Şimdi Ara

Latovlevicinin isliklanip, belhandanin alkislanmasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10milyona yakin para verdigimiz adam sahanin acik ara en kotusu. Latovlevici dedigin adama 1milyon bile vermemissin ve kapasitesi belli zaten. Su yapilan islik olayi aptalliktir.

Belhandanin kesilme vakti geldi artik. Tolga-fernando-ndiaye oynamali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İgor'un hatasını taraftar kapatmaya çalışıyor,yapacak birşey yok.

• +1 belhanda baya kotu.
  • Latovlevicinin ıslıklanmasını doğru bulmuyorum.

• Latovlevicinin ıslıklanmasını çok doğru buluyorum.oyuna pozitif hiçbir katkısı olmadı tam tersi nefatif çok katkı verdi.pozisyon hatası hatta hataları , zamanlama hatası hatta hataları vs vs say say bitmez alanya maçı için diyorum birdaha oynatsın böyle oynasın gene ıslıklanır.ha çıkar düzgün oynar o zmn alışlanır...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belhanda pas pas gibi yerlerde geziniyor

• Belhanda, hızlı olayım derken çok fazla pas hatası yapıyor ve çok fazla yere düşüyor. Kesinlikle soğukkanlı bir futbolcu değil. Ancak çok güzel kilit pasları, asistleri var.

Latovlevici ise ilk alındığında biraz umudum vardı ama özellikle başak ve alanya maçlarını izledikten sonra bu takımın oyuncusu olmadığını anladım. Galatasaray'ın yılda bir iki yumurta veren tavuklara ihtiyacı yok. Aksine zarar veriyor bize. Yani adam bir sezonda 1-2 maçta iyi oynar ama diğer maçlarda vasat veya vasat altı oynar. Bize her maçta oyunu ile güven verecek adamlar lazım. Umarım Asamoah gelir de rahatlarız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Riekerink ayip etti
    8 yıl önce açıldı
    Galatasarayli kafasi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lines kesiyor o adam için

• Belhanda'nin satilip yerine benzer potansiyelde yuregiyle oynayan birini tercih ederim. Belhanda şu haliyle tam dayaklik.

• latoyu belhandayı savunacağızzzzz
  • Pretosto nasıl edilir
    Oyuncuyu doverekmi yada jole kutuları fırlatarakmi
    Adam kötü ve ıslıklanıyor ne olacaktı,mactan sonra oyuncular gittikten sonramı ıslanacak yada twit atarakmi pretosto edecegiz
    Bu olay bir maçlık mesele değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Latoya da belhandaya da kanım ısınmadı.belhanda yere düşüp duruyor pas hatası cok yapıyo.onun yerinde kim olsa o kadar asist yapar.ayrıca fegholinin yerine yasin veya sinan oynamalı. Son maca bakarsak kesinlikle yasin.fegholi ilk geldigi mac haric kogu oynadı simdiye kadar

• Çin’deki texeira gelse bunu da Çin’e yollasak. Elimizde patlamak üzere .

• Bir Beşiktaş'lı olarak düşüncelerim;

Senelerdir hep bir ışık görülmesine patlama beklenmesine rağmen bekleneni veremeyen Belhanda Galatasaray'ın bu sene ki en kötü transferidir. Gomis Ndiaye Fernando gibi kaliteli oyuncular etrafında olmazsa daha da fazla göze batacak daha da kötü oynayacaktır.

Latovlevici'ye gelince ucuz fiyata günü kurtarsın diye alınmış ucuz sol bek. Çok da büyük beklentilerde olmamak lazım. Bende böyle adamların ıslıklanmasındansa çok daha fazla kazanıp bekleneni veremeyen balon topçuların tepki görmesinden yanayım. Sözleşme pazarlığına otururken nasıl uçtuklarını havalarını tahmin edebiliyoruz az çok. Aldıkları maaş da bunu gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanham

Bir Beşiktaş'lı olarak düşüncelerim;

Senelerdir hep bir ışık görülmesine patlama beklenmesine rağmen bekleneni veremeyen Belhanda Galatasaray'ın bu sene ki en kötü transferidir. Gomis Ndiaye Fernando gibi kaliteli oyuncular etrafında olmazsa daha da fazla göze batacak daha da kötü oynayacaktır.

Latovlevici'ye gelince ucuz fiyata günü kurtarsın diye alınmış ucuz sol bek. Çok da büyük beklentilerde olmamak lazım. Bende böyle adamların ıslıklanmasındansa çok daha fazla kazanıp bekleneni veremeyen balon topçuların tepki görmesinden yanayım. Sözleşme pazarlığına otururken nasıl uçtuklarını havalarını tahmin edebiliyoruz az çok. Aldıkları maaş da bunu gösteriyor.

Kesinlikle doğru. Sahada hayalet gibi dolaşan adamı ıslıklayıp oyundan aldırtacaklarına fazla birşey beklenmeyen adama yükleniyorlar. Bana kalsa latonun ıslıklanması doğru ama o ıslıklandıysa Belhanda'nın 10 kere ıslıklanması lazımdı.

• #Ramazan kullanıcısına yanıt
    10 numara olmak çok kolay iş değil dediğiniz gibi. Bazı insanlar abartıyor tamam birine 10 milyon verdin diğerine doğru düzgün para bile vermedin ama işte zaten iyi futbolcular ucuza gelmiyor. Bizim takımlarda bolca para veriyor. Mantıklı olan ucuza yerli futbolcu alıp onu geliştirmek bak Beşiktaş mantıklı olanı yaptı gitti Gaziantepspor'dan Cenk Tosun'u aldı çalıştırdı, geliştirdi ve şu an Tottenham Hotspur gibi takımlar istiyor. Yine benzer örnekleri geçmiş dönemde Altınordu ve Trabzonspor gibi takımlarda verdi en azından pazar'a bir kaç tane genç yerli futbolcu eklediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 27 Kasım 2017; 9:10:10 >
  • Belhanda balon değil zeplindir.
    Ama alkış, ıslık olayı da maddiyata bağlı olmamalıdır.
  • Lato kesinlikle Linnes'ten iyi değil. Linnes tam da form tutmuştu. Başakşehir 2.gole kadar sadece lato üzerinden oynadı. Beşiktaş maçında yine oynarsa bence yine oradan basarlar. Adam defans olarak iyi demişsiniz de aynı kel adamı mı izliyoruz Feghuli'den mi bahsediyorsunuz anlamadım.

Madem takımla sezon başı oynamadı o zaman neden hazır linnesi yedeğe çektin arkadaş.
  • aldığı parayla ters orantılı yabancılarda
  • Çok haklısın senin gibi düşünüyorum bende, belhanda gibi bi çöp kesinlikle yedekte tutulmalı. Bide bunu şino ile takas ettiğimizi düşündükçe kahroluyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.