ile 100 bin tl oluyor latitude manuel diğerleri otomatik.Aldığımızda en az 5 yıl binilecek.

sorum ise:
    superb: adı çok yok ikinci eli nasıl ve servis sorunu var mı?4 yıl sonra son sahibi olmayalım.
    508:yollarda dökülür mü?yakıtı diğerlerine göre az mı?
    latitude: 1.5 motor çekmez diyorlar.

sorularımı cevaplarsanız memnun olurum .

siz olsanız hangisini seçerdiniz?

Bu araçların içerisinde en genişi superb, en darı 508.

Motor olarak 508 daha iyi ama şehir içi 8 uzun yolda 6 litrenin altına düşmüyordu bizde iken. Superb de şehir içi 7 uzun yolda 5 litre yakıyor, latıtude hakkında bilgim yok ancak bu araçlar içerisinde 2. eli en zayıf araç. Superb konusunda 508 ne ise superb o 2. el açısından

bu arada 508 konusunda kaygılarınızda haklsınız sorunsuz bir araç değil kısaca 90 bine en iyisi skoda superb ve en hesaplısı

• Superb ne de olsa Alman

• Superb ama manuel, 85 bin lira.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xpowex

yüz milyarım olsa 5.20 , cc . volvo bakardım

en boşlarını bile zor alırsınız

2008.2009 5.20 yüz civari aynı şekilde cc ler iyi araştırın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam dün araba için servise gittiğimde gördüm de latitude vardı ellerinde, 2013 siyah privilege 1.5 dizeli, + ön arka sunroof vardı fiyat 79000tl'ydi, 2013 olduğu için bu kadar indirimli olduğunu söylediler, arabayı kullanmadım incelemedim ayrıntılı ama yine de aklınızda bulunsun en azından 100bin değil fiyat olarak
  • http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=170034306

• Süperb iyidir.

• Superb mantıklı duruyor; latitude'un ikinci eli malesef çok zayıf, olur da satmak isterseniz üzebilir... peugeot'u denemedim, dıştan bakınca hoş ama gidin yerinde incelemek lazım...
  • İlla 3 u olacaksa 508 iyi

• Süperb in 2. Eli iyi değildir fakat son sahibide olmazsınız forumda sürekli söyleniyor bi kerede ben söyliyim: Değerinden 1-2 bin tl aşağıya verirseniz satılmayacak araç yoktur. Alırken bu farkı göz önünde bulundurun derim. Diğerlerine pek aşina değilim fakat süperb sizi üzmez ve bence diğerlerinden üstündür.

• asloader_489 A kullanıcısına yanıt
    1.5 dci excutive model araca sahibim full+full bir araç kesinlikle tavsiye ederim.
    Çekişi gayet yeterli..
    Sorularınız olursa araçla ilgili yardımcı olmak isterim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

quote:

Öncelikle herkeze iyi günler dilerim.

konumuza gelirsek üç arabayıda yakından görüp inceledik ama aklımızda sorular kaldı.

kendi ve ailemin izlenimimize göre superb tank gibi sağlam araba
    508 nedense bi tek ben beğendim ve çok az yakıyor
    latitude çok havalı ve tasarımı çok hoş

üçününde en full+opsiyonlar+1.6 dizel ile 100 bin tl oluyor latitude manuel diğerleri otomatik.Aldığımızda en az 5 yıl binilecek.

sorum ise:
    superb: adı çok yok ikinci eli nasıl ve servis sorunu var mı?4 yıl sonra son sahibi olmayalım.
    508:yollarda dökülür mü?yakıtı diğerlerine göre az mı?
    latitude: 1.5 motor çekmez diyorlar.

sorularımı cevaplarsanız memnun olurum .

siz olsanız hangisini seçerdiniz?

Bu araçların içerisinde en genişi superb, en darı 508.

Motor olarak 508 daha iyi ama şehir içi 8 uzun yolda 6 litrenin altına düşmüyordu bizde iken. Superb de şehir içi 7 uzun yolda 5 litre yakıyor, latıtude hakkında bilgim yok ancak bu araçlar içerisinde 2. eli en zayıf araç. Superb konusunda 508 ne ise superb o 2. el açısından

bu arada 508 konusunda kaygılarınızda haklsınız sorunsuz bir araç değil kısaca 90 bine en iyisi skoda superb ve en hesaplısı

ama teknik verilerde pegeout 4.0 lt skoda 4.6 lt yazıyor siz tam tersini sölemişsiniz.

ikisi arasında yol tutuş ve yalıtım farkları var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: muratakbulak

D sınıfı alacak olsam 2. El alırım

aynen d sınıfı ve üstünde 2. el çok daha mantıklı . 5.20 alıp geçeceksin elindeki pararyla bunlarla hiç uğraşmıycan.hepsinin bi eksiği var .
  • Mondeo
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.