Şimdi Ara

LATİTUDE 508 SUPERB (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
2.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asloader_489

quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

quote:

Öncelikle herkeze iyi günler dilerim.

konumuza gelirsek üç arabayıda yakından görüp inceledik ama aklımızda sorular kaldı.

kendi ve ailemin izlenimimize göre superb tank gibi sağlam araba
    508 nedense bi tek ben beğendim ve çok az yakıyor
    latitude çok havalı ve tasarımı çok hoş

üçününde en full+opsiyonlar+1.6 dizel ile 100 bin tl oluyor latitude manuel diğerleri otomatik.Aldığımızda en az 5 yıl binilecek.

sorum ise:
    superb: adı çok yok ikinci eli nasıl ve servis sorunu var mı?4 yıl sonra son sahibi olmayalım.
    508:yollarda dökülür mü?yakıtı diğerlerine göre az mı?
    latitude: 1.5 motor çekmez diyorlar.

sorularımı cevaplarsanız memnun olurum .

siz olsanız hangisini seçerdiniz?

Bu araçların içerisinde en genişi superb, en darı 508.

Motor olarak 508 daha iyi ama şehir içi 8 uzun yolda 6 litrenin altına düşmüyordu bizde iken. Superb de şehir içi 7 uzun yolda 5 litre yakıyor, latıtude hakkında bilgim yok ancak bu araçlar içerisinde 2. eli en zayıf araç. Superb konusunda 508 ne ise superb o 2. el açısından

bu arada 508 konusunda kaygılarınızda haklsınız sorunsuz bir araç değil kısaca 90 bine en iyisi skoda superb ve en hesaplısı

ama teknik verilerde pegeout 4.0 lt skoda 4.6 lt yazıyor siz tam tersini sölemişsiniz.

ikisi arasında yol tutuş ve yalıtım farkları var mı?

5 bin km de aldık 25 binde sattık dediğim değerlerin altına düşmedi ne yaptıysam yeni superbi de test ettim eskisiyle her hafta sonu 500 km yol yaptım tüketim yine dediğim gibi hatta biraz daha kasınca 4.5 e kadar düştü yol tutuş olarak superb daha zayıf ama konforlu ESP çok çabuk giriyor devreye yalıtım olarak eşit gibiler sorularınız olursa cevaplarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam passat alın 508 , latitude , superb bunlar hikaye hadi yine superb biraz daha iyi illa üçü arasında olacaksa superb derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2JZ-GTE

508 yollarda dökülür, aman Allah korusun birden kapı tekerler filan çıkar sonra sakata binersiniz.

görünüş olarak benim çok hoşuma gidiyor
    kalitesini bilmiyorum ama
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Öncelikle herkeze iyi günler dilerim.

konumuza gelirsek üç arabayıda yakından görüp inceledik ama aklımızda sorular kaldı.

kendi ve ailemin izlenimimize göre superb tank gibi sağlam araba
    508 nedense bi tek ben beğendim ve çok az yakıyor
    latitude çok havalı ve tasarımı çok hoş

üçününde en full+opsiyonlar+1.6 dizel ile 100 bin tl oluyor latitude manuel diğerleri otomatik.Aldığımızda en az 5 yıl binilecek.

sorum ise:
    superb: adı çok yok ikinci eli nasıl ve servis sorunu var mı?4 yıl sonra son sahibi olmayalım.
    508:yollarda dökülür mü?yakıtı diğerlerine göre az mı?
    latitude: 1.5 motor çekmez diyorlar.

sorularımı cevaplarsanız memnun olurum .

siz olsanız hangisini seçerdiniz?

Bu araçların içerisinde en genişi superb, en darı 508.

Motor olarak 508 daha iyi ama şehir içi 8 uzun yolda 6 litrenin altına düşmüyordu bizde iken. Superb de şehir içi 7 uzun yolda 5 litre yakıyor, latıtude hakkında bilgim yok ancak bu araçlar içerisinde 2. eli en zayıf araç. Superb konusunda 508 ne ise superb o 2. el açısından

bu arada 508 konusunda kaygılarınızda haklsınız sorunsuz bir araç değil kısaca 90 bine en iyisi skoda superb ve en hesaplısı

ama teknik verilerde pegeout 4.0 lt skoda 4.6 lt yazıyor siz tam tersini sölemişsiniz.

ikisi arasında yol tutuş ve yalıtım farkları var mı?

5 bin km de aldık 25 binde sattık dediğim değerlerin altına düşmedi ne yaptıysam yeni superbi de test ettim eskisiyle her hafta sonu 500 km yol yaptım tüketim yine dediğim gibi hatta biraz daha kasınca 4.5 e kadar düştü yol tutuş olarak superb daha zayıf ama konforlu ESP çok çabuk giriyor devreye yalıtım olarak eşit gibiler sorularınız olursa cevaplarım

şimdi ort 50 km/h hızla her ikisi ortalama ne kadar yakar

• 50 km ort hız şehir dışı değeri tahminim superb 5 ancak yakar hatta 80 sabit 4.5 yaktık arkadaşın aracı ile 508 5.5 en az aşağısını göremedim

• yek_ka kullanıcısına yanıt
    cekmıyo derken araba 1.3 gibi değil usta normal ama atıyorum meganedan sonra bu arabyada binersen araba hantal kalır d,araba daha ağır çünkü demıstı megane kadar seri değil manasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: akmgranit

cekmıyo derken araba 1.3 gibi değil usta normal ama atıyorum meganedan sonra bu arabyada binersen araba hantal kalır d,araba daha ağır çünkü demıstı megane kadar seri değil manasında

megane yalıtım ve yol tutuş olarak superb'in altında mı?
  • asloader_489 A kullanıcısına yanıt
    tabikide usta SuperB ile Megane aynı sınıf bile değil illaki artıları vardır yanlısmıyım Megane yalıtımı çok iyi değil normal seviyede yol tutusu gayet yerinde ama SüperB seri değil ama özellikle uzun yolda gerçekten keyif alıyor insan o kadarda normal ama Megane Sport Tourer gercekten güzel araba yapmıslar belkide en iyi arabalarından birtanesi Renonun kullananlara bi sormanızı tavsiye ederim
  • quote:

quote:

ya kardeş megane nereeee superb nereeeee....
  • size sadece tip olarak,önerim 508
     LATİTUDE 508 SUPERB
     LATİTUDE 508 SUPERB
     LATİTUDE 508 SUPERB

• quote:

Orijinalden alıntı: uçanBalık

size sadece tip olarak,önerim 508
     LATİTUDE 508 SUPERB
     LATİTUDE 508 SUPERB
     LATİTUDE 508 SUPERB

tipte bence latitude ama sadece görünüş ile bitmiyor bence..

• Superb derim gecerim. Skoda kalitesi yeter. Bence 508 son tercihiniz olsun.

• quote:

quote:

Farkli segment araçlar arasinda kiyas mantiksiz bence. Octavia ile kiyaslasaniz daha mantikli olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: obmann

quote:

quote:

Farkli segment araçlar arasinda kiyas mantiksiz bence. Octavia ile kiyaslasaniz daha mantikli olur.

• vetenes kullanıcısına yanıt
    en darı 508 deil passat arka koltuğa oturunca gayette net anlaşılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: speed26

bu konuda passat'a yer yok malesef.
  • asloader_489 A kullanıcısına yanıt
    Yalıtım olarak altında yol tutuşta daha başarılı araç
  • quote:

Neden ikna etme çabası icerisindesiniz? Passatın arka diz mesafesi daha başarılı ancak burada zaten tercih 3 araç arasından yapılıyor tartışmak gereksiz

• honda accord

tavsiye edenler gelmedi daha
  • quote:

Yalıtım olarak altında yol tutuşta daha başarılı araç

hangi araçlardan bahsediyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.